kostas3456 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 καλησπέρα!θέλω να ρωτήσω το εξήςθέλω να έχω ένα laptop με bootable rdp connection απεθείας σε rdesktop vnc viewer η οτιδήποτε υποστηρίζει remote desktopθέλω όμως πολύ ελαφρη λειτουργικό και όχι ubuntu xubuntu και αλλα παρόμοιαρωτάω υπάρχει δυναότητα να έχω κάτι τέτοιο?αν ναι που το βρίσκω η πως το φτιάχνω?ευχάριστο κάθε linuxakia να πω ακόμα ότι το laptop δεν έχει usb λόγο του ότι έχουν χαλάσειάρα πάω μονο μέσω pxe ethernet boot αυτό το καταφέρνω αλλα το λειτουργικό δεν ξέρω πιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Θες δηλαδη να με το που ξεκιναει το λειτουργικο να εχει εναν rdp client και να ειναι ετοιμο να συνδεθει καπου? Και αυτο το λειτουργικο να εχει μονο τα απολυτως απαραιτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas3456 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 ναι ακριβως αυτο θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τοτε κανεις μια network installation της διανομης σου, πχ με debian*, ωστε να εχεις μονο τα απολυτως απαραιτητα και μετα βαζεις τον xorg, εναν απλο window manager και τον rdp client της αρεσκιας σου. Δεν νομιζω να θες κατι παραπανω, αλλα τα λεω και πολυ επιγραμματικα βεβαια * https://www.howtoforge.com/tutorial/debian-8-jessie-minimal-server/ (στο βημα που λεει τι να βαλει και ο τυπος βαζει τον ssh server και τα standard utilities μην βαζεις τιποτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas3456 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 που θα βρω ένα τέτοιο έτοιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ετοιμο και στημενο εννοεις? Πουθενα, γιαυτο ποσταρα τον οδηγο για το πως θα το στησεις απο το μηδεν. Μετα, κανεις ενα login σαν root, και βαζεις τα αναγκαια με ενα apt-get install xorg xdm openbox xvnc4viewerκαι βαζει το γραφικο περιβαλλον (xorg), εναν υπερ-υπερ-απλο login manager (xdm) αν σε ενοχλει το να κανεις login σε tty και να πατας startx, εναν window manager για... γιατι χρειαζεται (openbox) και εναν vnc client. Κατι πιο σπαρτιατικο δεν μπορω να σκεφτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas3456 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 no common cd-rom drive was detected error μου βγάζειτο laptop δεν έχει dvd ούτε cd-rom! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Που στο βγαζει? Εχεις κανει την εγκατασταση που λεει κανονικα? Οταν καπου στην εγκατασταση ρωτησε για network mirror πατησες ναι ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas3456 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 δεν με ρώτησε για network mirror ούτε κανμου το βγάζει στο graphical install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Απο στικακι κανεις εγκατασταση? Αν ναι, με ποιο προγραμμα περασες το iso στο στικακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas3456 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 network boot κανω φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μου βαζεις δυσκολα. Δεν ξερω να σου πω για εγκατασταση μεσω δικτυου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas3456 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 το κατάφερα επιτέλους!έκανα login ως rootέχω μπει και έχω κατεβάσει τα sources listκατέβασα το xorgτώρα πως προχωράω?ευχάριστο για τη βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχην, κανεις ενα apt-get update apt-get upgdage apt-get dist-upgradeνα ενημερωθει το συστημα πληρως και μετα αυτα που λεω απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas3456 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 ok τα έβαλα όλα το θέμα είναι ότι συνεχίζω και έχω το debian σε style command prompt δεν έχω γραφικό περιβάλλον πως καλώ τα προγράμματα που έκανα install να εμφανιστούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα