Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρουμε πότε τελειώνει η προσφορά; γιατί έχω ήδη premium απο την προσφορά με τα 3 ευρώ που λήγει στις 20 Σεπτεμβρίου. Αν ισχύει μέχρι τότε με συμφέρει να το βάλω τότε.

Δημοσ.

Άμα το ακυρώσω τώρα για να μην το ξεχάσω χάνω και το free?

Δεν υπάρχει κάποια επιλογή για να μην τρώει δεδομένα? μονο να κανω download τα τραγούδια;

Δημοσ.

Ενω στο site δείχνει να είμαι Premium , η εφαρμογή δεν το παίρνει με τίποτα. Έκανα login ξανά κτλπ.

Βαριέμαι να το ψάξω παραπάνω. Στον κάδο, θα ζήσω και χωρίς αυτό.

Thanks στον ts πάντως.

Δημοσ.

ευχαριστω!
ενα μια και εγω μια συνδρομη για 2 μηνες για να το δοκιμασω.

Ερωτηση για οσους το εχουν ψαξει.. βλεπω οτι εχωτη δυνατοτητα να αποθηκευω τραγουδια στις συσκευες μου για να τα ακουω offline.
Απ οτι ειδα ομως δεν τα αποθηκευει σαν mp3.. Δηλαδη δεν μας δινει τη δυνατοτητα να παρουμε το κομματι και να το παιζουμε σε αλλους players ε;

Δημοσ.

ευχαριστω!

ενα μια και εγω μια συνδρομη για 2 μηνες για να το δοκιμασω.

Ερωτηση για οσους το εχουν ψαξει.. βλεπω οτι εχωτη δυνατοτητα να αποθηκευω τραγουδια στις συσκευες μου για να τα ακουω offline.

Απ οτι ειδα ομως δεν τα αποθηκευει σαν mp3.. Δηλαδη δεν μας δινει τη δυνατοτητα να παρουμε το κομματι και να το παιζουμε σε αλλους players ε;

όχι, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. (αν κάποιος απο την αλλη εχει βρει τρόπο να το παρακάμψει ας στείλει pm :P

Δημοσ.

Όντως λέει 30 ημέρες.

Μέχρι και σήμερα δεν ήταν η προσφορά?

Δημοσ.

Aνοιξα το link και λεει δοκιμάσετε το Spotify για 30μέρελεΤο άλλαξαν ή κάνω κάτι λάθος?

Μήπως μόλις "πληρώσεις" με paypal να σου δίνει και τον 2ο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...