Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Φαντάζομαι αυτό είναι κατά περίπτωση. Στο δικό μου που είναι ολόκληρο το πλαστικό της πλαφονιέρας διαφορετικό. Δε νομίζω ότι η εδώ αντιπροσωπεία άλλαζε όλο το πλαστικό με άλλο που να περιέχει θέσεις για τους αισθητήρες, συν αν υπήρχε ήδη η καλωδίωση κλπ κλπ...
meletis_m Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Όσοι έχουν προβεί σε επισκευη κρεμαγιέρας , επισκεύασαν την ίδια ή προχώρησαν σε ανακατασκευασμένη. Μου χάνει τα υγρά υδραυλικού, και το κόστος για επισκευη πηγαίνει στα 250ευρώ.
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Είμαστε σίγουροι για αυτό;;; Γιατί είμαι κάτοχος οπελ αστρα h 1.4 και δεν το ξέρω-εχω δεί. 100% ναι. Ψαξτο. Έχω 3 φιλος με astra h (2 βενζίνη κ 1 diesel) και οι 3 άλλαξαν γύρω στις 100000.
mynam3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τους διακόπτες του air condition που μπορώ να τους επισκευάσω; Χρειάζεται να το δει ηλεκτρολόγος? Αναφέρομαι σε αυτά που ρυθμίζεις το ac που θα χτυπάει, δεν γυρίζει εντελώς
meletis_m Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Τους διακόπτες του air condition που μπορώ να τους επισκευάσω; Χρειάζεται να το δει ηλεκτρολόγος? Αναφέρομαι σε αυτά που ρυθμίζεις το ac που θα χτυπάει, δεν γυρίζει εντελώς Ίσως έχει φυγει η ντίζα, εννοείς τη κατεύθυνση του αέρα στόυς αεραγωγούς;
zeys13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 100% ναι. Ψαξτο. Έχω 3 φιλος με astra h (2 βενζίνη κ 1 diesel) και οι 3 άλλαξαν γύρω στις 100 Μόλις κοίταξα το βιβλιαράκι, δεν αναφέρει πουθενά οτιδήποτε για καδένα (κινητήρας z14xep). Είναι σαν να μην υπάρχει , και για να τοποθετηθώ καλύτερα δεν το αναφέρει γιατί δεν χρειάζεται αντικατάσταση ποτέ. Και εγώ αυτό ξέρω ότι με τη καδένα δεν ασχολείσαι, εκτός εαν.... Είναι το ίδιο πράγμα σαν τις βαλβολίνες του κιβωτίου ταχυτήτων. Όταν τις άλλαξα ο μηχανικός με σκυλόβρισε, μου είχε πει δεν χρειάζεται να τις αλλάξουμε, και αν το ξαναζητήσεις δεν πρόκειται να στο ξανακάνω. Ο αρχιμηχανικός της τοπικής αντιπροσωπείας, όχι ο μαστρομήτσος της γειτονιάς. Επίσης όταν έφτασα τις 100000 και τις 200000 χλμ πήγαινα το αμάξι στην αντιπροσωπεία, οπότε θα μου το έλεγαν σίγουρα, αν ήταν απαραίτητο. Και τώρα που το πηγαίνω σε εξιδικευμένο συνεργείο όπελ, δεν έχει αναφερθεί τπτ για έλεγχο-αλλαγή καδένας.
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μόλις κοίταξα το βιβλιαράκι, δεν αναφέρει πουθενά οτιδήποτε για καδένα (κινητήρας z14xep). Είναι σαν να μην υπάρχει , και για να τοποθετηθώ καλύτερα δεν το αναφέρει γιατί δεν χρειάζεται αντικατάσταση ποτέ. Και εγώ αυτό ξέρω ότι με τη καδένα δεν ασχολείσαι, εκτός εαν.... Είναι το ίδιο πράγμα σαν τις βαλβολίνες του κιβωτίου ταχυτήτων. Όταν τις άλλαξα ο μηχανικός με σκυλόβρισε, μου είχε πει δεν χρειάζεται να τις αλλάξουμε, και αν το ξαναζητήσεις δεν πρόκειται να στο ξανακάνω. Ο αρχιμηχανικός της τοπικής αντιπροσωπείας, όχι ο μαστρομήτσος της γειτονιάς. Επίσης όταν έφτασα τις 100000 και τις 200000 χλμ πήγαινα το αμάξι στην αντιπροσωπεία, οπότε θα μου το έλεγαν σίγουρα, αν ήταν απαραίτητο. Και τώρα που το πηγαίνω σε εξιδικευμένο συνεργείο όπελ, δεν έχει αναφερθεί τπτ για έλεγχο-αλλαγή καδένας. Δεν είναι στην τυπική συντήρηση. Απλά ρημάζει και χτυπάει. Τώρα το να μη σου έτυχε εσένα όταν ξέρω 3 στενούς φίλους και το έπαθαν δε νομίζω ότι είναι τυχαίο. Και σε φορά το έχω δει. Μακάρι να μη σου τύχει!!
Haldol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Σύντομη απορία: Σε αλλαγή αντλίας κρεμαγιέρας χρειάζεται ευθυγράμμιση εκ νέου το αυτοκίνητο; Ή δεν επηρεάζεται ;
mynam3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ίσως έχει φυγει η ντίζα, εννοείς τη κατεύθυνση του αέρα στόυς αεραγωγούς; Nαι αυτο εννοω. Οπου και να το βαλω, χτυπαει στα ποδια η στο τζαμι.
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Σύντομη απορία: Σε αλλαγή αντλίας κρεμαγιέρας χρειάζεται ευθυγράμμιση εκ νέου το αυτοκίνητο; Ή δεν επηρεάζεται ; Όχι, δεν επηρεάζεται. Nαι αυτο εννοω. Οπου και να το βαλω, χτυπαει στα ποδια η στο τζαμι. Δουλειά του ηλεκτρολόγου είναι αυτά. 1
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μόλις κοίταξα το βιβλιαράκι, δεν αναφέρει πουθενά οτιδήποτε για καδένα (κινητήρας z14xep). Είναι σαν να μην υπάρχει , και για να τοποθετηθώ καλύτερα δεν το αναφέρει γιατί δεν χρειάζεται αντικατάσταση ποτέ. Και εγώ αυτό ξέρω ότι με τη καδένα δεν ασχολείσαι, εκτός εαν.... Είναι το ίδιο πράγμα σαν τις βαλβολίνες του κιβωτίου ταχυτήτων. Όταν τις άλλαξα ο μηχανικός με σκυλόβρισε, μου είχε πει δεν χρειάζεται να τις αλλάξουμε, και αν το ξαναζητήσεις δεν πρόκειται να στο ξανακάνω. Ο αρχιμηχανικός της τοπικής αντιπροσωπείας, όχι ο μαστρομήτσος της γειτονιάς. Επίσης όταν έφτασα τις 100000 και τις 200000 χλμ πήγαινα το αμάξι στην αντιπροσωπεία, οπότε θα μου το έλεγαν σίγουρα, αν ήταν απαραίτητο. Και τώρα που το πηγαίνω σε εξιδικευμένο συνεργείο όπελ, δεν έχει αναφερθεί τπτ για έλεγχο-αλλαγή καδένας. Αν το πήρες με τη λογική να το κρατήσεις μια ζωή καλό είναι να κάνεις τέτοιες αλλαγές. Το ότι πλέον δεν τα αλλάζουν είναι γιατί στα 10 χρόνια το πολύ και 300k χλμ αλλάζονται.
andreapaog328 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 πόσο πάει περίπου μια ευθυγράμμιση? κανα 50αρι? ξέρουμε ποση ώρα παίρνει η διαδικασία? επειδη προκειται να αλλάξω λάστιχα (είναι φαγωμένα μονόπαντα) προτείνετε να γίνει πρίν ή μετα (αν έχει καμια σημασία).
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 πόσο πάει περίπου μια ευθυγράμμιση? κανα 50αρι? ξέρουμε ποση ώρα παίρνει η διαδικασία? επειδη προκειται να αλλάξω λάστιχα (είναι φαγωμένα μονόπαντα) προτείνετε να γίνει πρίν ή μετα (αν έχει καμια σημασία). Από 20€ ως και 50+. 15-30 λεπτά. Δεν έχει σημασία, η ευθυγράμμιση γίνεται με βάση τις ζάντες και όχι τα λάστιχα.
meletis_m Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 πόσο πάει περίπου μια ευθυγράμμιση? κανα 50αρι? ξέρουμε ποση ώρα παίρνει η διαδικασία? επειδη προκειται να αλλάξω λάστιχα (είναι φαγωμένα μονόπαντα) προτείνετε να γίνει πρίν ή μετα (αν έχει καμια σημασία). Με την ευκαιρια κανε και 1 ελγχο μηπως χρειαζονται αντικατάσταση μπαλάκια ψαλιδιών -ακρόμπαρα
zeys13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Αν το πήρες με τη λογική να το κρατήσεις μια ζωή καλό είναι να κάνεις τέτοιες αλλαγές. Το ότι πλέον δεν τα αλλάζουν είναι γιατί στα 10 χρόνια το πολύ και 300k χλμ αλλάζονται. Δεν το πήρα να το κρατήσω μια ζωή, αλλά με βλέπω να το κρατάω μια ζωή, με την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας. Πλεόν αλλάζουμε ότι αρχισει και ακούγεται, ή σε θέματα που ξέρεις ότι πονάει, πριν 2 χρόνια περίπου αλλάξα τα κολάρα μετά απο υπόδειξη του μηχανικού στο εξειδικευμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις