arxyat Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ευχαριστω για την απαντηση! ποση ωρα το φορτιζεις; συνηθισα στο ταμπλετ της πλακας που εχω ενα mls 8 ωρες και το λαπτοπ αυτο μου φαινεται παιχνιδι με τις 2 ωρες.. για εγγυηση το στελνουμε αμαζον με δικα μας εξοδα; Τόσο.... Δύο ώρες. Εγώ το αγόρασα από Ελλάδα eshop Τα της εγγύησης δεν τα γνωρίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borealisnor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ευχαριστω φιλε μου για την ενημερωση ειδα το πηρες στα 399 περσι σου παει ακομη μια χαρα;ειχες κ συ αγγλικο πληκτρολογιο; παντως για 4 κελια μπαταρια κανει χαλια διαχειρηση δεν εξηγειται αλλιως!θα πρεπε να βγαζει εως 5 ωρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxyat Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω φιλε μου για την ενημερωση ειδα το πηρες στα 399 περσι σου παει ακομη μια χαρα;ειχες κ συ αγγλικο πληκτρολογιο; παντως για 4 κελια μπαταρια κανει χαλια διαχειρηση δεν εξηγειται αλλιως!θα πρεπε να βγαζει εως 5 ωρες.. ναι τοσο το ειχα παρει δεν ξερω πως σου φαινεται αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος απο αποδοση καρτας γραφικών medium-light gaming γενικοτερα καλη αποδοση σκληρος βοηθαει πολυ ο 8gb ssd που εχει επανω (δεν ειδα αν εσας εχει τον Hydrid) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερααααα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις