Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή τρύπα/κενό ασφαλείας στο site (οπότε πρόθεση του όποιου την εκμεταλλεύτηκε, αν ισχύει κάτι τέτοιο φυσικά).

Για να ευθυμήσουμε και λίγο, το όποιο λάθος πρώτη φορά συμβαίνει Δευτέρα, όλοι μας έχουν συνηθίσει τις Παρασκευές ή τα Σαββατοκύριακα. :D

Το αυτο θεωρω οτι συμβαινει και εγω.

Απο το στομα μου το πηρες. Απορω πως δεν πεταχτηκε κανενας να μιλησει για το "φαινομενο της Παρασκευης" και ας ειναι Δευτερα. :rolleyes:

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχεις στοιχεία και το λές ή απλά ποστάρεις ανακρίβεις και συκοφαντίες?

Το MGManager εδώ και χρόνια είναι από τα πιο σωστά κι αξιόπιστα (πολύ λίγα) καταστήματα της Αθήνας και γενικά της Ελλάδας.

Ίσως όχι το φτηνότερο, όμως σίγουρα από τους πιο επαγγελματίες.

Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα όσο ήμουν Ελλάδα, ούτε κι έχω ακούσει κάποιον να έχει αντιμετωπίσει και κυρίως να εκφράζεται κατ'αυτό τον τρόπο. Δε ξεφύτρωσε χτες το μαγαζί, υπάρχει χρόνια αρκετά στην αγορά.

Καλό θα είναι ορισμένα παπαγαλάκια να μή βιάζονται να ρίξουν λάσπη με την πρώτη ευκαιρία, λόγω της προσωρινής πάντα "ανωνυμίας" που τους προσφέρει το Ιντερνετ...

Αυτο μονο εμενα μου φαινεται λιγακι υπερβολικο και borderline απειλητικο ?

Απο εκει και περα μεσα σε 2 σελιδες εχουν δειξει 3-4 (καποιος αναφερε 5-6) λαθη σε τιμες απο το MG Manager, δλδ στα ποσα λαθη "καιγονται" και στα ποσα λαθη πρεπει να θεωρηθει εσκεμμενο ? Γιατι αν ψαξουμε ολα τα θεματα θα βρουμε δεκαδες τετοια "λαθη".

Καλο ειναι να υπερασπιζομαστε τα "μαγαζακια" (παντα απεναντι στο Πλαισιο, Public και αλλα παρομοια) αλλα μην εθελοτυφλουμε κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

To mgmanager δεν ειναι απο τα μαγαζια που ψαχνουν πελάτες με τέτοιες τακτικές.

Εφτιαξαν όνομα με εξαιρετική συμπεριφορα σε βαθος 30+ ετων περιπου.

Λαθη γίνονται.

Ο κατάλογος τους ειναι επικών διαστάσεων.Σιγουρα δεν θα ειναι το μονο εκει μέσα....

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω με λογικα απο τις πρωτες παραγγελειες, ακυρο.

Οχι πως περιμενα κατι αλλα...πολλα λαθη για να ειναι τυχαιο.

Με πηραν τηλεφωνο και ειπαν για λαθος τιμη κτλ. Σε τοσα πολλα προιοντα λαθος ρε παιδια ομως?

Δημοσ.

Μερικές ώρες πριν γίνει το παρόν thread είχα δει στο skroutz πλήθος τιμών του mgmanager λάθος. Κάποιες είχαν προλάβει να τις διορθώσουν(χτύπαγες το link στο skroutz και στο κατάστημα η τιμή ήταν ήδη διορθωμένη), την GT710 όχι.Παρήγγειλα και εγώ μία, μόνο και μόνο επειδή ήδη είχε τα στοιχεία μου το μαγαζί. Αλλιώς δεν θα έκανα καν το κόπο. Προφανώς και εγώ έφαγα άκυρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...