foxgre Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Όσοι δεν ξέρετε (και ξέρετε ποιοι είστε) απλα μην μιλάτε...(παίξτε με το playstation/pc/Xbox σας call of duty 4016) Και για να μην παρεξηγούμαστε κι εγώ έχω ΚΑΙ τα παραπάνω. 3
naughtys Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 και άλλοι φτιάξανε φορητές κονσόλες αλλά δεν ήταν μια κουμούτσα με μια τόσο δα οθονίτσα Ναι εχεις δικιο, γι'αυτο η sony πλεον στα φορητα δεν υπαρχει. 4
marios_geo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Όσοι δεν ξέρετε (και ξέρετε ποιοι είστε) απλα μην μιλάτε...(παίξτε με το playstation/pc/Xbox σας call of duty 4016) Και για να μην παρεξηγούμαστε κι εγώ έχω ΚΑΙ τα παραπάνω. Θα παίξεις το super extra mario 3d Galaxy underworld 10 ; 2
paparovic Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πω μια χαρα που εχει ο κινεζος! Και συ άμα είχες τα λεφτά που έχει "ο Κινέζος", τέτοιες χαρές θα έκανες 1
georgepppo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Όσοι δεν ξέρετε (και ξέρετε ποιοι είστε) απλα μην μιλάτε...(παίξτε με το playstation/pc/Xbox σας call of duty 4016) Και για να μην παρεξηγούμαστε κι εγώ έχω ΚΑΙ τα παραπάνω. gran turismo,forza,god of war,halo,far cry.....εσύ παίξε supermario κοντρες με τον μαικ φασολάκη 2
Vlad27 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 gran turismo,forza,god of war,halo,far cry.....εσύ παίξε supermario κοντρες με τον μαικ φασολάκη Πω πω ανατριχιασα με τοση αντριλα. Δηλαδη οσοι παιζουμε και mario και τα οσα αναφερεις σε ποια κατηγορια ανηκουμε; Φαινεται οτι δεν το κατεχεις το αθλημα απλα ρωταω. 5
paparovic Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δηλαδη οσοι παιζουμε και mario και τα οσα αναφερεις σε ποια κατηγορια ανηκουμε; Στην κατηγορία "και γαμώ τα παιδιά" 4
Neg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 gran turismo,forza,god of war,halo,far cry.....εσύ παίξε supermario κοντρες με τον μαικ φασολάκη Μεταξύ μας, οι παρόν κονσόλες δεν αξίζουν μία. PS4 είχα και το πούλησα και πήρα Wii U μόνο και μόνο για να παίζω κανένα Nintendo παιχνίδι με φίλους και την οικογένεια. Άμα θέλω First person shooter, Racing κλπ στήνω ένα PC δίπλα από το Wii και τα παίρνω στο 1/3 της τιμής μέσω Steam και όχι 70-90€ το παιχνίδι με 30fps στις περισσότερες περιπτώσεις. Τα μόνα παιχνίδια που αξίζουν αυτή τη στιγμή σε PS4 και Xbone είναι Gears of War, Halo, God of War, Uncharted 4 άντε και κανένα Grand Turismo. Ακόμα και τρίτου προσώπου παιχνίδια μπορείς να παίξεις στο PC με ένα χειριστήριο.
naughtys Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 gran turismo,forza,god of war,halo,far cry.....εσύ παίξε supermario κοντρες με τον μαικ φασολάκη Τα μισααααααααα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα