Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η GT710 είναι τίμια καρτούλα για 25-30€ καινούρια, αλλά όχι για παραπάνω και μόνο για όποιον θέλει καινούρια για κανένα video playback και χαμηλής κατανάλωσης. Αν θέλει υψηλότερων επιδόσεων και δεν τον απασχολεί η κατανάλωση ή το αν θα είναι δεύτερο χέρι η κάρτα, μια HD4890 ή μια GTX 275 των 30€ και 7-8 (πόσα πάνε) χρόνων, την πατάει κάτω και την κάνει αλοιφή σε 3D. Με DDR3+64bit δεν πας πουθενά σε 3D.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η GT710 είναι τίμια καρτούλα για 25-30€ καινούρια, αλλά όχι για παραπάνω και μόνο για όποιον θέλει καινούρια για κανένα video playback και χαμηλής κατανάλωσης. Αν θέλει υψηλότερων επιδόσεων και δεν τον απασχολεί η κατανάλωση ή το αν θα είναι δεύτερο χέρι η κάρτα, μια HD4890 ή μια GTX 275 των 30€ και 7-8 (πόσα πάνε) χρόνων, την πατάει κάτω και την κάνει αλοιφή σε 3D. Με DDR3+64bit δεν πας πουθενά σε 3D.

Προφανώς.

Μα δεν είπε κανένας ότι είναι για παιχνίδια :)

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και δεν είναι για παιχνίδια, προφανώς και δεν είπε κάποιος για παιχνίδια. Δεν λέω το αντίθετο. Απλά πετάω λίγο γενικόλογο info, ώστε να μην παρεξηγηθεί αυτό το "τίμια καρτούλα" που γράφω στην αρχή και δημιουργηθεί η εντύπωση ότι εννοώ κάτι διαφορετικό από τους άλλους.

• Like 1
Δημοσ.

Ε κλασσικά το mg manager, χρόνια κάνει και αυτό την γνωστή τακτική κράχτης. Την είχα πατήσει παλιά με κάτι μνήμες και κλασσικά " κάναμε λάθος στη τιμή ". 

Δημοσ.

Ε κλασσικά το mg manager, χρόνια κάνει και αυτό την γνωστή τακτική κράχτης. Την είχα πατήσει παλιά με κάτι μνήμες και κλασσικά " κάναμε λάθος στη τιμή ". 

Έχεις στοιχεία και το λές ή απλά ποστάρεις ανακρίβεις και συκοφαντίες?

Το MGManager εδώ και χρόνια είναι από τα πιο σωστά κι αξιόπιστα (πολύ λίγα) καταστήματα της Αθήνας και γενικά της Ελλάδας.

Ίσως όχι το φτηνότερο, όμως σίγουρα από τους πιο επαγγελματίες.

Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα όσο ήμουν Ελλάδα, ούτε κι έχω ακούσει κάποιον να έχει αντιμετωπίσει και κυρίως να εκφράζεται κατ'αυτό τον τρόπο. Δε ξεφύτρωσε χτες το μαγαζί, υπάρχει χρόνια αρκετά στην αγορά.

Καλό θα είναι ορισμένα παπαγαλάκια να μή βιάζονται να ρίξουν λάσπη με την πρώτη ευκαιρία, λόγω της προσωρινής πάντα "ανωνυμίας" που τους προσφέρει το Ιντερνετ...

• Like 4
Δημοσ.

Το MGManager εδώ και χρόνια είναι από τα πιο σωστά κι αξιόπιστα (πολύ λίγα) καταστήματα της Αθήνας και γενικά της Ελλάδας.

Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα όσο ήμουν Ελλάδα, ούτε κι έχω ακούσει κάποιον να έχει αντιμετωπίσει και κυρίως να εκφράζεται κατ'αυτό τον τρόπο. Δε ξεφύτρωσε χτες το μαγαζί, υπάρχει χρόνια αρκετά στην αγορά.

Καλό θα είναι ορισμένα παπαγαλάκια να μή βιάζονται να ρίξουν λάσπη με την πρώτη ευκαιρία, λόγω της προσωρινής πάντα "ανωνυμίας" που τους προσφέρει το Ιντερνετ...

