Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε δει καπου κατι να κουμπωνει σε αεραγωγο ? Εχω ένα σαν αυτό της φωτογραφιας αλλα είναι κουμπωτο σε αυτοκολητη βαση και δεν βολευει πουθενα στο δικο μου αυτοκινητο .

Ευχαριστω.

post-40980-0-69066900-1472451842_thumb.jpg

Δημοσ.

αλλαξε σταχτοδοχειο? :devil:

σοβατα τωρα, επειδη ειμαι και πειραχτηρι, στο ebay θα βρεις σιγουρα αυτο που θες... ειδικα απο κινα, τα περισσοτερα εχουν και free postage... με 1 -2 λιρες σε 20 μερες στο σπιτι σου και ολα καλα ...

been there done that!

παντως σε αεραγωγο δεν εχω δει σταχτοδοχειο, μονο βαση για φραπε αυτες τις κλασσικες...

Δημοσ.

Δυστυχως δεν εχει σταχτοδοχειο με την εννοια που το ξερουμε .

Αναμεσα στο καθισμα του οδηγου και συνοδηγου εχει δυο θηκες σαν ποτηροθηκες και εχει μια για τασακι αλλα σε παρα πολύ αβολο  σημειο και χανεις την επαφη με τον δρομο αν πας να την χρησιμοποιησεις.Εχω το αυτοκινητο που είναι και στο avatar.

Ισως δεν εδωσα σωστο ορο αλλα ουτε σε ebay ειδα κατι.Είναι και μπολαρισμενο από cc.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

θελει λιγο δουλεμα το ebay , εγω ποτε με αφηνει και παραγγελνω ποτε οχι... προχθες παρεειγειλα 2 ρολογια χωρις κανενα θεμα... σε τζαμπο ή autoplus μπορει ομως να βρεις κατι βολικο....

τουλαχιστον το χοντα δεν θα βγαλει αλλα προβληματα εκτος του τασακίου :P

• Like 1
Δημοσ.

θελει λιγο δουλεμα το ebay , εγω ποτε με αφηνει και παραγγελνω ποτε οχι... προχθες παρεειγειλα 2 ρολογια χωρις κανενα θεμα... σε τζαμπο ή autoplus μπορει ομως να βρεις κατι βολικο....

τουλαχιστον το χοντα δεν θα βγαλει αλλα προβληματα εκτος του τασακίου :P

Ευτυχως αλλα προβλήματα δεν περοβλεποντε με μολις 74.000 χλμ και σημερα θα παει για το ετησιο service για να παρω την σφραγιδα να εχει εγγυηση 2 χρονια ακομα.

Για το ebay μου ειπε η κορη μου που δουλευει σε help desk τραπεζας (μισθωμενη από εργολαβο) ότι εχει σημασια σαν τι είναι δηλωμένος ο εμπορος στο ebay για να γινει ή όχι δεκτη η συναλλαγή .

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως αλλα προβλήματα δεν περοβλεποντε με μολις 74.000 χλμ και σημερα θα παει για το ετησιο service για να παρω την σφραγιδα να εχει εγγυηση 2 χρονια ακομα.

Για το ebay μου ειπε η κορη μου που δουλευει σε help desk τραπεζας (μισθωμενη από εργολαβο) ότι εχει σημασια σαν τι είναι δηλωμένος ο εμπορος στο ebay για να γινει ή όχι δεκτη η συναλλαγή .

δεν ξερω , παντως νομιζω εχει να κανει και με τι ειδους προιοντα αγοραζεις ή καλυτερα σαν τι τα εχει δηλωσει ο πωλητης... το τραγικο ειναι οτι πηγα προ καιρου να παρω ενα αυτοκολλητο αυτοκινητου αξιας 3 ευρω(αγοραζω σχεδον μονο αξεσουαρ αυτοκινητου απο εβαυ) και δεν με αφηνε, και 3 μερες μετα παρεειγειλα αυθεντικους λασπωτηρες για το αμαξι μου αξιας 50 ευρω..οτι ναναι

• Like 1
Δημοσ.

Ισως δεν εδωσα σωστο ορο αλλα ουτε σε ebay ειδα κατι.

Εμένα πάλι 2 δεύτερα μου πήρε να βρω κάτι στο ebay, δες:

http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Auto-Truck-Cigarette-Smoke-Ashtray-Ash-Tray-Cup-Holder-LED-Light-/190994296601?hash=item2c7825af19:g:wPIAAOSwPgxVOdeW

Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά και εννοείς κάτι άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

μια λυση χωρις ebay αν δεν βρισκεις τασακι που να κουμπωνει στον αεραγωγο ειναι να παρεις ποτηροθηκη για τον αεραγωγο (εχει το πρακτικερ) και να βαλεις εκει το τασακι που εχεις

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα πάλι 2 δεύτερα μου πήρε να βρω κάτι στο ebay, δες:

http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Auto-Truck-Cigarette-Smoke-Ashtray-Ash-Tray-Cup-Holder-LED-Light-/190994296601?hash=item2c7825af19:g:wPIAAOSwPgxVOdeW

Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά και εννοείς κάτι άλλο.

Αν δεν κανω λαθος είναι σαν αυτό που εχω και δεν νομιζω να μπαινει σε αεραγωγο .Γραφει κατι τετοιο ? Τα αγγλικα μου δεν είναι και...τα καλυτερα.

Νομιζω σε αυτο φαινεται πιο καθαρα ότι μπαινει σε αεραγωγο

http://www.ebay.com/itm/LED-Portable-Auto-Car-Cigarette-Ash-Ashtray-Smokeless-Stand-Cylinder-Cup-Holder/301985115345?_trksid=p2047675.c100623.m-1&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D38702%26meid%3Dc79eee2dbbd74e6da3a1d20d425483ff%26pid%3D100623%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D190994296601

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος είναι σαν αυτό που εχω και δεν νομιζω να μπαινει σε αεραγωγο .Γραφει κατι τετοιο ? Τα αγγλικα μου δεν είναι και...τα καλυτερα.

Νομιζω σε αυτο φαινεται πιο καθαρα ότι μπαινει σε αεραγωγο

http://www.ebay.com/itm/LED-Portable-Auto-Car-Cigarette-Ash-Ashtray-Smokeless-Stand-Cylinder-Cup-Holder/301985115345?_trksid=p2047675.c100623.m-1&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D38702%26meid%3Dc79eee2dbbd74e6da3a1d20d425483ff%26pid%3D100623%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D190994296601

Και μένα που είναι λίγο καλύτερα δεν βγάζω άκρη, δεν διευκρινίζουν αν περιλαμβάνεται η βάση(ποτηροθήκη ουσιαστικά) για αεραγωγό.

Αν θες τη γνώμη μου πάντως μην προτιμήσεις οτιδήποτε που στέκεται σε αεραγωγό, με το παραμικρό θα σου διαλύσει τις γρίλλιες.

Δημοσ.

Στον αεραγωγό ρε παιδιά? Δεν θα έρχονται στα μούτρα οι στάχτες αν κάνεις το λάθος και το ανοίξεις?

ε καπνιζεις που καπνιζεις οποτε ποσο χειροτερο να γινει :P

(καπνιστης εδω :P )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...