zoranb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ...ελληνικά όντως δεν έχει δεν το πρόσεξα και επίσης τα μακεδονικά είναι γλώσσα.Μα ναι είναι γλώσσα, το θέμα είναι πως την προώθησαν να μπαίνει εκεί μια γλώσσα κρατιδίου και όχι τα Ελληνικά!
Greek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το προβλημα εχει διορθωθη στην ios 10 beta 4 και μετα. Οποτε 7 του μηνος που θα κυκλοφορηση και επισημα η ios10 δεν θα εχεις αλλο αυτο το προβλημα 1
zoranb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ομολογώ πως δεν με πολύ ενδιέφερε η αναβάθμιση αυτή του iOS και τώρα αναγκαστικά μπαίνω σε δίλλημα!
Greek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ομολογώ πως δεν με πολύ ενδιέφερε η αναβάθμιση αυτή του iOS και τώρα αναγκαστικά μπαίνω σε δίλλημα! Το προβλημα αυτο υπηρχε απο την ios 7 και μετα. Λυθηκε χαρης την κοινητοποιηση που εγινε απο iphonehellas και myphone και σταλθηκαν μαζικα αναφορες τον ιουνιο και επιτελους λυθηκε απο την μπετα 4 του ios 10 και μετα. Αν δεν σε ενφιαφερει το jailbreak της συσκευης παντως επηδη εχω ηδει εδω και ενα μηνα την 10 το κινητο παει πολυ ποιο γρηγορα +οποιες αλλαγες/προσθηκες εχουν κανει σε σχεση με την 9αρα. Απο τις χειροτερες εκδοσεις μακραν ολων τον ios ηταν η 9 Ποιο iphone εχεις?
zoranb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Έχω το 6Splus. To jailbreak τι ακριβώς είναι;
Greek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Έχω το 6Splus. To jailbreak τι ακριβώς είναι; google it Ειναι για να περνας διαφορες εφαρμογες εκτως apple store και να διαμορφωσεις το κινητο οπως θες εσυ. Ενα βιντεο με την διαφορα, και ακομα ειναι σε beta το ios 10.
zoranb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μην μπορώ να την βρω στο Apple Store, εσύ έχεις κάτι που δεν βρίσκεις;
Greek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μην μπορώ να την βρω στο Apple Store, εσύ έχεις κάτι που δεν βρίσκεις; Ειναι πολλες εφαρμογες που δεν επιτρεπει η apple και δεν υπαρχουν στο store και κυριος με jailbreak μπορεις να κανεις customization το λογισμικο πραγμα που δεν αφηνει η apple
heavyrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Να υποθέσω πως Τ9 δεν υπάρχει; T9 εχουν μονο στα κινητα με φυσικο πληκτρολογιο
zoranb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) T9 εχουν μονο στα κινητα με φυσικο πληκτρολογιοΤι εννοείς όταν λες με "φυσικό πληκτρολόγιο";Ειναι πολλες εφαρμογες που δεν επιτρεπει η apple και δεν υπαρχουν στο store και κυριος με jailbreak μπορεις να κανεις customization το λογισμικοΠροσωπικά τα έχω βαρεθεί πλέον όλα αυτά τα customizations. Αγοράζω Apple γιατί απλά θέλω να δουλεύει, το design υπάρχει,εφαρμογές πολλές υπάρχουν, τι άλλο θέλεις; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2016 από zoranb
panos- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το προβλημα εχει διορθωθη στην ios 10 beta 4 και μετα. Οποτε 7 του μηνος που θα κυκλοφορηση και επισημα η ios10 δεν θα εχεις αλλο αυτο το προβλημα Εγώ με την Beta 7 ακόμα το έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα