saleit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τα παλιά με την ντιζα στο Γκάζι θέλω... Ηλεκτρικό Γκάζι μάπα φίλε μου μάπα. ντίζα έχει.. άλλα και το xtail που έχει ο πατέρας μου με ηλεκτρονικό, δεν μου έκανε τίποτα δυσάρεστο, και που τον ρώτησα τίποτα δεν είχε πρόβλημα γενικά. 2005 μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 ντίζα έχει.. άλλα και το xtail που έχει ο πατέρας μου με ηλεκτρονικό, δεν μου έκανε τίποτα δυσάρεστο, και που τον ρώτησα τίποτα δεν είχε πρόβλημα γενικά. 2005 μοντέλο. Δεν είπα ότι παθαίνουν κάτι, απλά με την ντιζα πάνε πιο καλά. Καλά αυτό το πριμέρα πως γίνεται να καίει τόσο λίγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δεν είπα ότι παθαίνουν κάτι, απλά με την ντιζα πάνε πιο καλά. Καλά αυτό το πριμέρα πως γίνεται να καίει τόσο λίγο; made in japan, αλλά πάντα τα ιαπωνικά γενικότερα δεν καίγανε πολύ...και δεν καίνε και λαδί. ντάξει συν πλην στα 7 λ ανα 100 χλμ είναι φυσιολογικά πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 made in japan, αλλά πάντα τα ιαπωνικά γενικότερα δεν καίγανε πολύ...και δεν καίνε και λαδί. ντάξει συν πλην στα 7 λ ανα 100 χλμ είναι φυσιολογικά πιστεύω. Επειδη είναι 1.6 στο λέω αν ήταν 1.3 οκ λογικό. Νομίζω γύρω στα 8 και κάτι καίει αλλά πάλι καλά είναι για 1.6. Κλίμα έχουν αυτά; αν το βάλεις ανεβαίνει η κατανάλωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Επειδη είναι 1.6 στο λέω αν ήταν 1.3 οκ λογικό. Νομίζω γύρω στα 8 και κάτι καίει αλλά πάλι καλά είναι για 1.6. Κλίμα έχουν αυτά; αν το βάλεις ανεβαίνει η κατανάλωση; ναι κάποια έχουν από το 1993 και μετά έχουν a/c. η κατανάλωση ανεβαίνει με την χρήση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 ναι κάποια έχουν από το 1993 και μετά έχουν a/c. η κατανάλωση ανεβαίνει με την χρήση του. Κατάλαβα. Καλά θα δω, το ignis απορρίπτεται τελικά. Καλύτερα παλιό για σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Κατάλαβα. Καλά θα δω, το ignis απορρίπτεται τελικά. Καλύτερα παλιό για σιγουριά. κοίτα και το ιγκνις εφόσον είναι δικίνητο. η κατανάλωση πέφτει σημαντικά σε σχέση με το 4χ4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 κοίτα και το ιγκνις εφόσον είναι δικίνητο. η κατανάλωση πέφτει σημαντικά σε σχέση με το 4χ4. Δεν είναι.. Εγώ θα το κάνω, θα βγάλω τον σωλήνα η όπως λέγεται. Αλλά για να πήρες εσύ Nissan κάτι λέει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αυτό έχω αλλά σε ασημί μεταλλικό. Δεν είναι.. Εγώ θα το κάνω, θα βγάλω τον σωλήνα η όπως λέγεται. Αλλά για να πήρες εσύ Nissan κάτι λέει.. το νισσαν υπήρχε πολύ πριν από το suzuki. από το 1991.. το suzuki το πήρα το 2005. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αυτό έχω αλλά σε ασημί μεταλλικό. 12.jpg το νισσαν υπήρχε πολύ πριν από το suzuki. από το 1991.. το suzuki το πήρα το 2005. Φοβερό εργαλείο, θέλω όμως κλίμα και αερόσακους οπότε θα πάω σε λίγο πιο καινούριο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Φοβερό εργαλείο, θέλω όμως κλίμα και αερόσακους οπότε θα πάω σε λίγο πιο καινούριο.. κοίτα, το συγκεκριμένο, έχει πολύ δυνατό σασί... το 1993 τράκαρε ο πατερας μου με νταλίκα, δεν έπαθε τίποτα ο πατέρας μου. στο αμάξι αλλάξαμε ψυγείο μάσκα και φανάρια... και κάνα δυο μαζέματα και προληπτικά παρπριζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 κοίτα, το συγκεκριμένο, έχει πολύ δυνατό σασί... το 1993 τράκαρε ο πατερας μου με νταλίκα, δεν έπαθε τίποτα ο πατέρας μου. στο αμάξι αλλάξαμε ψυγείο μάσκα και φανάρια... και κάνα δυο μαζέματα και προληπτικά παρπριζ. Πιο πολύ ασφάλεια για τα παιδιά φίλε, για εμένα ποιος νοιάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πιο πολύ ασφάλεια για τα παιδιά φίλε, για εμένα ποιος νοιάζεται. σε μια οικογένεια νοιάζονται όλοι για όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 σε μια οικογένεια νοιάζονται όλοι για όλους. Ναι αλλιώς το έθεσα... Προηγούνται τα παιδιά σε 1.4 βγαίνουν τα πριμέρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ναι αλλιώς το έθεσα... Προηγούνται τα παιδιά σε 1.4 βγαίνουν τα πριμέρα; τα primera από 1.6 μέχρι 2.0 gt, τα almera βγαίναν σε μικρότερα κυβικά, και τώρα βγαίνουν αλλά με άλλη ονομασία, πλέον pulsar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα