Προς το περιεχόμενο

NZXT H440 glass side window

ThanosK.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Έχω το NZXT H440 και καθώς έχει υπεργρατσουνιστεί το ακρυλικό τζαμάκι θέλω να το αλλάζω με γυαλί. Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είσαι σε εγγύηση στείλε ticket στην nzxt με φώτο από το πρόβλημα και θα σου το αντικαταστησουν. Είναι πολύ εντάξει με αυτά...

Αν είσαι εκτός, το τζάμι δεν θα το συνιστούσα λόγο βάρους και κινδύνου θραυσης.

Πήγαινε σε ένα μαγαζί με επιγραφές και με το παλιό για δείγμα φτιάξε ένα καινούργιο και καντο και λίγο φιμε;-)

Αν είσαι σε εγγύηση στείλε ticket στην nzxt με φώτο από το πρόβλημα και θα σου το αντικαταστησουν. Είναι πολύ εντάξει με αυτά...

Αν είσαι εκτός, το τζάμι δεν θα το συνιστούσα λόγο βάρους και κινδύνου θραυσης.

Πήγαινε σε ένα μαγαζί με επιγραφές και με το παλιό για δείγμα φτιάξε ένα καινούργιο και καντο και λίγο φιμε;-)

Eυχαριστω για την απαντηση. Το θεμα ειναι οτι δε θελω απλα να αντικαταστησω το παλιο, αλλα να μονταρω και το πλαινο πανελ και να κανω μεγαλυτερο το παραθυρο κοβοντας και μεταλο. Λες οντως να παω παλι σε ακρυλικο λογο βαρους; Σκεφτομουν τζαμι γιατι θα το στερεωνα με βιδες και οχι με καποιου ειδους ταινια.

Δε νομιζω οτι το τζαμι ειναι καλη επιλογη για τους λογους που ειπαμε παραπανω...

Αν ηταν καλυτερο σα λυση θα το χρησιμοποιουσαν και οι εταιριες που κατασκευαζουν cases και δε νομιζω οτι ειναι θεμα κοστους γιατι παιζει το ακρυλικο να ειναι ακριβοτερο σαν υλικο. ;)

Σε οτι αφορα τη μοντα που θες να κανεις ελπιζω να εχεις καλο χερι γιατι δεν ειναι ευκολη διαδικασια αν θες να παρεις ομορφο αποτελεσμα.

Για τις βιδες και την ταινια δεν εχω καταλαβει τι εννοεις....

Τι σε χαλαει δηλαδη και θες να ασελγησεις στο κουτακι; :D

Αν θες ποσταρισε κι εδω για περισσοτερη βοηθεια

http://www.insomnia.gr/topic/610672-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-case-modding/

• Moderators

Δε νομιζω οτι το τζαμι ειναι καλη επιλογη για τους λογους που ειπαμε παραπανω...

Αν ηταν καλυτερο σα λυση θα το χρησιμοποιουσαν και οι εταιριες που κατασκευαζουν cases και δε νομιζω οτι ειναι θεμα κοστους γιατι παιζει το ακρυλικο να ειναι ακριβοτερο σαν υλικο. ;)

Σε οτι αφορα τη μοντα που θες να κανεις ελπιζω να εχεις καλο χερι γιατι δεν ειναι ευκολη διαδικασια αν θες να παρεις ομορφο αποτελεσμα.

Για τις βιδες και την ταινια δεν εχω καταλαβει τι εννοεις....

Τι σε χαλαει δηλαδη και θες να ασελγησεις στο κουτακι; :D

Αν θες ποσταρισε κι εδω για περισσοτερη βοηθεια

http://www.insomnia.gr/topic/610672-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-case-modding/

Το ακρυλικό είναι αρκετά φτηνό για ένα νορμάλ πλαινο 5-10 ευρώ ανάλογα το μαγαζί που θα πας, αν θέλεις τζάμι πρέπει να βάλεις tempered glass δεν ξέρω όμως που θα βρεις Ελλάδα, πάνε ρώτα σε μαγαζιά που κόβουν τζάμια για σίγουρα, απλό τζάμι μην βάλεις σπάει αρκετά εύκολα

Σε τζαμι κανονικο νομιζω οτι αναφερεται..

Αν μιλαμε για tempered glass δεν γνωριζω ουτε απο τιμες τι παιζει, ουτε απο διαθεσιμοτητα, ουτε αν δουλευεται ευκολα και ποιος μπορει μπορει να κανει τετοια δουλεια.. :-)

Έβαλα στο aerocool μου plexi glass από πρακτικερ 14€ στο κόβουν όσο θες και είναι πολύ καλό σαν ολικό αποτέλεσμα. Έβγαλα τελείως το πλαϊνό εργοστασιακό καμία έβαλα το πλεξι με 4 χειροβιδες! Το αποτέλεσμα απλά φοβερο! (το πρακτικερ μου το έσπασε κάτω εκεί που φαίνεται από μέσα το τροφοδοτικό αλλά δεν με πειράζει τόσο αφού δεν φαινεται!) φωτο σε λίγο

Φωτο

post-339341-0-90044400-1472677809_thumb.jpg

• Moderators

Σε τζαμι κανονικο νομιζω οτι αναφερεται..

Αν μιλαμε για tempered glass δεν γνωριζω ουτε απο τιμες τι παιζει, ουτε απο διαθεσιμοτητα, ουτε αν δουλευεται ευκολα και ποιος μπορει μπορει να κανει τετοια δουλεια.. :-)

Σε απλό τζάμι δεν θα το έβαζα για κανένα λόγο, tempered glass θα βρει σε τζαμαδες (η τουλάχιστον θα του πούμε σε ποιον να πάει για να βρει) βέβαια αν ισχύουν οι τιμές που διαβάζω σε σελίδες εξωτερικούς καλύτερα πάρε νέο case(τιμές 80-150 δολάρια συνήθως αναφέρουν ανάλογα πάντα το μέγεθος και χρώμα - διάφανο φιμε κτλ-), το πλεξι glass αρκετά καλή - οικονομική λύση ΑΛΛΆ και αυτό γρατζουνιεται αρκετά εύκολα όπως τα εργοστασιακα διάφανα πλαστικά που βάζουν
  • Like 1

Έβαλα στο aerocool μου plexi glass από πρακτικερ 14€ στο κόβουν όσο θες και είναι πολύ καλό σαν ολικό αποτέλεσμα. Έβγαλα τελείως το πλαϊνό εργοστασιακό καμία έβαλα το πλεξι με 4 χειροβιδες! Το αποτέλεσμα απλά φοβερο! (το πρακτικερ μου το έσπασε κάτω εκεί που φαίνεται από μέσα το τροφοδοτικό αλλά δεν με πειράζει τόσο αφού δεν φαινεται!) φωτο σε λίγο

Φωτο

Καλή προσπάθεια αλλα θα γίνω λίγο κακός και θα πώ ότι το αποτέλεσμα είναι κακό....

-Φαίνεται η κόλα περιμετρικά 

-Οι χειρόβιδες που είναι? Εσωτερικά? Μηπως θα έπρεπει να είναι εξωτερικα?

-Το σπασιμο φαίνεται , αφου σου το έσπασε το praktiker οπως λές γτ δεν τους είπες να σου κόψουν ένα καινούργιο?

-Θα έπρεπε να ειναι μεχρι το όριο του hdd cage, παραπέρα φαίνεται ασχημο... 

-Με τετοιο cable managment προσωπικά θα προτιμούσα να μήν βλέπω το εσωτερικο του κουτιού μου....

-Ξεσκόνισμα???

• Like 1

Φωτο

Ρε συ, σε τετοιο κουτι πηγες και εβαλες plexi? Γιατ? 

Είναι ο λόγος που πήγα στο S340 αντί το Η440 πρίν καιρό.Πολύ μόντα για να το κάνεις μεγαλύτερο το πλαινό.

Αν έχεις όρεξη όμως γίνεται.Το έχω κάνει στο s340 μου full plexi panel.Με thumb screws eshop 1.50 ευρώ.Plexi 4 ευρώ.Θα χρειαστείς και ένα τρυπάνι + τροχό στην περίπτωση σου.

Aν είσαι ηράκλειο Κρήτης και θές παρέα το κάνουμε μαζί.

Το δικό μου.

image.jpg

• Like 3

Όπα παιδιά μην βαρατε, μέσα έχει το κάθε καλώδιο χ2 καθώς περιμένω ανταλλακτικό τροφοδοτικό από την evga ξεσκονισμενο είναι άλλα το τροφοδοτικό έχει σκόνη από πάνω. Το είπα στο πρακτικερ και μου είπαν ότι και καλά το έσπασα εγώ και δεν κάνουν αντικατάσταση. Κομμάτι άλλο έχω για να βάλω και μεγαλύτερο μάλιστα. Εκεί που είναι οι σκληροί έχω κομμάτι για βάψιμο μαύρο με κάνα λογότυπο πάνω. Λεφτά για καινούριο κουτί δεν έχω οπότε γιατί όχι? Επίσης όντως στην φωτογραφία φαίνεται η στερέωση του με σιλικόνη ή οποία ήταν πρόχειρη. Εχω βάλει χειροβιδες τώρα. Ελπίζω να σας έλυσα τις αποριες!

• Like 1

Σας ευχαριστω ολους παιδια! Δε μονταρα κατι τελικα. Απλα πουλησα το κουτι και πηγα στο phanteks enthoo pro m με ακρυλικο παραθυρο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...