Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Lenovo Z50 15.6' HD AMD FX-7500, 8 GB RAM, 1 TB hdd. 293€ απο Amazon uk μόνο 29/08

nonameno12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Answer:
It does not come in its original box. Warranty is 3 months from us. 

By Tronyx on 07 August 2016

Καινούριο είναι το laptop. H ερώτηση και η απάντηση που παραθέτεις αφορά 3ο πωλητή που το πουλούσε και όχι το amazon.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο 2 εννοώ αν έχει καπάκια από κάτω ξεχωριστά για δίσκο, ram κτλ. Μην χρειαστεί να το λύσω όλο βγάζοντας πληκτρολόγιο και ότι άλλο έχει από πάνω, είναι βασανιστήριο.

Επίσης έκανα edit στο προηγούμενο post μου, ενδέχεται να είναι refurbished.

Edit: Οι κριτικές πάντως....καλές δεν τις λές.

Ένα καπάκι κοινό είναι για όλα, το ανοίγεις και έχεις πρόσβαση στο λαπτοπ

Καινούριο είναι το laptop. H ερώτηση και η απάντηση που παραθέτεις αφορά 3ο πωλητή που το πουλούσε και όχι το amazon.

Ζητώ συγνώμη τότε, λάθος δικό μου

πολυ καλη τιμη για οτι προσφερει ,αν αναλογιστει κανεις οτι με τα ιδια λεφτα περνει κανεις απο την αντιπερα οχθη celeron ή pentium κουτσουρεμενους χωρις καρτα γραφικων. τσιμπησα ενα για να αντικαταστησω το υβριδικο μου tablet t100 το οποιο και χρυσοπληρωσα . ,ζυγιζωντας το θεμα overall ειναι value for money σε καινουριο

Το πήραμε πολλοί σε προσφορά από eshop πέρυσι στα 399 από 599 ενώ είχε παίξει και αντιπρόταση λόγω εξαντλήσεως....

Είναι για μέτρια πράγματα

Κάρτα γραφικών φοράει σε εμάς την r6 m260dx

Εδώ γράφει r7

μια χαρα το βλεπω κ γω τι εγγυηση εχει παιδια;αν βγαλει προβλημα το στελνουμε amazon? (δεν εχω ξαναψωνισει απο amazon-ναι υπαρχει ανθρωπος που δεν ψωνισε απο amazon ποτε)! :-D

(δεν εχω ξαναψωνισει απο amazon-ναι υπαρχει ανθρωπος που δεν ψωνισε απο amazon ποτε)! :-D

Δεν είσαι ο μόνος. Παρόλο που έχω πάρει πολλά απο εξωτερικό, απο Amazon ποτε. Γι'αυτό σκέφτομαι κι εγώ τα ίδια. Πόσο μάλλον όταν βλέπω στο feedback πολύ fail rate. Αν έρθει ελλατωματικό...δεν έχω ιδέα τι παίζει και δεν μου αρέσει η σκέψη να το πακετάρω και να το ξαναστέλνω πίσω.

μια χαρα το βλεπω κ γω τι εγγυηση εχει παιδια;αν βγαλει προβλημα το στελνουμε amazon? (δεν εχω ξαναψωνισει απο amazon-ναι υπαρχει ανθρωπος που δεν ψωνισε απο amazon ποτε)! :-D

Δεν είσαι ο μόνος. Παρόλο που έχω πάρει πολλά απο εξωτερικό, απο Amazon ποτε. Γι'αυτό σκέφτομαι κι εγώ τα ίδια. Πόσο μάλλον όταν βλέπω στο feedback πολύ fail rate. Αν έρθει ελλατωματικό...δεν έχω ιδέα τι παίζει και δεν μου αρέσει η σκέψη να το πακετάρω και να το ξαναστέλνω πίσω.

Παιδιά το Amazon έχει άριστο customer support και service. Έχει τύχει να μου στείλουν καινούριο αντικείμενο πριν ΚΑΝ τους στείλω πίσω το παλιό.

Είναι υποδειγματικοί και κλάσης ανώτεροι απο πολλά μαγαζιά εδώ. Προχωρήστε άφοβα!

• Like 4

το προβλημα ειναι οτι στα σχολια δεν ξεχωριζει το amazon service απο το service τριτων πχ εκει που λεει για rtefurbished ηταν απο τριτο πολιτη που πουλουσε μεσω αυτου,θελει να ξερεις βασικα ,αλλα το support AAA και οχι ατυχεις συμπτωσεις στυλ computeruniverse...

• Moderators

Έχει τύχει να μου στείλουν καινούριο αντικείμενο πριν ΚΑΝ τους στείλω πίσω το παλιό.

Δεν ηταν τυχαιο, ετσι λειτουργει.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...