ZELOMOTH Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ποτέ ξανά MSI, εγώ είχα αγοράσει μια z87-g45 gaming και ήρθε με στραβά pins στο socket, καμία απάντηση δεν πήρα από την MSI ενώ έστειλα 3 emails (μετά από ξανά τρίμηνο μου έστειλαν email και μου έλεγαν να ισιωσω εγώ τα pins) (σοβαρή εταιρία σου λέει μετά), στο plaisio που πήγα μετά ακριβώς από μισή ώρα και τους το έδειξα με μάρτυρα κιόλας είπαν ότι ήταν δικό μου φταίξιμο ενώ ακόμα ούτε τον επεξεργαστή δεν είχα βάλει (κλειστό και σφραγισμένο κομμάτι στο κουτί του)! Και όχι τίποτα αλλά έχασα 180€. Μετά κάθισα και την ισιωσα τα pins και όλα καλά! Αργότερα για λόγους ασφαλείας αγόρασα της gigabyte z97 και all good! Μπορεί σε κάρτες γραφικών να είναι καλη αλλά στις μητρικές και στο λογιςμικο τους είναι για πέταμα! (Εκτός από το afterburner). Γι αυτο τελικα χρειαζεται την ωρα που θα ανοιξεις το κουτι της μητρικης να τραβας βιντεο στον πρωτο ελεγχο και ταυτοχρονως να εχει ειδησεις στην tv και να λεει μερα και ωρα για να εισαι απο παντου καλυμμενος!!! 1
benign Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Γι αυτο τελικα χρειαζεται την ωρα που θα ανοιξεις το κουτι της μητρικης να τραβας βιντεο στον πρωτο ελεγχο και ταυτοχρονως να εχει ειδησεις στην tv και να λεει μερα και ωρα για να εισαι απο παντου καλυμμενος!!! Σιγα μη γυρισουμε και ντοκυμοντερ. Απλα αν ειναι ακριβη η μητρικη να την ανοιξει μπροστα στους πωλητες,στο καταστημα ωστε να εχει μαρτυρες. Παντως παιδια αυτο που λεει στο λινκ που εβαλα ισχυει.Καμμια εταιρια μητρικων δεν δεχεται επιστροφη λογω στραβων pins. 2
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σιγα μη γυρισουμε και ντοκυμοντερ. Απλα αν ειναι ακριβη η μητρικη να την ανοιξει μπροστα στους πωλητες,στο καταστημα ωστε να εχει μαρτυρες. Παντως παιδια αυτο που λεει στο λινκ που εβαλα ισχυει.Καμμια εταιρια μητρικων δεν δεχεται επιστροφη λογω στραβων pins. Ειπες καλο αλλα θα σου πω κι εγω ενα καλυτερο. Αυτοι που τους γινεται η μητρικη αποστολη και δεν την παιρνουν απο το καταστημα αυτοπροσωπως τι κανουν? Τους στελνει η εταιρια κι εναν υπαλληλο μεσα στο κουτι για μαρτυρα στο ανοιγμα και μετα τους τον ξανα στελνεις πισω? :-D Αυτο με τα πιν που λες το ξερω κι εγω αλλα ισως αν επικοινωνησεις με την ιδια την εταιρια και εχεις στ αληθεια καποιο βιντεο να τους δειξεις,πιθανο να την βολεψεις... 4
benign Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ειπες καλο αλλα θα σου πω κι εγω ενα καλυτερο. Αυτοι που τους γινεται η μητρικη αποστολη και δεν την παιρνουν απο το καταστημα αυτοπροσωπως τι κανουν? Τους στελνει η εταιρια κι εναν υπαλληλο μεσα στο κουτι για μαρτυρα στο ανοιγμα και μετα τους τον ξανα στελνεις πισω? :-D Αυτο με τα πιν που λες το ξερω κι εγω αλλα ισως αν επικοινωνησεις με την ιδια την εταιρια και εχεις στ αληθεια καποιο βιντεο να τους δειξεις,πιθανο να την βολεψεις... Κοιτα αυτα τα πινακια στραβωνουν ευκολα.Αλλα το τελευταιο που κανουν οι αγοραστες ειναι να βγαλουν το προστατευτικο καλυμμα και μερικοι τα στραβωνουν ετσι.Ειδες τι λεει στο λινκ ? Inet (One of the biggest retailers in the Nordics) posted the following in this matter: ”This is unfortunately a big problem for us and we end up in a very unfortunate situation because we have no reason to mistrust our customers but no manufacturer takes bent pins on the warranty since they have extremely high quality checks for this before it is shipped. Some of the larger manufacturers even take a high resolution photo of every socket that can be traced back through the serial number. Not one of the cases where it was ”absolutely” damaged from the factory, it has proven to be so. It is something that we can confirm ourselves as we have built over 25 000 machines (Taurus / Vox and custom built to customers) and have never encountered a single motherboard with bent pins from the factory.” 1
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ρε δικιο εννοειται απλα εσυ θες να εχεις καλυψη την στιγμη που θα πρωτο ανοιξεις το καπακι(ας το πουμε ετσι) και να φανει τοτε αν ολα ειναι οκ.Γιατι αν ολα ειναι οκ και μετα κανεις την τοποθετηση λαθος και του βγαλεις τα ματια, τοτε το βιντεο προδιδει εσενα κι οχι το εργοστασιο αρα το εξαφανιζεις κιολας!!! Αλλα εννοειται δεν εχεις και καμια τυχη αλλαγης... Παντα πρεπει να ζουμε για το απιθανο...και οπου βγαλει.. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καιρό είχα να δω τέτοιο θέμα. Μου αρέσει σε άτομο που δεν είχε βασικές γνώσεις να εγκαταστήσει CPU σε μητρική που του δίνετε κάποιοι οδηγίες να ισιώσει τα pins!!! Ποιο πολύ ζημιά θα κάνει. Εκτός και αν η μητρική πλέον θεωρείται εκπαιδευτικό βοήθημα.. Για τον γνώστη που δέχτηκε να το ισιώσει με το που είδα τις φωτό είπα "Με το μυστρί την έβαλε αλλά για να εξήγησε ο TS ότι κάλυψε όλο το CPU μάλλον τι βάζει σπατουλαριστεί. Και για να μην με πείτε κάποιοι ότι λέω κακίες απευθύνομαι στον TS. Βρες κάποιον που γνωρίζει να στην καθαρίσει και μετά μίλα με MSI για επιστροφή λόγω στραβών pins. 2
Sakiz105 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εγω στον δημο καθαριζω την παστα που εχουν βαλει οι "τεχνικοι - animals" απο το καταστημα που εχουν συμβαση με ισοπροπυλικη αλκόολη.Λογικα δεν θα εχει θεμα να ριξει πανω στα πινακια να βγαλει την παστα και να την αφησει τη μητρικη να στεγνωση καλα μετα
orck Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι η ισοπροπυλικη αλκοολη δεν δημιουργει κανενα προβλημα στα τυπωμενα κυκλωματα.
seithan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Άσχετο -σχετικό, πριν βάλεις την ψυχτρα, πιεζεις ταυτόχρονα με ένα χέρι τον επεξεργαστή. Η λαλακια έγινε γιατί απλά δεν γίνανε οι απαραίτητες κινήσεις.
Sheogorath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Άσχετο -σχετικό, πριν βάλεις την ψυχτρα, πιεζεις ταυτόχρονα με ένα χέρι τον επεξεργαστή. Η λαλακια έγινε γιατί απλά δεν γίνανε οι απαραίτητες κινήσεις. Σε παλιά Ιντελ και με χιλιάδες που λέει ο λόγος τοποθετήσεις ψύκτρας, δεν το έχω κάνει ποτέ. Καινούριο κόλπο? 2
koolisk6 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 και γω πρωτη φορα τ ακουω,τι να πιεσεις αφου εχεi κλειδωσει το socket και ασκει αυτο την απαιτουμενη πιεση.... 2
razorbladeromance Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 δυσκολο να παρεις καινουρια μητρικη με στραβωμενα πινς. η ηταν μεταχειρησμενη η ο φιλος σου τα στραβωσε και δεν στο ειπε.(τι να σου πει...) παρε μια καινουρια μητρικη.μην παιζεις με τον επεξεργαστη που εχει 350ευρω.ουτως η αλλως δεν νομιζω να δουλεψει ουτε το bios
17 lines of code Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 καμμία μητρική δε φεύγει με στραβωμένα pins από το εργοστάσιο. Σε φάση "μην την ανακυκλώσουμε",ας χαλάσουμε λεφτά να την συσκευάσουμε και να την στείλουμε στην άλλη άκρη του κόσμου,να την πληρώσει κάποιος και μετα να μην ξανααγοράσει από εμάς ποτέ; Δεν είναι δα και πυκνωτής,από lazer περνάνε,είναι ίσια έφυγε,δεν είναι ,ανακύκλωση. Το πιθανότερο σε θέματα "την άνοιξα και ήταν στραβωμένη" είναι,κάποιος την πήρε από το εσοπ π.χ. που δουλεύει,έκανε μαλακία,την άλλαξε με άλλη,την έβαλε σε καινούρια σακούλα και γεια σας. Εντάξει ίσως να βιάστηκε να βάλει τον επεξεργαστή συμβαίνουν αυτά, και αυτή η ιντελ ας το κάνει όπως η amd ας βάζει τα πινάκια πάνω στον cpu, και να χαλάσεις κάτι που κάνει 150 ευρώ και όχι 70.Σωστό.
NT1G Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί όλες οι μητρικές κάνουν €70 και όλοι οι επεξεργαστές κάνουν €150. Σωστό.
koolisk6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 αν εισαι ατζαμης και αγαρμπος δε στηνεις pc μονος σου, γι αυτο υπαρχουν και οι τεχνικοι... παει ο αλλος π.χ. και λεει θα συναρμολογησω το καινουριο μου pc, ειναι ευκολο, εχω δει βιντεο στο youtube.... κ απ τη κα@λα του μολις βγαζει τη μητρικη απ το κουτι αφαιρωντας το πλαστικο καλλυμα του socket στραβωνει pins, δε το βλεπει,τα σεταρει ολα παει να ξεκινησει,τζιφος... μετα απ τα πολλα βρισκει το προβλημα και λεει οτι ετσι μου τη στειλαν ελλατωματικη και φωναζει,βριζει,κλαιγεται που δε του την αντικαθιστουν τα κωλομαγαζα,οι κλεφτρες εταιριες κλπ... συνηθες φαινομενο.... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα