Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιο περίεργο λόγο όταν πληκτρολογώ στο iOS λέξεις με "σ" μου το γράφει σαν "ς". Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό το ζήτημα;

Δημοσ.

Κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων πρώτη φορα το ακούω αυτο. Εμενα το κανει μονο όταν ειναι τελικό οχι στα καλα καθούμενα όλα τα σ.

Δημοσ.

Για κάποιο περίεργο λόγο όταν πληκτρολογώ στο iOS λέξεις με "σ" μου το γράφει σαν "ς". Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό το ζήτημα;

Το γνωστό πρόβλημα και όχι δεν υπάρχει ακομα λύση

Δημοσ.

Γνωστό πρόβλημα εδώ και αρκετές εκδόσεις iOS που ακόμα δεν έχει λύση. Εμένα για κάποιο λόγο άρχισε να με επηρεάζει από το iOS 9 και μετά -- πιο πριν δε το είχα παρατηρήσει. Ίσως να άλλαξαν και οι default ρυθμίσεις πληκτρολογίου και να το προκαλούν, δε ξέρω. 

Δημοσ.

βαλέ ένα άλλο πληκτρολόγιο από το γαματο app store της apple

Ώπα, δεν το κατάλαβα αυτό! Τι εννοείς για στείλε link εαν έχεις κάτι υπόψη;
Δημοσ.

Χμμ οκ, αλλά από τη μια το μεν full access είναι λίγο "τρομακτικό" (αναφέρει πως μπορεί ο developer να έχει πρόσβαση σε ότι γράφεις άρα κ σε κωδικούς κλπ.) από την άλλη δεν έχει Ελληνικά, κ μάλιστα δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά στις προτεινόμενες γλώσσες μου φιγουράρουν τα Macedonian!

Έχω άδικο;

Δημοσ.

Χμμ οκ, αλλά από τη μια το μεν full access είναι λίγο "τρομακτικό" (αναφέρει πως μπορεί ο developer να έχει πρόσβαση σε ότι γράφεις άρα κ σε κωδικούς κλπ.) από την άλλη δεν έχει Ελληνικά, κ μάλιστα δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά στις προτεινόμενες γλώσσες μου φιγουράρουν τα Macedonian!

Έχω άδικο;

Ναι.

Πληκτρολόγιο έχεις θέλει Full Access σε ότι γράφεις γιατί είναι πληκτρολόγιο, ελληνικά όντως δεν έχει δεν το πρόσεξα και επίσης τα μακεδονικά είναι γλώσσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...