Προς το περιεχόμενο

Root turbo-x tablet rainbow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Έχω το τάμπλετ του τίτλου και θα ήθελα να το κάνω root και να του περάσω μια custom γιατί πραγματικά σέρνεται, έχει ασχοληθεί κάποιος με αυτό το μοντέλο; Model: V88s turbo-x tablet 7,85'' Rainbow

Ευχαριστώ.

Βρήκα αυτό τον οδηγό το έχει δοκιμάσει κανείς;

Source.png Πηγή: root

post-184535-0-60274000-1472452835_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα σου πω εγώ τι να κανεις.

1) παίρνεις μια μπογιά μπλε (κατά προτίμηση για εξωτερικούς χώρους με αντοχή στο νερό)

2) βάφεις όλο το πίσω μέρος και όλο το μπροστά του tablet

3) μεταβαίνεις στο πλησιέστερο λιμάνι/ λίμνη/ θάλασσα/ ποτάμι/ πισίνα

4) το πετάς μέσα

5) δεν παίρνεις ποτε ξανά Turbo X.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε δεν είναι δικό μου δε με νοιάζει για πέταμα το είχε ούτως ή άλλως γιατί δουλειά δε μπορεί να κάνει απλά έλεγα μήπως καταφέρω να το κάνω root και παίξει λίγο το μπουρούχι. Εγώ είμαι πολύ κατά σε αυτά αλλά τι να κάνουμε που κάποιοι τα αγοράζουνε.

Δημοσ.

Βρε δεν είναι δικό μου δε με νοιάζει για πέταμα το είχε ούτως ή άλλως γιατί δουλειά δε μπορεί να κάνει απλά έλεγα μήπως καταφέρω να το κάνω root και παίξει λίγο το μπουρούχι. Εγώ είμαι πολύ κατά σε αυτά αλλά τι να κάνουμε που κάποιοι τα αγοράζουνε.

Πρέπει να βρεις τι εταιρία το έφτιαξε και τι μοντέλο είναι.

Δημοσ.

Chuwi V88

αυτό βρίσκω για αυτό το μοντέλο και λέω να ακολουθήσω το πάνω οδηγό που έβαλα στο πρώτο ποστ. Απλά έλεγα μήπως κάποιος το έχει δοκιμάσει να μου πει αν λειτουργεί.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για το χαμένο χρόνο για τη συγκεκριμένη συσκευή :P   

Θα το παλέψω αλλιώς θα ακολουθήσω τη συμβούλη του πιο πάνω συμφορουμίτη που είπε για μπλε!!! :P

Δημοσ.

Άρα τι θα πρέπει να κάνω;

είναι δύσκολο Για τέτοιες συσκευές.. βέβαια δοκίμασε και τον οδηγό όπως τα γράφει και εδώ είμαστε να σου προτείνουμε μπογιές :P

Δημοσ.

Προς το παρών το μπουρούχι δεν αναγνωρίζεται αν το συνδέσω στον υπολογιστή σα συσκευή, καμία ιδέα;

Δημοσ.

Τώρα σοβαρά θέλει τέτοιο πράγμα; Δε το βλέπει καν σα συσκευή συνδεδεμένη επάνω στον υπολογιστή δε νομίζω ότι είναι θέμα driver μάλλον είναι πάρα πολύ "καλό" για αυτό... Θα το παλέψω λίγο ακόμα και θα ενημερώσω για νεότερα. Πάντως root έγινε με το kingroot thanks m8.

Δημοσ.

Τώρα σοβαρά θέλει τέτοιο πράγμα; Δε το βλέπει καν σα συσκευή συνδεδεμένη επάνω στον υπολογιστή δε νομίζω ότι είναι θέμα driver μάλλον είναι πάρα πολύ "καλό" για αυτό... Θα το παλέψω λίγο ακόμα και θα ενημερώσω για νεότερα. Πάντως root έγινε με το kingroot thanks m8.

δοκίμασε αυτούς οδηγούς αν η συσκευή σου είναι όντως ίδια με το Chuwi V88 θα δουλέψουν

http://crewrktablets.arctablet.com/?wpfb_dl=1187

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...