Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Πειραζω τη registry οπως ειδα σε κατι tutorials και μπορω να κανω drag n drop. Ομως... σταματανε να δουλευουν τα περισσοτερα windows apps... Τι παιζει? Ειναι τρομερα ενοχλητικο και δε μπορω να το λυσω. ty

Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις κρατήσει backup του registry πριν κάνεις αλλαγές.

 

Τι ακριβώς drag 'n' drop εννοείς;

 

Δείξε μας τα tutorals που βλέπεις. (κάποια από αυτά)

Δημοσ.

Αυτο : http://www.mladengradev.com/en/how-to-get-back-drag-and-drop-in-windows-8/
Drag n drop χμμ σκεψου δουλευω 3D studio max. Και δε μπορω να πεταξω τπτ στη viewport μου... Που μου ειναι απαραιτητο για να τρεχω scripts η να βαζω bitmaps πολυ γρηγορα κτλ. Οταν κανω αυτα του tutorial, μπλοκαρουν ολα τα apps. Απο το mail μεχρι το groove.


Bασικα, το max το τρεχω σαν administrator. Δε θυμαμαι γτ, αλλα για καποιο λογο πρεπει, καποιο plugin μου μπλοκαρει, δε το κανω επειδη ετσι δηλαδη.
Οποτε εδω υπαρχει καπου ενα conflict με τα windows. Και δε ξερω γιατι.

Δημοσ.

φιλε εχεις απολυτο δικιο win8 λεει λολ. Αλλα... αμα τρεξεις το μαχ σαν admin, δε παιζει να κανεις drag n drop.

Δημοσ.

μην το τρεχεις σαν admin.μην μου πεις πρεπει και μαλακιες...κανουμε βαρια χρηση 3ds max στην δουλεια...και δεν χρειαστηκε ποτε να το τρεξουμε σαν admin για κανεναν λογο.

 

Αν εχεις κανα μαλακισμενο plugin/script..φτιαξε αυτο ωστε να μην χρειαζεται να το τρεχεις με αυτον τον τροπο.

Δημοσ.

Δε θυμαμαι το λογο που το τρεχω σαν admin αλλα δουλευω max πανω απο 10 χρονια. Δεν το τρεχω επειδη μου ηρθε. Τωρα ποιο script κτλ δε θυμαμαι, αλλα ξερω οτι αμα το κλεισω θα το βρω μπροστα μου εν μεσω project.
Που δουλευεις mate?
 

Δημοσ.

Στο "στουντιο" ενος φιλου μου ... :)

Δεν εχω ιδεα απο 3δσ μαχ (μονο να κανω κατι πολυ συγκεκριμενα πραγματα :) )...αυτος εχει.. και ειμαι σιγουρος στα ΧΧ χρονια που ασχολειται ποτε δεν το ετρεξε σαν αδμιν.

 

Στην ουσια τρεχουμε 2013 (για το unwrap plugin) και 2016/2017... βασικα απο οσο γνωριζω ποτε δεν χρησιμοποιησε καποιο plugin/script .Μονο αυτο για το unwrap.

 

Βεβαια αναλογα με το τι κανει ο καθενας στο 3δσ μαχ..προφανως και ισως  χρειαζονται διαφορα plugins.αλλα στα τοσα χρονια που τον βλεπω να δουλευει το 3δσ μαχ...δεν ενθυμουμαι να χρησιμοποιησε κατι εξτρα...

 

Ρε μπας και εχεις "κενα" στις γνωσεις σου και για αυτο κατεφυγες σε plugins?μηπως θες να σου κανουμε κανα σεμιναριο ;)

Δημοσ.

 

Βιντεος βλεπω...τιποτα που να υποδηλωνει 3δ :)

 

Οσο για το θεμα σου , λιγο που κοιταξα στο γοογλε..ελεγαν οτι μερικα scripts/plugins χρειαζονται το 3δσ μαχ σε admin mode μονο για να σωζουν τις ρυθμισεις τους.

Μηπως κατι τετοιο παιζει και στην περιπτωση σου ?Δηλ δεν χρειαζεται να το ξεκινας ΠΑΝΤΑ σε admin mode , παρα μονο οταν χρειαζεται να πειραξεις καμμια ρυθμιση τους ?

Δημοσ.

To 95% που ειδες 3d ειναι :D
Ναι πρεπει να βρω τη λυση βασικα... δε παιζει χωρις drag n drop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...