Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, εδώ και 2 χρονια είμαι συνδρομητής στην εκάστοτε εταιρία και στο κινητό τηλέφωνο αλλα και στο ιντερνετ στο σπίτι (vdsl).

Αύριο θα μεταφερθώ σε άλλο πάροχο και δυστυχώς φταίει η συγκεκριμένη εταιρία.

Εδώ και 2 χρονια σχεδόν έχω βάλει VDSL στο διαμέρισμα το οποιο μένω στο κεντρο στη θεσσ/νικη, από τότε ξεκινησαν οι διακοπές στο ιντερνετ !

Οι τύποι εδώ και τόσο καιρο δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, τον τελευταίο μηνα είχα σε μια μερα γύρω στις 80 αποσυνδέσεις, με καλεί το τεχνικό κομμάτι της WIND και με ενημερώνει ότι τελικά ΔΕΝ γίνεται στη περιοχή μου να έχω την υπηρεσία VDSL (ενώ όταν ήταν να κάνω το συμβόλαιο και να φύγω από τη forthnet με είχαν ενημερώσει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στη περιοχή μου ((επαναλαμβάνω στο κεντρο της θεσσ/νικης)) )

Σήμερα που μιλάμε είχα 30 αποσυνδέσεις, όπως και έχω ακόμα! Πηρα τηλ. και με ενημερωσαν ότι δν μπορούν να κάνουν κάτι.

ΔΗΛΑΔΗ εγώ τώρα πρέπει να πάω να κατεβάσω τη ταχύτητα στα 24 από 50 γτ η wind έχει δώσει γραμμές εδώ στην περιοχή και έχει φορτώσει το δίκτυο της η ότι στο διαολ* έχει κάνει τέλος παντων.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ! Δίνει στο κόσμο και διαφημίζει την συγκεκριμένη υπηρεσία και μετά από 2 χρονια σχεδόν που έχω την συγκεκριμένη υπηρεσια με χιλιάδες ώρες προβλημάτων και αποσυνδέσεις και εκατοντάδες τηλεφωνήματα από μερους μου, αντί να κάνουν καλύτερα τα πράγματα τα κάνουν χειρότερα! Ακόμα και τώρα να μπεις στην ιστοσελίδα τους και να πατήσεις εάν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία VDSL50 στη περιοχή που μένω θα στο βγάλει διαθέσιμο-μιλάμε για απατεώνες!

Το αστείο είναι ότι το θεωρούν φυσιολογικό κιόλας όλο αυτό.

Το κινητό τηλ δε το τελευταίο 5 μηνο δεν έχει σήμα ΠΟΥΘΕΝΑ (δεν θα μιλήσω καν για 3G).

Παραθέτω λοιπόν τις συγκεκριμένες απόψεις και εμπειρίες από την εκάστοτε εταιρία/υπηρεσια που έχω εδώ και 2 χρονια. 

Δημοσ.

Για forth net VDSL50 Στο κεντρο της θεσσ/νικης γνωρίζει κανεις? 

είναι αξιόπιστο? μου το βγάζει διαθέσιμο στη περιοχή που μένω P.Mela 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...