thodlp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Γεια σας σκέφτομαι να πάρω τα παρακάτω κομμάτια: intel i5 6600k mother gigabite z170 ddr4 ddr4 8gb 120gb intel ssd corsair cx500w psu nvidia gt440 Και το ερώτημα μου είναι επειδή θέλω να το κάνω overclock στα 4.0 ίσος και στα 4.2 maximum (αν και έχω δει να πηγαίνει περισσότερο) θα άντεξει με air cooling τον 30 euro η θέλω κάποιο εξελιγμένο liquid cooling? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Demon Lord Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 με μια 212 evo ίσως να αντέξω (ίσως λέω) επίσης, βάλε κάποιο πιο ποιοτικό τροφοδοτικό9, η σειρά cx της corsair είναι πιο πολύ για entry καταστάσεις
KiriosD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Εφόσον θελεις να τον ανεβάσεις ούτως ή αλλως, κάνε δοκιμές μέχρι όσο πάει; πάρε μία καλή ψύκτρα στα 30-40 αλλιώς για νερά πάνε πολύ παραπάνω 100+ για κάτι αξιόλογο επίσης είναι όντως nvidia gt440 αυτή που έχεις πάνω; έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο; μιας και τα ενσωματωμένα είναι καλύτερα 1
thodlp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δεν θέλω να πάω πάνω από 4.2 γιατί από reviews που είδα λένε μέχρι 4.4 είναι σταθερός. Απ'ότι κατάλαβα θα πάω σε υδρόψυξη γιατί το air cooling δεν θα με καλύψει. Η κάρτα γραφικών είναι απτό παλιό PC και δεν την αλλάζω γιατί το pc θα είναι για photo editing.Και νομίζω το PSU που διάλεξα είναι καλο γιατί κάνει 70 euro το παλιό pc μου είχε ένα με 20 euro και δουλεύει εδώ και 5 χρονια. Γιατί μου είπες να το αλλάξω?
duffyduck Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν πας για υδροψυξη και βαρυ overclock τοτε αλλαξε τροφοδοτικο. Η υδροψυξη τραβαει ρευμα και το τροφοδοτικο σου θα ζοριζεται πολυ. Καλυτερα βαλε μια Noctua NH-D15 ψυκτρα http://www.skroutz.gr/s/4754042/Noctua-NH-D15.html και οσο overclock σηκωσει
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Γεια σας σκέφτομαι να πάρω τα παρακάτω κομμάτια: intel i5 6600k mother gigabite z170 ddr4 ddr4 8gb 120gb intel ssd corsair cx500w psu nvidia gt440 Και το ερώτημα μου είναι επειδή θέλω να το κάνω overclock στα 4.0 ίσος και στα 4.2 maximum (αν και έχω δει να πηγαίνει περισσότερο) θα άντεξει με air cooling τον 30 euro η θέλω κάποιο εξελιγμένο liquid cooling? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Βάλε κανένα 10άρι έως 40άρι πάνω και μια χαρά θα αντέξει. Ρώτάς εδώ για να πάρεις γνώμες http://www.insomnia.gr/topic/610848-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82/ Για το τροφοδοτικό στο είπε οτι είναι entry level και υπάρχουν στα ίδια χρήματα πιό αξιόπιστα. πχ https://www.skroutz.gr/s/7985709/Seasonic-M12II-520-EVO.html https://www.skroutz.gr/s/4519437/XFX-TS-Series-550W-Gold.html https://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html
NoiSy MaN Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μια ψυκτρα στα 30-40 είναι με διαφορά το καλύτερο vfm. Εγώ με ψυκτρα 42.5 ευρώ όταν την πήρα (είναι και όμορφη και ταιριάζει αισθητικά με το κουτί) τον έχω στα 4.6 με ασφαλείς θερμοκρασίες.
