La_MoRt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Έχω το τάμπλετ του τίτλου και θα ήθελα να το κάνω root και να του περάσω μια custom γιατί πραγματικά σέρνεται, έχει ασχοληθεί κάποιος με αυτό το μοντέλο; Model: V88s turbo-x tablet 7,85'' Rainbow Ευχαριστώ. Βρήκα αυτό τον οδηγό το έχει δοκιμάσει κανείς; Πηγή: root
panos- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Θα σου πω εγώ τι να κανεις. 1) παίρνεις μια μπογιά μπλε (κατά προτίμηση για εξωτερικούς χώρους με αντοχή στο νερό) 2) βάφεις όλο το πίσω μέρος και όλο το μπροστά του tablet 3) μεταβαίνεις στο πλησιέστερο λιμάνι/ λίμνη/ θάλασσα/ ποτάμι/ πισίνα 4) το πετάς μέσα 5) δεν παίρνεις ποτε ξανά Turbo X. 1
La_MoRt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Βρε δεν είναι δικό μου δε με νοιάζει για πέταμα το είχε ούτως ή άλλως γιατί δουλειά δε μπορεί να κάνει απλά έλεγα μήπως καταφέρω να το κάνω root και παίξει λίγο το μπουρούχι. Εγώ είμαι πολύ κατά σε αυτά αλλά τι να κάνουμε που κάποιοι τα αγοράζουνε.
panos- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Βρε δεν είναι δικό μου δε με νοιάζει για πέταμα το είχε ούτως ή άλλως γιατί δουλειά δε μπορεί να κάνει απλά έλεγα μήπως καταφέρω να το κάνω root και παίξει λίγο το μπουρούχι. Εγώ είμαι πολύ κατά σε αυτά αλλά τι να κάνουμε που κάποιοι τα αγοράζουνε. Πρέπει να βρεις τι εταιρία το έφτιαξε και τι μοντέλο είναι.
La_MoRt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Chuwi V88 αυτό βρίσκω για αυτό το μοντέλο και λέω να ακολουθήσω το πάνω οδηγό που έβαλα στο πρώτο ποστ. Απλά έλεγα μήπως κάποιος το έχει δοκιμάσει να μου πει αν λειτουργεί.
kostasSTi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δοκίμασε το παρακάτω, με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο με πολλά παρόμοια devices. https://kingroot.net/
La_MoRt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ παιδιά για το χαμένο χρόνο για τη συγκεκριμένη συσκευή Θα το παλέψω αλλιώς θα ακολουθήσω τη συμβούλη του πιο πάνω συμφορουμίτη που είπε για μπλε!!!
ziaba Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 για να περάσεις custom rom χρειάζεσαι ξεκλείδωτο bootloader και όχι root
La_MoRt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 για να περάσεις custom rom χρειάζεσαι ξεκλείδωτο bootloader και όχι root Άρα τι θα πρέπει να κάνω;
panos- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Άρα τι θα πρέπει να κάνω; είναι δύσκολο Για τέτοιες συσκευές.. βέβαια δοκίμασε και τον οδηγό όπως τα γράφει και εδώ είμαστε να σου προτείνουμε μπογιές
La_MoRt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Προς το παρών το μπουρούχι δεν αναγνωρίζεται αν το συνδέσω στον υπολογιστή σα συσκευή, καμία ιδέα;
kostasSTi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Επικοινωνία με plaisio για να πάρεις drivers.
La_MoRt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τώρα σοβαρά θέλει τέτοιο πράγμα; Δε το βλέπει καν σα συσκευή συνδεδεμένη επάνω στον υπολογιστή δε νομίζω ότι είναι θέμα driver μάλλον είναι πάρα πολύ "καλό" για αυτό... Θα το παλέψω λίγο ακόμα και θα ενημερώσω για νεότερα. Πάντως root έγινε με το kingroot thanks m8.
ziaba Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τώρα σοβαρά θέλει τέτοιο πράγμα; Δε το βλέπει καν σα συσκευή συνδεδεμένη επάνω στον υπολογιστή δε νομίζω ότι είναι θέμα driver μάλλον είναι πάρα πολύ "καλό" για αυτό... Θα το παλέψω λίγο ακόμα και θα ενημερώσω για νεότερα. Πάντως root έγινε με το kingroot thanks m8. δοκίμασε αυτούς οδηγούς αν η συσκευή σου είναι όντως ίδια με το Chuwi V88 θα δουλέψουν http://crewrktablets.arctablet.com/?wpfb_dl=1187
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα