Hapatingo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δωρεάν συνδρομή στο Spotify premium για 2 μήνες και στη συνέχεια 7 ευρώ/ μήνα 5
Neg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Google Play Music: 4 Μήνες δωρεάν Apple Music: 3 Μήνες δωρεάν
Kostas93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 κανε νεα συνδρομη και ακολουθα τις λιστες σου 6
takjar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 κανε νεα συνδρομη και ακολουθα τις λιστες σου respect
naruto14 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ξέρουμε πότε τελειώνει η προσφορά; γιατί έχω ήδη premium απο την προσφορά με τα 3 ευρώ που λήγει στις 20 Σεπτεμβρίου. Αν ισχύει μέχρι τότε με συμφέρει να το βάλω τότε.
micahel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Άμα το ακυρώσω τώρα για να μην το ξεχάσω χάνω και το free? Δεν υπάρχει κάποια επιλογή για να μην τρώει δεδομένα? μονο να κανω download τα τραγούδια;
micahel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ενω στο site δείχνει να είμαι Premium , η εφαρμογή δεν το παίρνει με τίποτα. Έκανα login ξανά κτλπ. Βαριέμαι να το ψάξω παραπάνω. Στον κάδο, θα ζήσω και χωρίς αυτό. Thanks στον ts πάντως.
MasterX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 ευχαριστω!ενα μια και εγω μια συνδρομη για 2 μηνες για να το δοκιμασω.Ερωτηση για οσους το εχουν ψαξει.. βλεπω οτι εχωτη δυνατοτητα να αποθηκευω τραγουδια στις συσκευες μου για να τα ακουω offline.Απ οτι ειδα ομως δεν τα αποθηκευει σαν mp3.. Δηλαδη δεν μας δινει τη δυνατοτητα να παρουμε το κομματι και να το παιζουμε σε αλλους players ε;
Kostas93 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 ευχαριστω! ενα μια και εγω μια συνδρομη για 2 μηνες για να το δοκιμασω. Ερωτηση για οσους το εχουν ψαξει.. βλεπω οτι εχωτη δυνατοτητα να αποθηκευω τραγουδια στις συσκευες μου για να τα ακουω offline. Απ οτι ειδα ομως δεν τα αποθηκευει σαν mp3.. Δηλαδη δεν μας δινει τη δυνατοτητα να παρουμε το κομματι και να το παιζουμε σε αλλους players ε; όχι, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. (αν κάποιος απο την αλλη εχει βρει τρόπο να το παρακάμψει ας στείλει pm )
paranoid_gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Aνοιξα το link και λεει δοκιμάσετε το Spotify για 30μέρελεΤο άλλαξαν ή κάνω κάτι λάθος?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως λέει 30 ημέρες. Μέχρι και σήμερα δεν ήταν η προσφορά?
spook Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Aνοιξα το link και λεει δοκιμάσετε το Spotify για 30μέρελεΤο άλλαξαν ή κάνω κάτι λάθος? Μήπως μόλις "πληρώσεις" με paypal να σου δίνει και τον 2ο?
paranoid_gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 A ok.Η προσφορά είναι μόνο για σήμερα ή όχι?Επίσης για να μην μας χρεώσει μετά τους 2 μήνες πότε πρέπει να διακόψουν την συνδρομή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα