Crystallization Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια αγορά GPU από το Ευρωπαικό eshop της EVGA.Οι ερωτήσεις μου είναι: 1] Εχει κάνει κάποιος αγορά από εκεί; Ξέρετε πόσο καιρό κάνει να έρθει; 2] Η εγγύηση ισχύει κανονικά απλά σε περίπτωση βλάβης πρέπει να την στείλω εκεί; 3] Τέλος, οι τιμές που έχει είναι αυτές που καλούμαι να πληρώσω; Δεν έρχονται εκτός Ευρώπης και θέλουν εκτελωνισμό ή κάτι τέτοιο..
Sarandis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 3 φορές έχω παραγγείλει. 5-6 εργάσιμες αποστολή, σε περίπτωση rma στέλνεις εσύ πίσω, κάπου 13€ με ελτά είχα δώσει. Στην τιμή είναι +12€ μεταφορικά εκτός αν άλλαξε κάτι.
Crystallization Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 3 φορές έχω παραγγείλει. 5-6 εργάσιμες αποστολή, σε περίπτωση rma στέλνεις εσύ πίσω, κάπου 13€ με ελτά είχα δώσει. Στην τιμή είναι +12€ μεταφορικά εκτός αν άλλαξε κάτι. Α ωραία, δεν υπάρχει πρόβλημα δηλαδή. Μάλλον έτσι θα προχωρήσω.. Σε ευχαριστώ πολύ!
konstantin79 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Γύρω στη βδομάδα κάνει να σου έρθει η κάρτα. από εκεί και πέρα τα μεταφορικά είναι όντως 12€ και είναι αποστολή από EU οπότε δεν υπάρχει τελωνείο. Επίσης οποιαδήποτε κάρτα της evga ανεξάρτητα από που έχει αγοραστεί στέλνεται στους ίδιους για εγγύηση.
nik5163 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Γύρω στη βδομάδα κάνει να σου έρθει η κάρτα. από εκεί και πέρα τα μεταφορικά είναι όντως 12€ και είναι αποστολή από EU οπότε δεν υπάρχει τελωνείο. Επίσης οποιαδήποτε κάρτα της evga ανεξάρτητα από που έχει αγοραστεί στέλνεται στους ίδιους για εγγύηση. Καλό που δεν περνάνε από τελωνείο. Αλλά σε περίπτωση βλάβης -μέσα στην εγγύηση- χρεωνόμαστε φαντάζομαι τα μεταφορικά;
konstantin79 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλό που δεν περνάνε από τελωνείο. Αλλά σε περίπτωση βλάβης -μέσα στην εγγύηση- χρεωνόμαστε φαντάζομαι τα μεταφορικά; ναι, πληρώνουμε τα μεταφορικά για την επιστροφή. από την άλλη θεωρώ μεγάλο συν οτι δεν μπλεκουμε με καταστήματα που θέλουν άγνωστο χρόνο για αντικατάσταση κλπ σε περίπτωση προβλήματος. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι οτι πρέπει να δηλώσεις το προϊόν στο site της evga (αν και νομίζω οτι δεν είναι απαραίτητο για την εγγύηση) ωστε να κατοχυρωθεί στο όνομα σου. Έπειτα αν θες μπορείς να κάνεις και επέκταση εγγύησης στα 5 ή 10 χρόνια με μια επιβάρυνση. 1
agelosLX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Η εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής έχει ισχύ παγκοσμίως ή μόνο εντός ΕΕ? Ας πούμε αν βρίσκομαι στη Μέση Ανατολή μπορώ να κάνω χρήση της εγγύησης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα