vaggelis7172 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Γεια σας παιδια!!Οπως ανεφερα και σε μια προηγουμενη ερωτηση πριν 3 μερες εγκατεστησα τα windows 10 home ελληνικα στο pc μου.Το θεμα ειναι οτι εχω εκνευριστικα κολληματα κυριως στην περιηγηση στις ρυθμισεις και στους firefox και chrome.Η εκδοση που εχω ειναι η 1511 με ενα πρωτο update που εκανα.Εδω ειναι μια εικονα απο την διαχειριση εργασιων με ανοιχτο το παραθυρο των ρυθμισεων και τον chrome: https://snag.gy/NAPmIX.jpg Τι μπορει να φταιει?Αν κανω αναβαθμιση στο anniversary update λετε να λυθει το προβλημα?Ευχαριστω.
chralexo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καθαρή εγκατάσταση ή upgrade από windows 8 έχεις κάνει;
vaggelis7172 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καθαρή εγκατάσταση ή upgrade από windows 8 έχεις κάνει; Καθαρη εγκατασταση,τα εχω μαζι με windows 7 και ubuntu 16.04 μονο που τα ubuntu δεν τα εχω επαναφερει ακομα να φαινονται σαν επιλογη στην εκκινηση.
SlackulatoR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μήπως υπάρχει πρόβλημα στον δίσκο; Τρέξε κάποιο διαγνωστικό.
Serbinhio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Παιδιά εχω το ίδιο πράγμα ακριβώς, με τo anniversary update... εκανα restore και απο το πουθενα τωρα καποιες φορες ο file manager μου λεει working on it και περιμένω κανα λεπτο για να ανοιξει...μιλάμε για δυνατο pc που δεν είχε ποτε κολλήματα...ετρεξα ενα defragmentation στον δευτερο σκληρό μου που τον εχω για media και ειναι κανονικός οχι ssd και ήταν fragmented, και πανω που νόμιζα οτι εφτιαξαν όλα, μου το έκανε αλλη μια φορα...εχω θέμα και με τα games (την πρώτη φορά που τα ανοίγω λοκαρουν στα 30fps και μονο με alt tab φτιάχνει) αλλα ας μείνουμε στο θέμα του file explorer.
Necrogeddon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 φρεσκο περασμα των win10 anniversary και των drivers. Παντα μετα απο service pack update η σαν του anniversary υπαρχουν κολληματακια και πταισματα
thepoint Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 1. Δες τι ξεκινάει στην εκκίνηση υπάρχει κάτι ύποπτο ή κάτι που δεν έχεις ιδέα; 2. Τρέξε το sfc /scannow από τη γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή να δεις μήπως υπάρχει κάποιο μπέρδεμα με το λειτουργικό. 3. Θα σου πρότεινα αν έχει επιλογή το antivirus επιδιόρθωσης όταν κάνεις απεγκατάσταση του προγράμματος του να το κάνεις ειδάλλως προχώρα σε απεγκατάσταση και δούλεψε λίγο τον ενσωματωμένο στα win 10 defender μήπως παίζει κάτι από εκεί. Καλό είναι να αφήσεις τον υπολογιστή σου λίγο αδρανή μήπως και δεν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες εγκατάστασης και συντήρησης.
vaggelis7172 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανα αναβαθμιση στο anniversary update.Καπως καλυτερα τα βλεπω τα πραγματα.Αν προκυψει κατι αλλο θα σας ενημερωσω.Σας ευχαριστω ολους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα