Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικα καποιο μαγαζι με τεχνικους ισως να μπορει να στην φτιαξει.Πηγαινε την και ρωτα ποσα θελει.αν ειναι μεχρι κανα 50αρι αξιζει,αλλιως τσιμπα μια φθηνη 1151 socket με κανα 60αρι

αποτι καταλαβα απτην μητρικη απτο plaisio την πηρες.Δυσκολο

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μην το λες με σιγουρια αυτο. Ολα τα πιν δεν ειναι ενεργα, υπαρχουν και καποια για μελλοντικη αναβαθμιση που στην τρεχουσα εκδοση δεν κανουν τιποτα. Ειναι λαχειο με τις πιθανοτητες εναντιων σου βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις εαν θα αναψει κανονικα η οχι.

Ποια μελλοντική αναβάθμιση σε ιντελ σοκετ...;

Ο,τι να'ναι..

Πάντως ,αφού είσαι ανίκανος να βάλεις έναν επεξεργαστή σωστά,που είναι το ίδιο πράγμα με το να βάζεις ένα αυγό σε μια αυγοθήκη,μην την πειράξεις καθόλου.

Δώστη κάπου αλλού,μπας και την σώσεις.

Δημοσ.

Εαν δε η παστα ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη, ξεχασε το το socket. Ακομα απορω πως μπηκε κατω απο το CPU η παστα...
Εαν καταφερειες να την καθαρισεις χωρις να κανεις περισσοτερη ζημια, θα σου προτεινα πριν αρχισεις να ισιωνεις τα pin, να τα ζεστανεις και λιγο με καποιο πιστολι θερμου αερα.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια, συγγνώμη για το οφτοπικ, ξέρει κανείς αν στο 1150 socket τα pins είναι στραβά εργοστασιακά ? εννοώ να μην είναι όλα ίσια προς τα πανω ?

Δημοσ.

Έχουν όλα την ίδια κλίση αλλα δεν είναι προς τα πάνω .Ουσιαστικά είναι σαν να πλαγιάζουν μπροστά και στο τέλος τους γυρνάνε προς τα πάνω .Αν τα δείς με μεγεθυντικό θα καταλάβεις τι λέω ,κάθε πιν έχει την μύτη του εκεί που αρχίζει το επόμενο προκειμένου οταν "κάτσει" η cpu πάνω να υπάρχει ελαστικότητα .

• Like 3
Δημοσ.

Έχουν όλα την ίδια κλίση αλλα δεν είναι προς τα πάνω .Ουσιαστικά είναι σαν να πλαγιάζουν μπροστά και στο τέλος τους γυρνάνε προς τα πάνω .Αν τα δείς με μεγεθυντικό θα καταλάβεις τι λέω ,κάθε πιν έχει την μύτη του εκεί που αρχίζει το επόμενο προκειμένου οταν "κάτσει" η cpu πάνω να υπάρχει ελαστικότητα .

είχα πάρει πρόσφατα τον ι5-4570 της προσφορας και όταν άνοιξα τη μητρική μου φάνηκαν οτι όλα ήταν στραβα τα πινακια και εκεί τα είδα όλα.

Δούλεψε βέβαια το pc αλλα ως τώρα με έτρωγε αν κάτι δε πάει καλά. Σήμερα είδα εδώ τις φωτογραφίες του παιδιού και δε μου φάνηκαν ίδιες, δηλαδή εδώ σαν ίσιες προς τα πάνω μου φαίνονται, ενώ σε εμένα λες και είναι όλες στραβές αλλά ομοιόμορφα όμως.

Σε ευχαριστώ, λογικά έτσι θα είναι, και συγγνώμη για το οφτοπικ.

• Like 1
Δημοσ.

Παρε μια καρφιτσα και προσπαθησε να τα ισιωσεις.

Δε χρειαζονται να κατσουν ολοισια,απλα να ερθουν χοντρικα στη σωστη θεση.

Και να σπασει καποιο,εαν εισαι τυχερος και ειναι γειωση,τοτε δεν υπαρχει θεμα.

Ειχα ιδιο θεμα,η μητρικη μονο τη πρωτη φορα που το συναρμολογησα ειδε αερα εκει,και ειχε στραβωμενα πιν.

Τα ισιωσα,εσπασα και ενα αλλα ηταν γειωση και δουλευει μια χαρα εκτοτε.

Και διορθωθηκαν και τα θεματα που ειχα(δεν ετρεχε το dual channel και η pcie ετρεχε σε Χ4)

Δημοσ.

ακριβώς αυτή η φωτογραφία που έβαλες pita_kotnosouvli, αυτήν έψαχνα, άσχετα από αυτά που είναι εμφανώς στραβωμένα, εδώ φαίνονται ότι δεν κοιτάνε προς τα πάνω, σε εμένα όλα στραβά μου φαίνονται.  Είχα συνηθίσει στους amd cpu που είναι ακριβώς ευθεία, γι αυτό και τρόμαξα όταν τα πρωτοείδα.

Δημοσ.

Οπως σου ειπαν τα παιδια, μεγενθυντικο φακο, τσιμπιδακι, καλο φωτισμο και υπομονη. Προσοχη μην κοπει κανενα αν και μερικα ειναι γειωσεις που μαλλον δεν παιζουν ρολο, δηλαδη ο επεξεργαστης θα δουλεψει και χωρις αυτα. Το επαθα κι εγω οταν τραβηξα την ψυκτρα και βγηκε ολο μαζι αλλα η Amd εχει τα πινακια πανω στον επεξεργαστη, ειναι λιγο πιο ευκολο νομιζω, οποτε τα ισιωσα μεσα σε κανενα 2ωρο. Το συστημα μου δουλευει αψογα εδω και 3 χρονια χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Δημοσ.

TS ο φιλος σου που ξερει ''καλυτερα'' τοποθετησε τον επεξεργαστη? .Αν ναι,να σου δωσει τουλαχιστον την μιση τιμη της επομενης μητρικης που θα παρεις γιατι τετοια ατζαμοσυνη δεν εχω ξαναδει το ενα τριτο του σοκετ καλυμμενο απο θερμοαγωγιμη παστα. Αυτος στην εκανε την ζημια. Λογικα επισης θα πιεσε και υπερβολικα το cpu πανω στο socket.

Αγόρασα νέο υπολογιστή και με τη βοήθεια φίλου που έχει μεγαλύτερη εμπειρία και το έχει κάνει πολλές φορές το στήσαμε.

• Like 7
Δημοσ.

δε πειραζει, αμα δε χαλασουν κ μερικες μητρικες πως θα μαθουνε,

παντως αυτος που την εκανε ετσι οφειλει να σου παρει καινουρια,

αλλιως αμα εχεις τετοιους φιλους τι τους θες τους εχθρους....

τι να κατσεις να παιδευτεις να φτιαξεις ετσι που την εκανε, βελονες στ αχυρα να ψαξεις πιο ευκολα θα βρεις....

και πες οτι ισιωνεις καποια κ ξεκιναει,που ξερεις μετα οτι θα δουλευει σωστα και οτι δε θα κανει κανα τσαφ κ θα στα καψει ολα....

Δημοσ.

για την παστα οντως μου φενεται περιεργο.Μου εχει τυχει να βαλω λιγο παραπανω και να παει καμια τριχα παστας στο μη υψωμενο μερος της cpu αλλα μεσα στο socket πως πηγε?

εγω προσωπικα θα εποιανα τον "φιλο" που "ξερει καλυτερα" και θα του ελεγα,μου ειπαν οτι αυτος που εβαλε την cpu χαλασε την μητρικη ετσι για να δω τι θα ελεγε.Που για να χαλασεις τα pin της cpu σε intel πρεπει να βαλεις το δαχτυλο μεσα

Δημοσ.

για την παστα οντως μου φενεται περιεργο.Μου εχει τυχει να βαλω λιγο παραπανω και να παει καμια τριχα παστας στο μη υψωμενο μερος της cpu αλλα μεσα στο socket πως πηγε?

εγω προσωπικα θα εποιανα τον "φιλο" που "ξερει καλυτερα" και θα του ελεγα,μου ειπαν οτι αυτος που εβαλε την cpu χαλασε την μητρικη ετσι για να δω τι θα ελεγε.Που για να χαλασεις τα pin της cpu σε intel πρεπει να βαλεις το δαχτυλο μεσα

Ε καλα τωρα σιγα μην κατσει να πλακωθει κιολας επειδη ο αλλος εκανε λαλακια, λεφτα ειναι καταλαβαινω αλλα το παθημα ας γινει μαθημα και την επομενη φορα ας δωσει ενα 20αρι-30αρι να τα μονταρει ενας επαγγελματιας με μαγαζι κτλ. ετσι ωστε αν γινει κατι αντιστοιχο να φερει και την ευθυνη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...