Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω επιλέξει ενα κινητό απο το παραπάνω site και θέλω να μάθω, εαν γνωρίζει κάποιος , αν θα εχει καποια επιβάρυνση επιπλέον της τιμής που αναγραφει στην παρακάτω δνση λογω του οτι μου δινει διαθεσιμότητα μονο στο HK 2.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_234308.html?wid=11.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω επιλέξει ενα κινητό απο το παραπάνω site και θέλω να μάθω, εαν γνωρίζει κάποιος , αν θα εχει καποια επιβάρυνση επιπλέον της τιμής που αναγραφει στην παρακάτω δνση λογω του οτι μου δινει διαθεσιμότητα μονο στο HK 2.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_234308.html?wid=11.

Υπάρχει περίπτωση να περνει τελωνείο ακόμα και με την φτηνή αποστολή (το κινέζικο ταχυδρομείο) βέβαια είναι μικρή η πιθανότητα , αν επιλέξεις πιο γρήγορη αποστολή επειδή στέλνουν με courier
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν Είχα θέμα σε αγορες κινητό από αυτούς πριν κάνα χρόνο, παρέλαβα περίπου στις 25 μέρες από την αποστολή τους

Δημοσ.

Δεν Είχα θέμα σε αγορες κινητό από αυτούς πριν κάνα χρόνο, παρέλαβα περίπου στις 25 μέρες από την αποστολή τους

Τα ίδια και γω. Δύο αγορές το τελευταίο δίμηνο, 25 μέρες περίπου.

Δημοσ.

Είδαμε και τα αξιόπιστα που μας στέλνουν στα ταχυδρομεια για να κάνουμε τους ντετέκτιβ μπας και παραλάβουμε.

Μια χαρά(κινέζικο) κατάστημα είναι. Άμα έχει αυτό που θες στην τιμή που το θες, παρτο.

Δημοσ.

Εμένα πάλι αυτο που με ξενίζει ειναι το παρακάτω: 

Notice:
This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty.

Eιδικά οταν μου πετάει για upgrades και rooting σε κάτι XIaomi, ok δεν είμαστε σοβαροι.

Δημοσ.

Έχω κάνει αγορές το τελευταίο 6μηνο απο Gearbest, banggood και τα λοιπά site, πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ούτε και με συσκευή. Δεν κανει σχεδόν ποτέ λιγότερο από 25 μέρες(τουλαχιστον σε μενα έτσι γίνεται), αλλά το βασικό είναι ότι έρχεται. Ρε guys ότι και να πεις για ένα κατάστημα, είναι να μην σου τύχει η στραβή. Εκεί φαίνεται πως θα πάει η ιστορία. Ευτυχώς μέχρι τώρα είμαι Οκ και με το συγκεκριμένο.

Τώρα μην περιμένεις κάποιον να σε διαβεβαιώσει ότι δεν θα σου κάτσει με τίποτα η στραβή. Δεν θυμάμαι αν το gearbest έχει την δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal. Αν έχει, είναι ένα επιπλέον συν.

* Λεφτά στο balance στο PayPal, γιατί τις κάρτες μας ακόμα δεν τις δέχονται.

Δημοσ.

προσεξε τους γιατι τους πληρωσα κερατιατικα!

Αγορασα ενα ταμπλετ και μου το εστειλαν με DHL ενω τους ελεγα οτι ηθελα απλο ταχυδρομειο συστημενο.

Το ταμπλετ ηρθε και μου φορεσαν ενα καπελο +60 ευρω.

• Moderators
Δημοσ.

προσεξε τους γιατι τους πληρωσα κερατιατικα!

Αγορασα ενα ταμπλετ και μου το εστειλαν με DHL ενω τους ελεγα οτι ηθελα απλο ταχυδρομειο συστημενο.

Το ταμπλετ ηρθε και μου φορεσαν ενα καπελο +60 ευρω.

Μάλλον διάλεξες λάθος επιλογή στα μεταφορικά δεν πρόκειται αν βάλεις μεταφορικά 3-4 ευρώ να σου πλήρωσαν μόνοι τους courier όπως και να έχει η πιθανότητα για τελωνείο υπάρχει πάντα ακόμα και με απλό ταχυδρομείο να το στείλουν, δεν υπάρχει καμία μαγική φόρμουλα που θα σε προστατέψει από του τελωνείο, και τα 60 είναι έξοδα εκτελωνισμου όχι αμοιβή του gearbeast
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...