Προς το περιεχόμενο

Recording problem!

Saoulos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den ksero giati simvainei kai an einai fisiologiko. Grafo cd apo DVD-R mias kai xalase to palio mou plextoraki kai paratirisa pos me to Nero 6.0.0.28 (den eimai sigouros gia alla programmata, den exo dokimasei) meta tin kanonikotati antigrafi enos cd den mporo na grapso ena allo an den kano restart to PC. An prospathiso to grapso cd xoris restart to recorder menei se idle katastasi.

Exete kamia idea, i esto peite mou, pisteuete pos einai fisiologiko?

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ και άκρη δεν έχω βγάλει. Αυτό με plextor και nero 6.0.0.19 _

Αφού γράψω ένα cd στο επόμενο αφού το γράψει στο τέλος γράφει write error και αν δεν κλείσω το nero δεν σταματάει ούτε σε μια ώρα. Δεν καταλαβαίνω τι παίζει αλλά το cd στο τέλος αφού το βγάλω με το ζόρι είναι γραμμένο κανονικά.

Παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν γράφω cd από ένα συγκεκριμένο partition. Αν γράψω από άλλο δεν έχω πρόβλημα. Το partition αυτό όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα. scandisk έχω κάνει. :wink:

Στην αρχή νόμισα ότι ήταν πρόβλημα από το μηχανάκι το αντιγραφικό. Είχα ένα philips πάνω. Το έβγαλα και έβαλα το plextor καμιά διαφορά. :cry: Η λύση που βρήκα ήταν να μεταφέρω ότι data θέλω να γράψω σε άλλο partition και από εκεί να την γράφω.

Καμιά σοφή ιδέα;

Εκτός του ότι είναι διαολικά μηχανήματα και το έχουν αποδείξει. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Κατ' αρχήν δεν δοκιμάζετε το Nero 6.3.0.0 που βγήκε πρόσφατα? Υποτίθεται πως διαορθώνει διάφορα bugs...

Δίκιο έχεις αλλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω βαρεθεί να εγκαθιστώ NERO.

Κατάντησε χειρότερο από τα windows. Eνα λάθος φτιάχνει άλλα δέκα βγαίνουν στη φόρα.

Αλλά είναι καλό το άτιμο. :lol:

Θα κάνω μια αναβάθμιση να δω τι άλλο θα πετάξει τώρα. Δεν μπορεί να είναι ατόφιο κάτι θα έχει πάλι. :twisted: :oops: :P

Δημοσ.

georgeadams,

Κατ' αρχήν δεν δοκιμάζετε το Nero 6.3.0.0 που βγήκε πρόσφατα? Υποτίθεται πως διαορθώνει διάφορα bugs...

wert,

Θα κάνω μια αναβάθμιση να δω τι άλλο θα πετάξει τώρα. Δεν μπορεί να είναι ατόφιο κάτι θα έχει πάλι

Οχι πείτε μου τώρα έχω άδικο να μην θέλω να κάνω αναβάθμιση καμιά φορά.

Χτές το έκανα 6.3.0.0

Ακόμα δεν έχω γράψει κανένα cd έτσι για να το δοκιμάσω.

Αλλά πείτε μου τώρα ποιό να δοκιμάσω; !!!!!!!

Αφού τώρα κατεβάζω το 6.3.0.2 :shock: :twisted: :twisted: :cry: :P

Αυτοί δεν παίζονται με τίποτα ρε παιδιά. Ατελείωτοι είναι. Μα δεν βαρέθηκαν ακόμα. Δεν θα κάνουν τουλάχιστον διακοπές; Να πάνε μια βόλτα να περάσει η ώρα τους. Να ξέρουμε ότι για κάνα μήνα τι έχουμε στο pc μας τουλάχιστον. :evil: :P :P 8)

Δημοσ.

Δεν φταίνε αυτοί ρε wert.Φταίνει αυτά τα παλιόπαιδα οι warezάδες,οπότε αναγκάζονται(οι Neroυλάδες)να αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο την version τους,μπας και τσιμπήσουν κανα πελάτη... :D

Δημοσ.

Τελικά σήμερα κάθησα και έγραψα 4 cd στη σειρά και όλα πήγαν καλά με nero 6.3.0.2

To nero 6.3.0.0 τελικά δεν το δοκίμασα. Δεν πρόλαβα όπως είπα και παραπάνω αφού μόλις το έκανα εγκατάσταση βγήκε το καινούργιο. :lol:

Ελπίζω να μην ήταν τυχαίο που δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα. :?

Θα δείξει ο καιρός. :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...