JiovanniGeorgeo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πείτε το μου. Έχω χάσει το 1 Rear. Δε βρίσκω καν στο xe.gr, και στο ebay δείχνουν να μην στέλνουν Ελλάδα με τίποτα. Πείτε μου, αν τσιμπούσα 2 Koda / JBL / οτιδήποτε, στα ίδια ακριβώς specs, έκοβα καλώδιο και συνέδεα στην ενησχυτάρα των Logitech, δεν έκανα δουλειά; Και αν τα σκάσω για αυτά τα 2, ίσως τα πήγαινα και Front, να μετέφερα 2 Logi πίσω που είναι και identical τα 4. Παραθέτω τα σπεξ των ηχείων μου: http://www.cnet.com/products/logitech-z-5500/specs/ SPEAKER SYSTEM Detachable Grilles Yes System Components 5 speakers, control unit, subwoofer Amplification Type active Audio System Nominal Output Power (Total) 505 Watt Audio System Max Output Power 1010 Watt Frequency Response 33 - 20000 Hz Nominal Impedance 8 Ohm Signal-To-Noise Ratio 100 dB Output Level (SPL) 115 dB Audio Amplifier integrated THX certified Yes Connectivity Technology wired Controls center volume control, input selector, mute, power on/off, rear volume control, subwoofer volume control, volume Built-in Decoders DTS 96/24, DTS decoder, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μπορεις να βαλεις αλλο ηχειο χωρις κανενα προβλημα. Ο ενισχυτης τους ειναι class D, εχει αρκετη ανοχη. Καταρχην οσον αφορα την ισχυ εξοδου που αναφερουν υπολογισε περιπου 40w ανα καναλι στην καλυτερη. Συνηθως μετρανε σε συγκεριμενο φασμα με πολυ υψηλη παραμόρφωση. Καλο θα ηταν να διαλεξεις ενα σετ με μοναδες πολυ κοντα σε αυτες των logitech (δηλαδη κοντα 2.5''). Εκτος εαν θες να αγορασεις ενα ζευγος με 5,25'' μοναδες για περισσότερη μαζα και τα βαλεις ως front. Αν και το ψηφιακο crossover τους δεν νομιζω να αφηνει να περασουν και πολλα. δες πχ http://technosound.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2210 η αυτα που εχουν πολυ τσαγανο... http://technosound.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2817 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Φίλε, ότι πιο όμορφο έχω διαβάσει στο φόρουμ lately. Θα αγοράσω τα Yamaha που προτείνεις, εάν όντως τα προτείνεις. Με 110€ θα έχω ξανά αυτό που τουλάχιστον είχα έτσι όπως μου τα λες. Θα τα βάλω πίσω, θέλω να πιστεύω πως έχουν κάνα καλό mount. Τα χρειάζομαι τα πίσω, διότι μόνο στο gaming με βλέπω να έχω 5.1 πια.. το center πάντοτε σα μουγκό κάνει (ή και αυτό ψιλοχαλασμένο είναι ή δεν ήταν για να είναι το speaker των z5500 γενικότερα - δε ξέρω). Όλα τα βάζω double-stereo έτσι όπως τα έχω κάνει με το direct και την Asus Xonar DS μου. Γούσταρα Optical, αλλά τα έβαλα αναγκαστικά έτσι γιατί δεν καταφέρνω να βγάλω σωστό ήχο. Μην εκτοχιάζομαι, χίλια ευχαριστώ και πάλι. Απλά τα παραγγέλνω την ερχόμενη week, έρχονται, κόβω καλώδιο, δένω, κάνω mount - ξανάρχομαι για ένα μικρό review. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Φίλε, ότι πιο όμορφο έχω διαβάσει στο φόρουμ lately. Χαχα, να με διαβαζεις πιο συχνα τοτε. Εχω γραψει αναλυσει απειρα κατεβατά σχετικα με το AV αντικείμενο.. Αν παρεις τα Yamaha που ειναι σχετικα μικρα σε ισχυ βαλε τα πισω τοτε. Αυτο καθως σε ενα συστημα 5,1 τα εμπρος πρεπει να ματσαρουν με το κεντρικό. Εφοσον θα ειναι ιδια δεν θα εχεις θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Άψογα. Αναμένεις. Αγάπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 