mariosgiko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπερα. Μολις ελαβα αυτο http://www.mgmanager.gr/notebooks/56106-lenovo-ideapad-300-15isk-i5-6200u1564gb500gbfreedos.html και περιμενω να ερθει η ssd για την αλλαξω. Γνωριζει καποιος αν χανεται η εγγυηση απο τη στιγμη που θα το ανοιξω για να αλλαξω τον σκληρο δισκο? Ευχαριστω!
David20 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλυτερα να τηλεφωνησεις στην lenovo να σε απαντησει υπευθυνα. Σε αλλες εταιριες χανεις την εγγυηση σε αλλες οχι,οποτε τηλ στην εταιρια για να ξερεις σιγουρα.
pita_kontosouvli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μνήμες και δίσκο μπορείς να αλλάξεις στα Λενοβο. Μόνο στα Yoga χάνεται η εγγύηση (επειδή λέει το καπάκι είναι μονοκόμματο)
mariosgiko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλυτερα να τηλεφωνησεις στην lenovo να σε απαντησει υπευθυνα. Σε αλλες εταιριες χανεις την εγγυηση σε αλλες οχι,οποτε τηλ στην εταιρια για να ξερεις σιγουρα. Οκ σε ευχαριστω Μνήμες και δίσκο μπορείς να αλλάξεις στα Λενοβο. Μόνο στα Yoga χάνεται η εγγύηση (επειδή λέει το καπάκι είναι μονοκόμματο) Μαλιστα να σαι καλα !
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μην κάνεις κίνηση πριν ρωτήσεις lenovo όπως σ προείπαν πάντως...
pita_kontosouvli Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μην κάνεις κίνηση πριν ρωτήσεις lenovo όπως σ προείπαν πάντως... Για να το αναγράφω παραπάνω, κάτι θα ξέρω. 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ για να του το ξαναλεω κάτι θα έχω περάσει με lenovo
pita_kontosouvli Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σήμερα έστειλα Λενοβο λαπτοπ (G510) για σερβις (καμμένη πλακέτα) με άλλον δίσκο και άλλη ραμ επάνω. Μια χαρά περάστηκε στην εγγύηση - εφόσον έχουν αλλαχθεί μόνο τα cru units (customer replaceable unit ) Αλλά δεν χάνει κάτι να ρωτήσει. Για την Ελλάδα: 2111984507 1
loofas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 πηρα τηλεφωνο στην λενοβο και ρωτησα τι γινεται με την εγγυηση αν βαλω ssd και μου ειπε πως χανεται επειδη θα βγαλω το καπακι και φτασω μεχρι την μητρικη.Οποτε, οποιος ειχε σκοπο για τετοιες αλλαγες καλο ειναι να το ξερει. 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Χθες παρέλαβα ideapad G510 με καμμένη πλακέτα. Στάλθηκε με ssd + 16gb ram - ενώ μαμά ερχόταν με hdd + 4gb ram. Τώρα γιατί σου τα είπαν αυτά - άγνωστο. Τα ίδια βέβαια μου έλεγαν κάποτε για τα επαγγελματικά Hp , ενώ τους άλλαζα μέχρι και επεξεργαστή και τα δεχόντουσαν στην εγγύηση.
WalkerSW Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον το συγκεκριμένο έχει service bay, η εγγύηση ΔΕΝ χανεται!
andreasosfp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή και εγώ μίλησα με Lenovo σήμερα, μου ειπε ένας υπάλληλος στην τηλεφωνική υποστήριξη ότι για να στείλω ένα λαπτοπ πίσω εντός εγγύησης θα πρέπει να έχει το αρχικό hardware πάνω. Εγώ έχω αλλάξει δίσκο και έχω προσθέσει μνήμη ram. Τι λέτε να κάνω; Υπόψιν ότι τον αρχικό δίσκο τον έχω δώσει σε έναν θείο μου στην επαρχία. Να το στείλω έτσι ή να βρω ίδιο δίσκο και να τον βάλω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα