Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Μολις ελαβα αυτο http://www.mgmanager.gr/notebooks/56106-lenovo-ideapad-300-15isk-i5-6200u1564gb500gbfreedos.html και περιμενω να ερθει η ssd για την αλλαξω. Γνωριζει καποιος αν χανεται η εγγυηση απο τη στιγμη που θα το ανοιξω για να αλλαξω τον σκληρο δισκο? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλυτερα να τηλεφωνησεις στην lenovo να σε απαντησει υπευθυνα.

Σε αλλες εταιριες χανεις την εγγυηση σε αλλες οχι,οποτε τηλ  στην εταιρια για να ξερεις σιγουρα.

Δημοσ.

Μνήμες και δίσκο μπορείς να αλλάξεις στα Λενοβο. Μόνο στα Yoga χάνεται η εγγύηση (επειδή λέει το καπάκι είναι μονοκόμματο)

Δημοσ.

Καλυτερα να τηλεφωνησεις στην lenovo να σε απαντησει υπευθυνα.

Σε αλλες εταιριες χανεις την εγγυηση σε αλλες οχι,οποτε τηλ στην εταιρια για να ξερεις σιγουρα.

Οκ σε ευχαριστω

Μνήμες και δίσκο μπορείς να αλλάξεις στα Λενοβο. Μόνο στα Yoga χάνεται η εγγύηση (επειδή λέει το καπάκι είναι μονοκόμματο)

Μαλιστα να σαι καλα !

Δημοσ.

Σήμερα έστειλα Λενοβο λαπτοπ (G510) για σερβις (καμμένη πλακέτα) με άλλον δίσκο και άλλη ραμ επάνω.

Μια χαρά περάστηκε στην εγγύηση - εφόσον έχουν αλλαχθεί μόνο τα cru units (customer replaceable unit )

Αλλά δεν χάνει κάτι να ρωτήσει.

Για την Ελλάδα: 2111984507 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο στην λενοβο και ρωτησα τι γινεται με την εγγυηση αν βαλω ssd και μου ειπε πως χανεται επειδη θα βγαλω το καπακι και φτασω μεχρι την μητρικη.Οποτε, οποιος ειχε σκοπο για τετοιες αλλαγες καλο ειναι να το ξερει.

• Like 1
Δημοσ.

Χθες παρέλαβα ideapad G510 με καμμένη πλακέτα. Στάλθηκε με ssd + 16gb ram - ενώ μαμά ερχόταν με hdd + 4gb ram.

Τώρα γιατί σου τα είπαν αυτά - άγνωστο. Τα ίδια βέβαια μου έλεγαν κάποτε για τα επαγγελματικά Hp , ενώ τους άλλαζα μέχρι και επεξεργαστή και τα δεχόντουσαν στην εγγύηση.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ μίλησα με Lenovo σήμερα, μου ειπε ένας υπάλληλος στην τηλεφωνική υποστήριξη ότι για να στείλω ένα λαπτοπ πίσω εντός εγγύησης θα πρέπει να έχει το αρχικό hardware πάνω. Εγώ έχω αλλάξει δίσκο και έχω προσθέσει μνήμη ram. Τι λέτε να κάνω; Υπόψιν ότι τον αρχικό δίσκο τον έχω δώσει σε έναν θείο μου στην επαρχία. Να το στείλω έτσι ή να βρω ίδιο δίσκο και να τον βάλω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...