takoulou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλημερα..Οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει ενα μηνυμα.. Και μετα δεν αφηνει να ανοιξω κατι αλλο.. Μου βγαζει το ιδιο μηνυμα συνεχεια,... Και μου ειναι απενεργοποιημενο το antivarius.. Προσπαθω να το ενεργοποιησω και δεν μπορω... Τι προβλημα μπορει να εχω;;
Ghost007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλημερα..Οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει ενα μηνυμα.. Και μετα δεν αφηνει να ανοιξω κατι αλλο.. Μου βγαζει το ιδιο μηνυμα συνεχεια,... Και μου ειναι απενεργοποιημενο το antivarius.. Προσπαθω να το ενεργοποιησω και δεν μπορω... Τι προβλημα μπορει να εχω;; ..κατεβασε καινουργιους οδηγους για την καρτα γραφικων σου... μετα κλεισε το ιντερνετ και βγαλε οτι οδηγο εχει η καρτα... να φυγει και το experience και ολα ... και τσεκαρε στης επιλογες και περνα μονο οδηγους και physx .... πεζει ισως να εχεις φαει και καναν ιο ομως απο αυτο που λες για το antivirus... αλλα δοκιμασε πρωτα με τους οδηγους μπας και.. δες και τον οδηγο παρακατω για τη σωστη διαδικασια... http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/page-1
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πάτα στο κουμπί Έναρξη και στο πεδίο αναζήτηση γράψει cmd. Κάνε δεξί κλικ στη γραμμή εντολών και επέλεξε Εκτέλεση ως διαχειριστής. Μόλις ανοίξει δώσε sfc /scannow. Εκτέλεσε τον έλεγχο και κάνε επανεκκίνηση, ίσως διορθωθεί έτσι.
takoulou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπερα... Εχω προβλημα...Παιδια πως μπορω κατεβασω αυτο το αρχειο (user 32.dll)που μου λειπει απο τον υπολογιστη και δεν μπορω να κανω κατι... Δεν ανοιγει κατι με τιποτα!!!!! Τι μπορω να κανω γιαυτο; Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Τον οδηγό που σου έδωσε ο ghost για απεγκατάσταση των drivers τον ακολούθησες; Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνει; Επαναφορά συστήματος δοκίμασες;
takoulou Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ελα καλησπερα..Εκανα αυτα που μου ειπε ο micos000.. Και ολα ενταξει τωρα...
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τι έκανες δηλαδή; Το sfc /scannow ή την απεγκατάσταση των drivers της nvidia;
takoulou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα... Εκανα αυτα τα παρακατω....... (Πάτα στο κουμπί Έναρξη και στο πεδίο αναζήτηση γράψει cmd. Κάνε δεξί κλικ στη γραμμή εντολών και επέλεξε Εκτέλεση ως διαχειριστής. Μόλις ανοίξει δώσε sfc /scannow. Εκτέλεσε τον έλεγχο και κάνε επανεκκίνηση, ίσως διορθωθεί έτσι.)
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε με system file check (sfc) διορθώθηκε το πρόβλημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα