Hapatingo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Οι μετοχές τις Samsung έχουν φτάσει στον πάτο. Αύριο μεθαύριο κατεβάζει και ρολά.
Chemical Engineer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ορισμένα αλλά επίσης ακούγεται πως "τσιπουραρουν" Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!
Δημοφιλής ανάρτηση nektarios_rs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Όταν η ομάδα συντακτών του Insomnia ανακαλύπτει είδηση σχετικά με Apple ή Samsung... 31
greenalex1996 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ακουω για iphone με φουλ προβληματα.. τωρα για galaxy με bootloop και ειμαι με το redmi note 2 μου που ποτε δεν ειχε θεμα ...εχω κρεμασει κινεζικη σημαια στο μπαλκονι μου.. 12
deafman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πειτε μου οτι ειχε και preorder να γελαω λιγο παραπανω. Message sent from i-new pure chinese phone. 2
overpower Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ακουω για iphone με φουλ προβληματα.. τωρα για galaxy με bootloop και ειμαι με το redmi note 2 μου που ποτε δεν ειχε θεμα ...εχω κρεμασει κινεζικη σημαια στο μπαλκονι μου.. Πειτε μου οτι ειχε και preorder να γελαω λιγο παραπανω. Message sent from i-new pure chinese phone. 4
Neg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ακουω για iphone με φουλ προβληματα.. τωρα για galaxy με bootloop και ειμαι με το redmi note 2 μου που ποτε δεν ειχε θεμα ...εχω κρεμασει κινεζικη σημαια στο μπαλκονι μου..
rose21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Λογικα καποια παρτιδα θα ειναι που επεσε σε ελλατωματικο hardware η σε κακη συναρμολογηση οπως γινεται τις περισσοτερες φορες.Τα samsung ειναι απο τα πιο αξιοπιστα κινητα που κυκλοφορουν και πολυ σπανια συνανταμε προβλημα με hardware με hard brick boot loop κτλ.Αναμενουμε την επισημη απαντηση της samsung. Πάντως δεν είσαι fanboy της samsung..... 4
Neg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πάντως δεν είσαι fanboy της samsung..... Να δώ αυτούς που πάτησαν Μου αρέσει τι θα γράψουν στο αντίστοιχο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τώρα οι χρήστες Samsung. 7
fmarkos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αυτά βλέπω και δεν ξεκουνάω από το ΝΟΤΕ3 μου. :Ρ Αν είναι γεγονός πάντως είναι ξεφτυλίκι.
Federer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ωρε γέλια. Beta testers της Samsung έχουν καταντήσει οι Note Users και πληρώνουν και 800 ευρώ για αυτό. Μπράβο στην Samsung.Κανείς δεν θα ξεχάσει παλιότερα το πρόβλημα με τα burn in στις οθόνες και πολλά άλλα. Ποιότητα όχι αστεία. 15
kirileman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 enhanced Ωρε γέλια. Beta testers της Samsung έχουν καταντήσει οι Note Users και πληρώνουν και 800 ευρώ για αυτό. Μπράβο στην Samsung.Κανείς δεν θα ξεχάσει παλιότερα το πρόβλημα με τα burn in στις οθόνες, το #spengate, το ξεφλούδισμα στα note 3/4 και πολλά άλλα. Ποιότητα όχι αστεία. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα