jim_p Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τα προγραμματα που εχεις εγκατεστημενα εμφανιζονται αν κανεις δεξι κλικ στο αδειο desktop του openbox. Βασικα αυτο ειναι το μενου του openbox. Το xdm δεν μπηκε? Δεν στον βγαζει να κανεις login εκει?
kostas3456 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 όχι είμαι στο root console και απλά περιμένει να πάρει εντολή ωραία έκανα επανακίνηση το pc και τώρα μου βγάζει να βάλω τα στοιχεια μου username και password στο xdmκαι μετά με πάει στο xorg αλλα βλέπω μαύρη οθόνη και το σήμα του ποντικιού τίποτα άλλο
kostas3456 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 τα κατάφερα τελικά και έβαλα το rdesktopπως μπορώ όμως με το που μπαίνει να το βάλω αυτόματα να τρέχει ώστε να μπαίνω απεθείας?
warlock9_0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 man rdesktop θα έχει λογικά ορίσματα για να δίνεις ip, username, password μετά τα βάζεις στο ~/.config/openbox/autostart για να ξεκινάνε αυτόματα μόλις ξεκινάει το openbox http://openbox.org/wiki/Help:Autostart
kostas3456 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 φιλε μου δεν καταλαβαίνωπατάω το man rdesktop όπως είπες και μου βγάζει options username password και τα σχετικάεγώ θέλω autorun απευθείας μετά από το bootableεπίσης δεν έχω κάποιο text editor
siakattack@gmai Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 με την εντολη man rdesktop σου δειχνει τις οδηγιες (man = manual) με τις διαφορες παραμετρους που μπορει να εκτελεσει το προγραμμα rdesktop 1
jim_p Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Απο το τερματικο mkdir -p ~/.config/openbox nano ~/.config/openbox/autostartΗ πρωτη εντολη δημιουργει το φακελο, αν δεν υπαρχει ηδη, και η δευτερη ανοιγει το αρχειο για επεξεργασια.αι μεσα εκει γραφεις rdesktop &σωζεις (ctrl+o), κλεινεις το nano (ctrl+x) και εισαι ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα