Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το s7 έχει κορυφαία καμερα.

Δες την σε μεγαλη οθονη διπλα σε υλικο απο dslr. Ακομα και με colour grading, δεν πλησιαζει το default χρωμα της dslr λογο υπερβολικου saturation...

• Like 1
Δημοσ.

Άμα θες τόσο καλό βίντεο όπως λες κοίτα να πάρεις μία ακριβή κάμερα και ένα μεσαίο κινητό. Τα κινητά δεν θα αντικαταστήσουν ποτέ την επαγγελματική λήψη βίντεο και φωτογραφίας, είναι μία όμορφη εναλλακτική λύση κυρίως οι ναυαρχίδες αλλά μέχρι εκεί. 

Δημοσ.

Άμα θες τόσο καλό βίντεο όπως λες κοίτα να πάρεις μία ακριβή κάμερα και ένα μεσαίο κινητό. Τα κινητά δεν θα αντικαταστήσουν ποτέ την επαγγελματική λήψη βίντεο και φωτογραφίας, είναι μία όμορφη εναλλακτική λύση κυρίως οι ναυαρχίδες αλλά μέχρι εκεί. 

Το γνωριζω. Απλα ειμαι καλυμενος οπως γραφω απο αυτες που εχω και προτιμω να επενδυσω σε ενα κινητο με καλη καμερα για να την εχω και backup. PLus το κινητο μου πεθανε και χρησιμοποιώ ενα Lumia 640 που πρεπει να το επιστρεψω συντομα... 

Δημοσ.

αφού έχεις ήδη win phone αρα δεν σε χαλάει το περιβάλλον, τότε μην ψάχνεις, καλύτερο από 950 δεν θα βρεις.

Με χαλα μονο το οτι δεν το βλεπω να βγαζει apps ποτε... Plus ολοι κραζουν την καμερα του χωρις να μπορω να καταλαβω γιατι... Και τελος φοβαμαι οτι αν βγει το καινουργιο θα κλεω τα λεφτα που θα δώσω τωρα :P 

Δημοσ.

οι επιλογές που έχεις είναι 4, lumia 950xl, htc10, g5, s7.Με εξαίρεση το 950 όλα τα άλλα πάνω κάτω έχουν παραπλήσια κάμερα με μικροδιαφορές.Κάτι άλλο δεν υπάρχει.

Δημοσ.

οι επιλογές που έχεις είναι 4, lumia 950xl, htc10, g5, s7.Με εξαίρεση το 950 όλα τα άλλα πάνω κάτω έχουν παραπλήσια κάμερα με μικροδιαφορές.Κάτι άλλο δεν υπάρχει.

θεωρεις τον 950XL καλυτερο απο αποψη καμερας?

Δημοσ.

σύμφωνα με τα δείγματα που έχω δει ναι, δεν το πλησιάζει κανένα από τα android.υπάρχουν πάρα πολλά δείγματα στο ιντερνετ αν θες να το συγκρίνεις.

Δημοσ.

σύμφωνα με τα δείγματα που έχω δει ναι, δεν το πλησιάζει κανένα από τα android.υπάρχουν πάρα πολλά δείγματα στο ιντερνετ αν θες να το συγκρίνεις.

Για στειλε, για στειλε!

Παντως οσο καλο και νανε χωρις developer support δεν παει πουθενα. Λειπουν apps οπως dji κτλπ τα οποια τα android τα εχουν για πρωινο... Μεταξυ μας ομως το UI/UX των w10m ειναι φοβερο και εύχρηστο! 

Δημοσ.

τότε κοίτα για το htc10.Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως το site για reviews των φακών.κάποιος εδώ το είχε βάλει άλλα κόλλησε το μυαλό μου.

ρίξε εδώ μια ματιά για δείγματα χρηστών από πολλές συσκευές 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812

• Like 1
Δημοσ.

τότε κοίτα για το htc10.Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως το site για reviews των φακών.κάποιος εδώ το είχε βάλει άλλα κόλλησε το μυαλό μου.

ρίξε εδώ μια ματιά για δείγματα χρηστών από πολλές συσκευές 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812

Οντως το Lumia 950xl & to m10 ειναι τοπ!

http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=5&idPhone1=7884&idPhone2=7263 <-- εδω βλεπω διαφορες στο βιντεο... 

Δημοσ.

iPhone ποιο δοκίμασες;; Δοκίμασες με το 6s plus και δεν έμεινες ευχαριστημένος;; Αν ναι τότε το Galaxy s7 ειναι κορυφή σε θεμα κάμερας σε ολα τα smartphones αλλα απο οτι λες δεν σε κάλυψε. Εγω στην θέση σου θα περίμενα να βγει το iPhone 7 plus/pro που λένε θα εχει και 2 κάμερες μήπως σε βολέψει αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Περίμενε τις επόμενες δυο εβδομάδες να δούμε τι θα βγάλει η Apple στο φημολογούμενο Plus/Pro με Dual Camera. Δεν αντιλέγω ότι ακόμα και το 6S Plus που έχει από τις καλύτερες κάμερες, έχει θέμα στο σκοτάδι, αλλά υπάρχουν 3rd Party αξεσουάρ για κάθε συσκευή που βάζουν ακόμα και επαγγελματικό φωτισμό πάνω στο Smartphone. Οι επιλογές αυτή τη στιγμή για κάμερα είναι λίγες σε πλατφόρμες με πληθώρα εφαρμογών. 6S Plus, Galaxy S7 και όπως είπα και παραπάνω να δούμε τι θα βγει τώρα το Σεπτέμβρη στην κατηγορία iOS. Lumia με την κατρακύλα που πήραν δεν θα κοιτούσα.   

Δημοσ.

Ότι και να βγει σε κινητό ποτέ ένα κινητό δεν θα φτάνει μία DSLR.

Ποτέ όμως!

Να έχουν πολύ καλές κάμερες οκ τα καινούργια κινητά αλλά να το συγκρίνουμε με DSLR όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...