Κατ'αρχην ,δες παραπανω το νημα για αλλες παρομοιες περιπτωσεις σαν αυτην της καρτας. Τυχαιο;;. Πολλες οι συμπτωσεις για να ειναι. Επισης, τι μου θυμιζει το σχολιο σου...... Αααα,ναι... Αυτο εδω "Υπαρχουν μαγαζια και μαγαζακια...δυστηχως στην Ελλαδα το δευτερο ειναι το κυριαρχο ειδος. Το mgmanager αποτελει εξαιρεση του κανονα!Μπορει το μαγαζι να μην ειναι το πιο φτηνο στο skroutz παντα αλλα προσωπικα προτιμω να δωσω 10-20 ευρω παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο αν γινει κατι ΠΑΡΑ να βριζομαι με μαγαζακια του ειδους που απλα σε γραφουν." απο τα σχολια στο σκρουτζ....
Δημοσ.

Συνεργάζομαι σαν επαγγελματίας με το MG Manager 4 χρόνια. Άψογοι επαγγελματίες και ο κ. Ραφιός από τους καλύτερους του χώρου. Λάθος έκαναν οι άνθρωποι, μην τους πίνετε το αίμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κατ'αρχην ,δες παραπανω το νημα για αλλες παρομοιες περιπτωσεις σαν αυτην της καρτας. Τυχαιο;;. Πολλες οι συμπτωσεις για να ειναι. Επισης, τι μου θυμιζει το σχολιο σου...... Αααα,ναι... Αυτο εδω "Υπαρχουν μαγαζια και μαγαζακια...δυστηχως στην Ελλαδα το δευτερο ειναι το κυριαρχο ειδος. Το mgmanager αποτελει εξαιρεση του κανονα!Μπορει το μαγαζι να μην ειναι το πιο φτηνο στο skroutz παντα αλλα προσωπικα προτιμω να δωσω 10-20 ευρω παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο αν γινει κατι ΠΑΡΑ να βριζομαι με μαγαζακια του ειδους που απλα σε γραφουν." απο τα σχολια στο σκρουτζ....

Αδιάφορο το τί σου θυμίζει το σχόλιό μου ειλικρινά (για να μή το πώ αλλιώς και ξεφύγει η κουβέντα).

Δημοσ.

Αδιάφορο το τί σου θυμίζει το σχόλιό μου ειλικρινά (για να μή το πώ αλλιώς και ξεφύγει η κουβέντα

Γιατι,νομιζες οτι εμενα μου καιγετε καρφακι για το μαγαζακι που υπερασπιζεσαι με τοσο σθενος;. Ουτε δικο σου να ηταν φιλαρακι.... Ή μηπως....
  • Like 2
Δημοσ.

Γιατι,νομιζες οτι εμενα μου καιγετε καρφακι για το μαγαζακι που υπερασπιζεσαι με τοσο σθενος;. Ουτε δικο σου να ηταν φιλαρακι.... Ή μηπως....

Υπερασπίζομαι καταστήματα που έχουν φερθεί τίμια στην αγορά (βλέπε MSystems, MG Manager γιατί αυτά τα 2 μόνο μου έρχονται στο μυαλό για επαγγελματισμό) για όσο καιρό ήμουν Ελλάδα και έτυχε να συνεργαστώ.

Να βρίσκομαι Αγγλία μόνιμα και να ισχύουν τα όσα υπονοείς μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο, αλλά αν μέχρι τόσο φτάνει το μυαλό σου δε μπορώ να σε πείσω για το αντίθετο. Στην αρχή υπονόησες κάτι για μια αξιολόγηση, μετά λές μήπως να ήταν και δικό μου, μετά ποιός ξέρει τί άλλο.

Χαλάρωσε με τις υποθέσεις, δε χρειάζεται να κυνηγάς δράκους. Τον εαυτό σου εκθέτεις, όχι κάποιον άλλον.