και την Asus Xonar DS μου. δένω, κάνω mount - ξανάρχομαι για ένα μικρό review. Xonar ε. Ειχα ακουσει κάποτε καλα λογια για αυτην. Τωρα εχει πεσει και η τιμη της πολυ. Τωρα εχω μια semi professional της EMU μοντελο 0404. Πολυ καλη καρτα αλλα εχει θεματακια με τους drivers με τα win10 και με τα 7. Παιζουν αλλα δεν ειναι το σταθερότερο. (ειχε σχεδιστει για Win XP). Με τα PC speakers δεν με ενοιαζε και πολυ, εβαζα της μητρηκης, αλλα τωρα επεσε στα χερια μου ενας εξαιρετικός Vintage ΑΚΑΙ ΑΜ U2 που παιζει μελι....με ενα ζευγαράκι Polk audio ΡΤ600 (επίσης παλιο σετ) Και ειναι οτι πρεπει για το εργαστηριο. Ειπα να το αναβαθμησω καθως απο οτι βλεπω τον περισσότερο χρονο τα βραδυα εκει τον περνάω, επισκευές, διάβασμα, πρόσφορες, ουζα μετα μουσικής κτλ.. Αυτη η καρτα με WIN 7 δουλευει καλα? Μου βγαζεις μια φωτο και το control panel της με τα ρυθμιστικά. Ειδικα εαν εχει crossover. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Κάπου είχα δει στο φόρουμ στις αγγελίες πούλαγε κάποιος απο τις συκιές Χαλκιδικής ηχεια για ζ500 15€ ψάξτο λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Xonar ε. Ειχα ακουσει κάποτε καλα λογια για αυτην. Τωρα εχει πεσει και η τιμη της πολυ. Τωρα εχω μια semi professional της EMU μοντελο 0404. Πολυ καλη καρτα αλλα εχει θεματακια με τους drivers με τα win10 και με τα 7. Παιζουν αλλα δεν ειναι το σταθερότερο. (ειχε σχεδιστει για Win XP). Με τα PC speakers δεν με ενοιαζε και πολυ, εβαζα της μητρηκης, αλλα τωρα επεσε στα χερια μου ενας εξαιρετικός Vintage ΑΚΑΙ ΑΜ U2 που παιζει μελι....με ενα ζευγαράκι Polk audio ΡΤ600 (επίσης παλιο σετ) Και ειναι οτι πρεπει για το εργαστηριο. Ειπα να το αναβαθμησω καθως απο οτι βλεπω τον περισσότερο χρονο τα βραδυα εκει τον περνάω, επισκευές, διάβασμα, πρόσφορες, ουζα μετα μουσικής κτλ.. Αυτη η καρτα με WIN 7 δουλευει καλα? Μου βγαζεις μια φωτο και το control panel της με τα ρυθμιστικά. Ειδικα εαν εχει crossover. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteroulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 1. Εγώ πουλάω ηχεία από 5500 από Θεσσαλονίκη , όχι Χαλκιδική. Όμως επειδή ίσως αύριο πάρω πάλι ενισχυτή ίσως δεν τα πουλήσω. Εάν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα μήνυμα να το έχω υπόψιν. 2. Τα ηχεία είναι όλα ίδια στα Ζ5500, μπρος πίσω κεντρικο όλα έχουν ακριβώς ίδιες προδιαγραφές. 3. Εάν δεν έχεις ήχο στο κεντρικο πρέπει να ελέγξεις κάποια πράγματα: α) δοκίμασε με direct ηχο αναλογικο να συνδεσεις στο c/sub από πίσω ενα στερεο σημα και δες εαν βγαζει. Εαν δεν εχεις ηχο στο κεντρικο τοτε είτε είναι χαλασμενη η εξοδος του κεντρικου είτε το ηχειο. Δοκιμασε να βαλεις ένα απο τα αλλα για να αποκλεισεις το δευτερο ενδεχομενο , αν και ειναι δυσκολο να μην βγαλει τιποτα ενα χαλασμενο ηχειο. Το ηχειο θα χαλασει και θα εχεις παραμορφωμενο ηχο , εαν το συνδεσεις σε λαθος ενισχυση- δεν εχεις τετοιο ενδεχομενο στα Ζ5500/ β)Το πιο πιθανο ειναι να εχεις κανει λαθος ρυθμισεις ειτε στην καρτα ηχου ειτε στο μενου των ηχειων. Πολλα ενδεχομενα. Οπως και να εχει πριν παρεις κατι που κοστιζει τσεκαρε ποιο ειναι το προβλημα. Και εαν παρεις καλύτερα από τα αρχικα βαλτα μπροστα εννοειται. Σε κάθε περίπτωση στειλε ενα πμ να σε εχω κατα νου για το rear. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα