KOSTASD. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Θελω να αγορασω ενα σμαρτρολοι και ειδα αυτο http://www.e-shop.gr/mykronoz-zefit-2-activity-sleep-tracking-smartwatch-black-p-PER.937662 σε σχετικα καλη τιμη.Εχω και μια επιστροφη 30 ευρω απο το καταστημα.Θελω κατι οικονομικο να βλεπω κλησεις,μηνυματα και να ειναι αδιαβροχο συν τις λειτουργιες που εχει ενα σμαρτ ρολοι.Αν εχει καποιος καποια γνωμη.....ευχαριστω.
meletis_m Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, θα σου πρότεινα το Xiaomi Μι Band 2 αλλά εφόσον έχεις επιστροφή θα επικεντρωθείς στο Eshop. Δέν γνωρίζω εάν θα έχει αυτονομία η μπαταρία το συγκεκριμένο.
KOSTASD. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εχει ως 5 μερες,λογικα 4 δηλαδη.Δεν γνωριζω και πολλα απο το θεμα γενικα το βλεπεις καλο?
hmmy92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, θα σου πρότεινα το Xiaomi Μι Band 2 αλλά εφόσον έχεις επιστροφή θα επικεντρωθείς στο Eshop. Δέν γνωρίζω εάν θα έχει αυτονομία η μπαταρία το συγκεκριμένο. Καλησπέρα, γνωρίζεις αν βλέπεις τις ειδοποιήσεις από εφαρμογές? πχ messenger, viber κτλπ?
meletis_m Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, γνωρίζεις αν βλέπεις τις ειδοποιήσεις από εφαρμογές? πχ messenger, viber κτλπ? H 1η έκδοση σε εμένα είχε, λογικά πρέπει να έχει, ψάξτο γιατί εχω καιρό να ασχοληθω.
hmmy92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 H 1η έκδοση σε εμένα είχε, λογικά πρέπει να έχει, ψάξτο γιατί εχω καιρό να ασχοληθω. το τσέκαρα, κομπλε ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα