the_valliant Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλημέρα. Πρόσφατα αγόρασα δώρο στη γυναίκα μου το Lenovo VIBE Shot (aka. Z90-7), ένα κατά τα άλλα υπέροχο κινητό. Σύντομα διαπιστώσαμε ότι δεν μπορεί να γράψει στην εξωτερική κάρτα, SD. Έψαξα το θέμα και είδα ότι είναι 'κοινώς γνωστό' ότι από την έκδοση 4.4.2 (KitKat) και μετά η Google υλοποίησε μία πολιτική ασφαλείας σύμφωνα με την οποία μόνο οι προ-εγκατεστημένες εφαρμογές μπορούν να γράφουν στις κάρτες SD... Ευφυέστατο ή βλακώδες, το αφήνω στη κρίση του καθενός. Η ερώτησή μου προφανώς είναι τι μπορώ να κάνω για να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα - διότι, αντικειμενικά, πρόκειται για πρόβλημα. Έχω διαβάσει διάφορα, τα περισσότερα εκ των οποίων περιλαμβάνουν root-άρισμα του κινητού. Κάτι που, λόγω απειρίας αλλά και του γεγονότος ότι ακυρώνει την εγγύηση της συσκευής, δεν προτίθεμαι να κάνω. Διάβασα για το app Site: SDFix , για τον ES Explorer και τον ASTRO, για φορμάτ της κάρτας και επαναγκατάσταση όλων των third-party εφαρμογών, για αγορά νέας SD (class U10) και διάφορα άλλα. Υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπισε με επιτυχία το πρόβλημα αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ακόμα με 4.4 είναι; Δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια άλλη αναβάθμιση για να εγκαταστήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgethess Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Το αντιμετωπισα εγω μια και καλη με rootαρισμα και sdfix. Πριν το κανω root επειδη εβαζα τα torrent στην sd ειχα κανει ενα φακελο συγκεκριμενο στην sd που παρεκαμπτε το εμποδιο και μπορουσε να δημιουργησει, αποθηκευσει αρχεια. Σε καθε εφαρμογη ο δημιουργος ως συνηθως δινει καποιο τροπο να το κανεις! Στο ttorrent που ειχα λυθηκε ευκολα το θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ακόμα με 4.4 είναι; Δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια άλλη αναβάθμιση για να εγκαταστήσεις; To 5.0.2 (Lollipop) έχει. Το πρόβλημα εμφανίστηκε στην 4.2.Χ και ισχύει έκτοτε. Το αντιμετωπισα εγω μια και καλη με rootαρισμα και sdfix. Πριν το κανω root επειδη εβαζα τα torrent στην sd ειχα κανει ενα φακελο συγκεκριμενο στην sd που παρεκαμπτε το εμποδιο και μπορουσε να δημιουργησει, αποθηκευσει αρχεια. Σε καθε εφαρμογη ο δημιουργος ως συνηθως δινει καποιο τροπο να το κανεις! Στο ttorrent που ειχα λυθηκε ευκολα το θεμα. Είναι μανούρα, φαντάζομαι, να κάνεις αλλαγή/ανάθεση δικαιωμάτων για κάθε εφαρμογή. Π.χ. δεν αφήνει το Viber να έχει πρόσβαση, ούτε καν η δική του (pre-installed) εφαρμογή διαχείρισης αρχείων! Θα δοκιμάσω τη λύση που προτείνεται Site: εδώ . Είναι αγγαρία (ιδίως αν κάποιος χρησιμοποιεί πολλές 3rd party appz) αλλά φαίνεται ότι άπαξ και το σετάρεις τη πρώτη φορά μετά είναι όλα εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Εχεις ορισει την προεπιλεγμενη θεση αποθηκευσης στην sd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Καλημέρα. Πρόσφατα αγόρασα δώρο στη γυναίκα μου το Lenovo VIBE Shot (aka. Z90-7), ένα κατά τα άλλα υπέροχο κινητό. Σύντομα διαπιστώσαμε ότι δεν μπορεί να γράψει στην εξωτερική κάρτα, SD. Έψαξα το θέμα και είδα ότι είναι 'κοινώς γνωστό' ότι από την έκδοση 4.4.2 (KitKat) και μετά η Google υλοποίησε μία πολιτική ασφαλείας σύμφωνα με την οποία μόνο οι προ-εγκατεστημένες εφαρμογές μπορούν να γράφουν στις κάρτες SD... Ευφυέστατο ή βλακώδες, το αφήνω στη κρίση του καθενός. Η ερώτησή μου προφανώς είναι τι μπορώ να κάνω για να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα - διότι, αντικειμενικά, πρόκειται για πρόβλημα. Έχω διαβάσει διάφορα, τα περισσότερα εκ των οποίων περιλαμβάνουν root-άρισμα του κινητού. Κάτι που, λόγω απειρίας αλλά και του γεγονότος ότι ακυρώνει την εγγύηση της συσκευής, δεν προτίθεμαι να κάνω. Διάβασα για το app Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix&hl=el">SDFix , για τον ES Explorer και τον ASTRO, για φορμάτ της κάρτας και επαναγκατάσταση όλων των third-party εφαρμογών, για αγορά νέας SD (class U10) και διάφορα άλλα. Υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπισε με επιτυχία το πρόβλημα αυτό; Τι εννοείς,οτι δεν μπορείς να αποθηκεύσεις κάποιο αρχείο που κατεβάζεις απευθείας στην εξωτερική micro sd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ναι, η προεπιλεγμένη θέση εγγραφής είναι η κάρτα και γι'αυτό έχω προβλήματα. Το πρόβλημα περιγράφεται, μεταξύ άλλων φόρουμ, Site: εδώ αρκετά επεξηγηματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Βάλε χώρο την εσωτερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν τι έχω συναντήσει πότε μέχρι σήμερα. Ποιες εφαρμογές δεν μπορούν να γράφουν; Από πότε έχουν να γίνουν update; Γιατί υπήρχε αυτό το πρόβλημα παλιότερα με το 4.4.2 άλλα έπρεπε να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους οι developer για να ενσωματώσουν το νέο χαρακτηριστικό του λειτουργικού και να μπορούν να γράψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα