masterone Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Γεια σας παιδια σκεφτομαι να αγορασω το nexus 6p και θελω να ρωτησω καποιον που το εχει χωρις root ποση ραμ δεσμευει το λογισμικο χωρις ανοιχτες εφαρμογες δηλαδη απο τα 3 gb ram θα εχει ελευθερα τα 2 gb ή θα δεσμευει 1.8-2 gb? Ή αν εχετε να προτεινετε καποιο καλυτερο κινητο σε αυτα τα χρηματα ειναι ευπροσδεκτο. Να πω οτι θελω να εχει καλη καμερα καλη μπαταρια και να δουλεψει απροβληματιστα για 3 χρονια τουλαχιστον να μην κολαει...
MrGeo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) ποιος ειναι ο λογος που σε απασχολει αυτο; ελευθερη ραμ στο android ειναι αχρηστη ραμ.. το ροοτ στο nexus ειναι must για μενα.. Κατα τ αλλα νομιζω πως το nexus θα σου καλυψει ολα οσα αναφερεις, βεβαια εχε υποψην πως η μπαταρια και η λειτουργια (κολληματα) εχουν να κανουν σε μεγαλο βαθμο με το πως λειτουργεις εσυ την συσκευη.Αν σε απασχολει το SOT τοτε ισως να απογοητευτεις λιγακι.. Εγω βγαζω κοντα στις 5 ωρες 100-1% βεβαια με custom rom κλπ κλπ.. Δες και για το oneplus 3 που εχω ακουσει αρκετα καλα σχολια αλλα δεν ξερω αν ερχεται ελλαδα (συμφωνα με κατι τελευταια αρθρα που διαβασα). Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2016 από MrGeo
AggelosTz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν θυμάμαι καλά η ραμ δεν λειτουργεί όπως στους υπολογιστές....δηλαδή όσο περισσότερη ελεύθερη τόσο καλύτερα ισχύει μόνο στα pc.
Dinos_12345 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν θυμάμαι καλά η ραμ δεν λειτουργεί όπως στους υπολογιστές....δηλαδή όσο περισσότερη ελεύθερη τόσο καλύτερα ισχύει μόνο στα pc. Ούτε καν. Το laptop μου αλλά και το pc μου δουλεύουν το ίδιο γρηγορα με 7.5/8 gb πιασμένα όσο όταν έχω μόνο τον atom ανοιχτό. Κατά τα άλλα το nexus 6p είναι τρελό εργαλείο και πραγματικά αν περιμένεις και καμία εβδομάδα μπορείς να το πάρεις και σε πιο χαμηλή τιμή. Πέφτει κοντά 2 ευρώ τη μέρα.
masterone Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 ποιος ειναι ο λογος που σε απασχολει αυτο; ελευθερη ραμ στο android ειναι αχρηστη ραμ.. το ροοτ στο nexus ειναι must για μενα.. Κατα τ αλλα νομιζω πως το nexus θα σου καλυψει ολα οσα αναφερεις, βεβαια εχε υποψην πως η μπαταρια και η λειτουργια (κολληματα) εχουν να κανουν σε μεγαλο βαθμο με το πως λειτουργεις εσυ την συσκευη. Αν σε απασχολει το SOT τοτε ισως να απογοητευτεις λιγακι.. Εγω βγαζω κοντα στις 5 ωρες 100-1% βεβαια με custom rom κλπ κλπ.. Δες και για το oneplus 3 που εχω ακουσει αρκετα καλα σχολια αλλα δεν ξερω αν ερχεται ελλαδα (συμφωνα με κατι τελευταια αρθρα που διαβασα). Η χρηση που θα το κανω ειναι ελαχιστο gaming πολυ browzing facebook messenger viber και αυτο που ψαχνω ειναι κατι που δεν θα με απογοητευσει για τα επομενα 2 3 χρονια σε θεμα καμερας αυτονομιας και κολληματων οπως το παλιο μου galaxy s4
GianniSM Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Η χρηση που θα το κανω ειναι ελαχιστο gaming πολυ browzing facebook messenger viber και αυτο που ψαχνω ειναι κατι που δεν θα με απογοητευσει για τα επομενα 2 3 χρονια σε θεμα καμερας αυτονομιας και κολληματων οπως το παλιο μου galaxy s4 Ήμουν μεταξύ των δύο συσκευών, 1+3 και Nexus προτίμησα το 2ο λόγω καλύτερης οθόνης μπαταρίας κάμερας και ήχου. Θυσίασα λίγο επιδόσεις που χει το πρώτο, κέρδισα στα υπόλοιπα. Με βόλεψε επίσης που το fingerprint scanner είναι στο πίσω μέρος και είναι ιδανικό όταν ποδηλατώ να το ξεκλειδώνω εύκολα. Αυτονομία τρελή δεν έχει αλλά και ποιο έχει; βγαίνει το 12ωρο πάντως με βαριά χρήση. Περιττό να αναφέρω τα updates νομίζω που κάνουν το κινητό feature proof. Τώρα για την ραμ, δεν έχει σημασία το πόση αφήνει ελεύθερη, το android κρατά εφαρμογές ανοικτές για να δουλεύει πιο γρήγορα. Αν χρειαστεί παραπάνω απλά κλείνει κάποια. Τα 3 ραμ με stock android είναι υπερικανοποιητικά.
MrGeo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Η χρηση που θα το κανω ειναι ελαχιστο gaming πολυ browzing facebook messenger viber και αυτο που ψαχνω ειναι κατι που δεν θα με απογοητευσει για τα επομενα 2 3 χρονια σε θεμα καμερας αυτονομιας και κολληματων οπως το παλιο μου galaxy s4 Κοιτα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω θα εχεις για σχεδον 2 χρονια αναβαθμισεις (δεν ειναι παντα καλο πραγμα αυτο). Εγω ας πουμε δεν παιζω παιχνιδια αλλα γενικα χρησιμοποιω viber, αρκετες ωρες ομιλιας, instangram, tapatalk, πολλα email, youtube μαζι με το chromecast και μου βγαζει μια μερα γενικα. Ενα μειωνεκτημα που πρεπει να ξερεις ειναι να εισαι τυχερος ειναι να μην εχει το "bug" με το μικροφωνο - google it - κατα ταλλα η συσκευη ειναι κομπλε.
masterone Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Κοιτα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω θα εχεις για σχεδον 2 χρονια αναβαθμισεις (δεν ειναι παντα καλο πραγμα αυτο). Εγω ας πουμε δεν παιζω παιχνιδια αλλα γενικα χρησιμοποιω viber, αρκετες ωρες ομιλιας, instangram, tapatalk, πολλα email, youtube μαζι με το chromecast και μου βγαζει μια μερα γενικα. Ενα μειωνεκτημα που πρεπει να ξερεις ειναι να εισαι τυχερος ειναι να μην εχει το "bug" με το μικροφωνο - google it - κατα ταλλα η συσκευη ειναι κομπλε. Ωραια θα το κοιταξω αυτο το bug ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες αν και η αγορα θα καθυστερησει λιγο ισως και μεχρι να βγει το καινουριο nexus ωστε να πεσει η τιμη και αλλο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα