Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μετρο σύγκρισης με dslr ουτε με mirrorless ακομα και με ουτε αξιολογες compact. Ας παρουμε το s7 που ειναι απτα τοπ και εχει 600-700 ευρω και κανεις τα παντα, τηλεφωνα ίντερνετ φωτο κλπ. Μια σωστη dslr εχει 500+ που ειναι μονο για φωτο και βίντεο. Δεν μπορουν να βγαλουν κινητά με τετοια επιπεδα φωτος. Συμπέρασμα, οπου αυτο εχω κανει κι εγω, παιρνεις μια καλη φωτογραφικη και ενα απλο κινητό. Απτην αλλη αν εισαι λαρτζ πατε και καλο κινητό s7 edge και καλη φωτογραφική

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ότι και να βγει σε κινητό ποτέ ένα κινητό δεν θα φτάνει μία DSLR.

Ποτέ όμως!

Να έχουν πολύ καλές κάμερες οκ τα καινούργια κινητά αλλά να το συγκρίνουμε με DSLR όχι.

Δεν ψαχνω για dslr για κινητο με την καλυτερη δυνατη ποιοτητα βιντεο και με ρεαλιστικα χρωματα.

δεν παω σε iphone καθαρα και μονο γιατι εμ τα λεφτα του παιρνω και καμερα και κινητο... ;/

Δεν υπάρχει μετρο σύγκρισης με dslr ουτε με mirrorless ακομα και με ουτε αξιολογες compact. Ας παρουμε το s7 που ειναι απτα τοπ και εχει 600-700 ευρω και κανεις τα παντα, τηλεφωνα ίντερνετ φωτο κλπ. Μια σωστη dslr εχει 500+ που ειναι μονο για φωτο και βίντεο. Δεν μπορουν να βγαλουν κινητά με τετοια επιπεδα φωτος. Συμπέρασμα, οπου αυτο εχω κανει κι εγω, παιρνεις μια καλη φωτογραφικη και ενα απλο κινητό. Απτην αλλη αν εισαι λαρτζ πατε και καλο κινητό s7 edge και καλη φωτογραφική

ΟΚ και πες αγοραζω το 950 που ειναι οκ budget wise. Η καποιο nadroid της σειρας στα ιδια λεφτα. Ποιο κοιταω? επειτα για φτηνη compact για βιντεο τι κοιταω σε budget?

Δημοσ.

Δεν ψαχνω για dslr για κινητο με την καλυτερη δυνατη ποιοτητα βιντεο και με ρεαλιστικα χρωματα.

δεν παω σε iphone καθαρα και μονο γιατι εμ τα λεφτα του παιρνω και καμερα και κινητο... ;/

ΟΚ και πες αγοραζω το 950 που ειναι οκ budget wise. Η καποιο nadroid της σειρας στα ιδια λεφτα. Ποιο κοιταω? επειτα για φτηνη compact για βιντεο τι κοιταω σε budget?

iPhone SE 64GB 480€ το 6S ουσιαστικά σε Compact size από κάμερα σκίζει. Άν τώρα δεν θες iOS τότε εξίσου πολύ καλή κάμερα το S7 στα 573€ 

Δημοσ.

iPhone SE 64GB 480€ το 6S ουσιαστικά σε Compact size από κάμερα σκίζει. Άν τώρα δεν θες iOS τότε εξίσου πολύ καλή κάμερα το S7 στα 573€ 

Με βαση την τιμη του 950 λεω.

Δημοσ.

το 950 εχει 300 ευρω οχι 480+

Δημοσ.

το 950 εχει 300 ευρω οχι 480+

Γράψε λάθος εμένα μου ήρθε στο μυαλό το 950 XL από την αρχή. Με 300€ και την κάμερα που θες δύσκολα σε Android ή iOS.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να ανέφερες το budget από την αρχή.

Στην αρχη ειχα limit up τα 650 ευρω. Τωρα που με κανατε να δω οτι ισως θα ηταν καλυτερο να παρω για backup μια compact και με τα υπολοιπα ενα κινητο, λεω να δωσω 300 ευρω μαξ για κινητο...

Δημοσ.

Nexus 5X ? http://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html σε αυτά τα λεφτά η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου είναι τα Nexus που έχουν και υποστήριξη και τακτικές ενημερώσεις από την Google δίχως Bloatware. 

Θα ηταν καλο αν ειχε λιιιγο καλυτερη καμερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...