Τη γνώμη μου για το κατάστημα είπα και δε θα με πείσεις να αλλάξω τη θετική εικόνα που έχω εδώ και 16 χρόνια τώρα από όταν πρωτοσυνεργάστηκα μαζί τους όταν ήμουν φοιτητής.

Τέλος για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου, θα έπρεπε στον πρώτο που παρείγγειλε να δίναν την κάρτα στην τιμή αυτή (δεν είναι και κάποιο τρελό margin χασούρας και θα έκαναν και καλύτερη διαφήμιση για τον επαγγελματισμό τους). Δε ξέρω αν το κάνανε, ας μας ενημερώσει ο τόπικ στάρτερ το τελικό αν τον γειώσανε ή αν του προχώρησαν την παραγγελία παρόλα αυτά.

Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις μετοχές στο κατάστημα ή καναν γνωστό γιατί πρώτη φορά βλέπω άτομο να γλύφει τόσο πολύ κατάστημα και να μπαίνει ασπίδα προστασίας. Δημοκρατία έχουμε και πιστεύω ότι μπορώ να σχολιάζω τις μαύρες τακτικές ενός καταστήματος. Φιλικά πάντα.

Αν θέλεις θα κάτσω να σου βρω email από το 14 με το περιστατικό αν θες. 

Νομίζεις το μόνο κατάστημα είναι που για να διαφημιστεί κάνει "λάθη" στις τιμές. 

Μαλλον είσαι πολύ καιρό μακριά από τα πάτρια εδάφη και δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται στην αγορά. Ξέρεις πόσα καταστήματα κάνουν τέτοια "λάθη" για να τραβήξουν κόσμο; 

Και για να μη νομίζεις ότι τα θάβω όλα όπως λες, πριν κανα 2μηνο είχε βάλει το public προσφορά σε έναν i5 αν δε κάνω λάθος, και το κατάστημα τους είχε παραδώσει όλους. Ούτε για λάθος τιμή ούτε τίποτα. Στο έφερα ως παράδειγμα. 

Δε θα το συνεχίσω το θέμα.

Καλό σου απόγευμα.

Δημοσ.

Ισως έπεσαν θύμα hacking.To πρωί είχαν και τα logitech z333 30 ευρώ (μου χτύπησε το alert του skroutz) με φυσιολογική περίπου 50.Τα παρήγγειλα αλλά μου τηλεφώνησαν για το άκυρο, κάτι το οποίο ήμουν σχεδόν σίγουρος από την αρχή.

Για τόσα πολλά λάθη, κατά την άποψή μου, ούτε ανθρώπινο λάθος ούτε πονηριά από το κατάστημα βλέπω.

Η αλήθεια είναι οτι ο κύριος που μου τηλεφώνησε μάλλον τα είχε ακούσει πολύ απο τους προηγούμενους και τον άκουγα κάπως.Μόλις μου είπε για το λάθος της τιμής του πρότεινα μόνος μου να την ακυρώσει ...

Δημοσ.

Άλλο η μία λάθος τιμή εκεί να δεχτώ ότι είναι ανθρώπινο και άλλο μέσα σε 1ωρα να εμφανίζονται 5-6 προϊόντα με "λάθος" τιμές .Λάθος που επαναλαμβάνεται δείχνει πρόθεση

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις μετοχές στο κατάστημα ή καναν γνωστό γιατί πρώτη φορά βλέπω άτομο να γλύφει τόσο πολύ κατάστημα και να μπαίνει ασπίδα προστασίας. Δημοκρατία έχουμε και πιστεύω ότι μπορώ να σχολιάζω τις μαύρες τακτικές ενός καταστήματος. Φιλικά πάντα.

Αν θέλεις θα κάτσω να σου βρω email από το 14 με το περιστατικό αν θες. 

Νομίζεις το μόνο κατάστημα είναι που για να διαφημιστεί κάνει "λάθη" στις τιμές. 

Μαλλον είσαι πολύ καιρό μακριά από τα πάτρια εδάφη και δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται στην αγορά.

Δε θα το συνεχίσω το θέμα.

Καλό σου απόγευμα.

Αν έφτασαν και οι συγκεκριμένοι να καπηλεύονται τέτοιες τακτικές τότε τί να πώ.

Δε θέλω να είμαι απόλυτος, απλά για την ώρα μου είναι δύσκολο να κατανοήσω ότι ένα κατάστημα με τόση παρουσία στο χώρο θα μπορούσε να ρισκάρει να παίξει το όνομά του έτσι.

Τέλος πάντων πάνε χρόνια αρκετά από τότε που έκανα την τελευταία μου αγορά και από MSystems και από MG Manager, θα ήθελα να διατηρώ την εξίσου καλή εικόνα που έχω και για τα 2 καταστήματα.

Άλλο η μία λάθος τιμή εκεί να δεχτώ ότι είναι ανθρώπινο και άλλο μέσα σε 1ωρα να εμφανίζονται 5-6 προϊόντα με "λάθος" τιμές .Λάθος που επαναλαμβάνεται δείχνει πρόθεση

Ή τρύπα/κενό ασφαλείας στο site (οπότε πρόθεση του όποιου την εκμεταλλεύτηκε, αν ισχύει κάτι τέτοιο φυσικά).

Για να ευθυμήσουμε και λίγο, το όποιο λάθος πρώτη φορά συμβαίνει Δευτέρα, όλοι μας έχουν συνηθίσει τις Παρασκευές ή τα Σαββατοκύριακα. :D

Δημοσ.

Αν έφτασαν και οι συγκεκριμένοι να καπηλεύονται τέτοιες τακτικές τότε τί να πώ.

Δε θέλω να είμαι απόλυτος, απλά για την ώρα μου είναι δύσκολο να κατανοήσω ότι ένα κατάστημα με τόση παρουσία στο χώρο θα μπορούσε να ρισκάρει να παίξει το όνομά του έτσι.

Τέλος πάντων πάνε χρόνια αρκετά από τότε που έκανα την τελευταία μου αγορά και από MSystems και από MG Manager, θα ήθελα να διατηρώ την εξίσου καλή εικόνα που έχω και για τα 2 καταστήματα.

Ή τρύπα/κενό ασφαλέιας στο site (οπότε πρόθεση του όποιου την εκμεταλλεύτηκε, αν ισχύει κάτι τέτοιο φυσικά).

Το κάνουν αρκετά καταστήματα με σκοπό τη διαφήμιση και την προσέλευση κόσμου. 

Φιλικά πάντα, δεν πιστεύω ότι θέλει κανείς να έχουμε λογομαχίες αλλά συνήθως κάθε τέτοιες εποχές ή λίγο πριν από γιορτές ( παράδειγμα Πάσχα- Χριστούγεννα, τέλος καλοκαιριού καλή ώρα ) πέφτουν "προσφορές"-λάθη-κράχτες. 

Με όλο το σεβασμό καταλαβαίνω ότι μπορεί να είχες άριστη συνεργασία με το κατάστημα, όπως και γω έχω με άλλα καταστήματα που έχει τύχει να αγοράσω κάτι. Δε σημαίνει ότι επειδή εμείς είχαμε με το ΑΒΓ κατάστημα καλή κατάληξη και όλα μέλι γάλα θα έχει και ένα 3ο άτομο. 

Δυστυχώς λόγω της κατάστασης στην χώρα μας, και λόγω που οι περισσότεροι πλέον ψάχνονται ( για καλύτερες τιμές-καλύτερο after sales support ) και ειδικά αμα δεν μένουν στην πρωτεύουσα αλλά επαρχία, διαφεύγουν σε λύσεις αγοράς απο το εξωτερικό, τα καταστήματα χάνουν πελάτες, ένας από τους τρόπους να κερδίσεις λίγο διαφήμιση χωρίς έξοδα είναι να ρίξεις το "τυράκι" της λάθος τιμής. 

Δεν θα συνεχίσω άλλο το off topic.

Πάντα φιλικά. 

Καλή συνέχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...