Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι σετ με ξεχωριστά γράμματα, τα οποία είναι ευθυγραμμισμένα πάνω σε ένα χαρτί/νάιλον, το οποίο βγαίνει αφού κολλήσεις τα γράμματα πάνω στη λαμαρίνα. Όλο μαζί μπαίνει πανεύκολα.

Αρα μπαινει μια κι εξω. Ολο με τη μία. Σωστα;

Δημοσ.

Αυτα τα 'υφασματινα' καλυματα που μπαινουν πανω στο ταμπλο(σαν μοκετάκι κομμενο στα μετρα του ταμπλω), για να μην το καιει ο ηλιος,

πως λεγονται; Ποιος ειναι ο αγγλικος όρος για να κανω αναζητηση;

Δημοσ.

"car dash covers" έβαλα, και μου έβγαλε αρκετά αποτελέσματα.

Σε μενα δεν φερνει τιποτε ομως....

και δοκιμασα και με 'deck'

Δημοσ.

Παρε διαστασεις και πες στην γιαγια-μανα σου να σου κεντισει ενα σεμεδακι με τις διαστασεις-σχημα που δες, θα εισαι μετα σουπερ τρεντυ.

• Like 2
Δημοσ.

Θυμάμαι ότι στα praktiker είχαν κάτι για ξεθάμπωμα φαναριών, τώρα ψάχνω στο site και δεν το βρίσκω. Ξέρει κανείς αν έχουν κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις σίγουρα σε καταστήματα με aftermarket & accesories για αμάξια. Λογικά κάτι σε spray. Προτίμησε κάποια καλή μάρκα, ώστε να μην σου αφήσει λεκέδες. Για παράδειγμα WD-40 125987-thumb.jpg.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ακριβώς, κάνει το w40 για ξεθάμπωμα φαναριών ή το λες σαν παράδειγμα να πάρω κάτι επώνυμο;

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ακριβώς, κάνει το w40 για ξεθάμπωμα φαναριών ή το λες σαν παράδειγμα να πάρω κάτι επώνυμο;

Το συγκεκριμένο που σου πόσταρα κάνει. Τέτοιο είχω, αν και ποτέ δεν θόλωσαν τόσο, απλά, μου αρέσει να είναι γυαλισμένα τα φανάρια. Ψεκάζεις πάνω στο φανάρι, αφήνεις για 2 με 5 λεπτά, και με ένα στεγνό πανί ή χαρτί, σκουπίζεις με κυκλικές κινήσεις και λίγη πίεση. Μετά, αν θες βάζεις και λίγο κερί. 

Στο  πιο παλιό μου αμάξι δηλαδή (VW), 25ετίας, με 2 συνεχόμενες φορές ξεθόλωσαν. Στα καινούργια (Nissan), ποτέ δεν είχα πρόβλημα, απλά για το έτσι και μόνο τα κάνω και αυτά!

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο που σου πόσταρα κάνει. Τέτοιο είχω, αν και ποτέ δεν θόλωσαν τόσο, απλά, μου αρέσει να είναι γυαλισμένα τα φανάρια. Ψεκάζεις πάνω στο φανάρι, αφήνεις για 2 με 5 λεπτά, και με ένα στεγνό πανί ή χαρτί, σκουπίζεις με κυκλικές κινήσεις και λίγη πίεση. Μετά, αν θες βάζεις και λίγο κερί. 

Στο  πιο παλιό μου αμάξι δηλαδή (VW), 25ετίας, με 2 συνεχόμενες φορές ξεθόλωσαν. Στα καινούργια (Nissan), ποτέ δεν είχα πρόβλημα, απλά για το έτσι και μόνο τα κάνω και αυτά!

Ωραίος, thanks! Θα το δοκιμάσω σίγουρα γιατί τυχαίνει να έχω κιόλας και θα γράψω τι έγινε! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος, thanks! Θα το δοκιμάσω σίγουρα γιατί τυχαίνει να έχω κιόλας και θα γράψω τι έγινε! :)

Κοίτα να είναι μόνο όντως για φανάρια, όχι για ταμπλό ή γυάλισμα πλαστικών, γιατί  θα δημιουργήσει πρόβλημα!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια, αυτο το ‘φαινομενο’ να βγαζει κατι σαν ‘υγρο’ ή σαν υγροποιημενους υδρατμους η εξατμιση, τι ακριβως ειναι;
Σιγουρα δεν ειναι καποιο τεχνικο προβλημα, γιατι το αυτοκινητο μου το πηγα για το καθιερωμενο ετησιο service στην αντιπροσωπεια, κι εκει εγινε και γενικο τσεκαρισμα.
Ετυχε να το δω σημερα, και επειδη εχει ζεστανει ο καιρος (δεν ξερω αν εχει σχεση), μου εκανε εντυπωση που το ειδα μαλιστα στο δικο μου αμαξι (συνηθως το παρατηρουσα στων αλλων), κι ειπα να ρωτησω εδω να μου φυγει η απορία!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...