thodlp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ευχάριστο πολύ παιδιά . Πάντως είπα αυτό με το τροφοδοτικό επειδή μέτρησα σε site τα πράγματα που θα φορέσει το pc και βγήκαν 270w και μου προτείνει κιόλας το CX500M που είναι παρόμοιο μαυτό που θέλω bronze. http://outervision.com/b/KW41DH
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ευχάριστο πολύ παιδιά . Πάντως είπα αυτό με το τροφοδοτικό επειδή μέτρησα σε site τα πράγματα που θα φορέσει το pc και βγήκαν 270w και μου προτείνει κιόλας το CX500M που είναι παρόμοιο μαυτό που θέλω bronze. http://outervision.com/b/KW41DH Σου προτάθηκε να αλλάξεις τροφοδοτικό όχι για τα Watt αλλά για την ποιότητά του τη στιγμή μάλιστα που θέλεις να κάνεις και oc. 3
Serbinhio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω τον έχω στα 4.2 όπως βλέπεις στην υπογραφή μου, με μια αρκετά φτηνή αλλα καλή ψυκτρα που τον κρατάει καλα αλλα θα πρότεινα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω να πάρεις κάτι καλύτερο (και θα σου πρότεινα αερόψυξη noctua που είναι στα ίδια επίπεδα με τα AIO) και να δοκιμάσεις τις αντοχές του, αφού τα review δίνουν μονο μια προσεγκιση, και εσυ μπορεί να έχεις πετύχει σε πολύ καλό τσιπ που μπορεί να πάει ψηλα...γενικά για υδρόψυξη θέλει πολλά λεφτα και δεν θα σου πρότεινα φτηνές λύσεις...
thodlp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το noctua nh-d15 κάνει κάνα 90 euro και αν και έχει καλές αποδόσεις με 150 περνώ το h110 GT. Απλά τώρα που δεν έχω πολλά λεφτά λέω να πάρω κάτι με 30 euro και αργότερα όταν αποφασίσω να το clockarw χτυπάω και μια υδρόψυξη. Σας ευχαριστώ όλους σας.
Serbinhio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω προσωπικά (οποως και αρκετοι ακόμα στο forum) θα σου ελεγα όχι σε κατι του στυλ h110 σε συγκρηση με αεροψυξη, αλλα είναι και θέμα γουστων...ή καλή αερόψυξη ή κανονική υδρόψυξη κατα την αποψη μου...δες και την δική μου που την βρίσκεις με ~20ευρω αν εχεις σκοπο να την αλλάξεις στα κοντά...καλή συνέχεια
logistoulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το noctua nh-d15 κάνει κάνα 90 euro και αν και έχει καλές αποδόσεις με 150 περνώ το h110 GT. Απλά τώρα που δεν έχω πολλά λεφτά λέω να πάρω κάτι με 30 euro και αργότερα όταν αποφασίσω να το clockarw χτυπάω και μια υδρόψυξη. Σας ευχαριστώ όλους σας. για τα 4.2 δε χρειάζεται να παίξεις σε τέτοιο budget πάρε κάτι πιο οικονομικό και δώσε τη διαφορά εκτός από καλύτερο τροφοδοτικό να πάρεις και έναν πιο μεγάλο ssd ας πούμε που θα τον ευχαριστηθείς πιο πολύ να έχεις δηλαδή ψύξη των 100+ ευρώ χωρίς να στοχεύεις στα 4.5-4.6 (όχι ότι θα είχε και τρελό νόημα απλά ας πούμε ότι είχες πόρωση με το o/c) και να στριμώχνεις τις εφαρμογές σου και τα παιχνίδια σου σε έναν 120αρη ssd δε πολυλέει.. δεν έχει λογική βασικά πάρε πράγματα που θα σου χρειαστούν και τέλος αν θες την άποψή μου επένδυσε σε αερόψυξη, ένα κομμάτι μέταλλο είναι δε θα πάθει ποτέ τίποτα εγώ έχω μια megahalems από το '10 και την έχω πλέον σε haswell στα 4.4 που σημαίνει ότι θα μείνει για καιρό ακόμα και αν δεν αλλάξουν και οι τρύπες στο μέλλον θα πάει και σε επόμενο pc η υδρόψυξη πιστεύεις ότι θα αντέξει τόσο; μάλλον όχι.. οπότε πάρε απλά ένα κομμάτι μέταλλο να κάνεις τη δουλειά σου αν σκοπεύεις να το κρατήσεις και χρόνια πάρε και το ακριβό κομμάτι μέταλλο, αλλά να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για κάτι που μόλις βγει εκτός εγγύησης θα τρέμει το φυλλοκάρδι σου δε λέει και δε νομίζω ότι θα έχεις και τόσο φοβερά πλεονεκτήματα κιόλας πέρα από τα χωροταξικά γύρω από τον επεξεργαστή 2
thodlp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας και επειδή με επηρέασαν αρκετά και το σκέφτηκα καλύτερα θα πάρω ένα Be Quiet Shadow Rock 2 στα 47 euro και όσο πάει γιατί όντως το Η110 GT δεν ξέρω ποσο θα αντέξει και εγώ θέλω κάτι να το έχω για πολλά χρονια. Μάλλον θα επενδύσω σε έναν μεγαλύτερο SSD . Και πάλη ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα