Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα laptop dell ispiron 5559 το οποιο εχει καρτα γραφικων AMDRadeon R5 M335 4gb,ειναι δυνατον να μην μου παιζει τα games(οπως το ryse son of rome,rise of the tomb raider) στην καλητερη ποιοτητα γραφικων που διαθετουν,ακομα και low που τα εβαλα κολλανε..μπορει να με βοηθησει καποιος?

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα laptop dell ispiron 5559 το οποιο εχει καρτα γραφικων AMDRadeon R5 M335 4gb,ειναι δυνατον να μην μου παιζει τα games(οπως το ryse son of rome,rise of the tomb raider) στην καλητερη ποιοτητα γραφικων που διαθετουν,ακομα και low που τα εβαλα κολλανε..μπορει να με βοηθησει καποιος?

αναβάθμισε τους drivers των γραφικών και επίσης τσέκαρε θερμοκρασίες (πότε καθαρίστηκε τελευταία φορά πάστα ,thermalpad, fan)

Δημοσ.

τους εχω αναβαθμησει τους drivers,επισης το λαπτοπ το αγορασα προσφατα.

αναβάθμισε τους drivers των γραφικών και επίσης τσέκαρε θερμοκρασίες (πότε καθαρίστηκε τελευταία φορά πάστα ,thermalpad, fan)

τους εχω αναβαθμησει τους drivers,επισης το λαπτοπ το αγορασα προσφατα.

Δημοσ.

απολυτως λογικο να μην παιζει τιποτα. Μην ξεγελιεσαι απο τα 4gb μνημης (αν οντως εχει τοσα). Η μνημη ειναι για την αποθυκευση των textures. Η gpu του λαπτοπ σου ειναι πολυ αργη, χειροτερη κι απο καποιες ενσωματωμενες στους επεξεργαστες.

Ενδεικτικα δες τι ψαρια πιανει η gpu σου σε σχεση με την κλασσικη 750ti και την συγχρονη 1060

http://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp%5B%5D=3332&cmp%5B%5D=2815&cmp%5B%5D=3548

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός αλλά είναι σίγουρο ότι για να παίξει κανείς τέτοιους τίτλους σε laptop και ειδικά high settings θα πρέπει να σκάσει κανένα τριχιλιαρο. Η κάρτα που έχει το laptop σου το πολύ να παίζει κανένα lol σε low settings .

Δημοσ.

Ποοο πανε τα 800 ευρω..

ναι ειναι δυνατον.η καρτα αυτη ειναι χωμα!!!!  500% χειροτερη και πιο αργη απο μια ταπεινη R7 370....!!!opote mhn stenaxvriesai.toso mporei...

πανε τα 800 ευρω..οποτε δεν μπορω να κανω κατι εε..μονο να την αλλαξω..

Δημοσ.

Σιγουρέψου ότι δεν τρέχεις τα παιχνίδια με την ενσωματω

οχι με αυτη τα τρεχω..ισως να εχουνε δικιο τα παιδια πανω..αυτη ητανε απο τις χειροτερες αγορες μου..:/

Δημοσ.

Ποοο πανε τα 800 ευρω..

πανε τα 800 ευρω..οποτε δεν μπορω να κανω κατι εε..μονο να την αλλαξω..

δεν αλλαζουν οι καρτες γραφικων στα λαπτοπ. Δε ρωταγες πριν το παρεις?? Με 800€ φτιαχνεις desktop με καλη αποδοση σε παιχνιδια, ή εναλλακτικα μπορουσες να διαλεξεις αλλο λαπτοπ με καλυτερη καρτα γραφικων οπως gtx950m/gtx960m 

http://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp%5B%5D=3332&cmp%5B%5D=3171&cmp%5B%5D=3176

και παλι βεβαια, για να παεις λαπτοπ που παιζει παιχνιδια σε καλα settings και καλα fps πρεπει να σκασεις 2-3 χιλιαρικα. Και θα εχει αποδοση οσο ενας σταθερος των 700€. Ετσι πανε αυτα..

• Like 1
Δημοσ.

Οπως στα λενε οι συντροφοι απο πανω και οπως τα λες κι εσυ... Μεγαλη φολα φιλτατε...

Ετσι απο περιεργεια ομως εκει που το πηρες δεν κουβεντιασες καθολου με καποιον του μαγαζιου για την χρηση που το ηθελες? Εκτος κι αν το πηρες απο ιντερνετ και ξεγελαστηκες με τα 4 gb μνημη..

Δημοσ.

Οπως στα λενε οι συντροφοι απο πανω και οπως τα λες κι εσυ... Μεγαλη φολα φιλτατε...

Ετσι απο περιεργεια ομως εκει που το πηρες δεν κουβεντιασες καθολου με καποιον του μαγαζιου για την χρηση που το ηθελες? Εκτος κι αν το πηρες απο ιντερνετ και ξεγελαστηκες με τα 4 gb μνημη..

οχι απο τα public το πειρα και τον ρωτησα τον μα..α θελω ενα λαπτοπ για gaming και μου ειπε αυτο..και το πειρε και εγω τυφλα..βλακεια μου..επρεπε να το ψαξω

Δημοσ.

και παλι βεβαια, για να παεις λαπτοπ που παιζει παιχνιδια σε καλα settings και καλα fps πρεπει να σκασεις 2-3 χιλιαρικα.

Και 1500Ε-1600Ε φτάνουν..... (GTX 970M / GTX 1060)

Δημοσ.

οχι απο τα public το πειρα και τον ρωτησα τον μα..α θελω ενα λαπτοπ για gaming και μου ειπε αυτο..και το πειρε και εγω τυφλα..βλακεια μου..επρεπε να το ψαξω

αν δεν τον εχεις καιρο θα μπορουσες να το γυρισεις πισω με τη λογικη οτι σου πουλησαν προιον που υποτιθεται θα ειχε αλλες δυνατοτητες αλλα δεν εχει. Γενικως ειναι πολυ μαρκετιστικο οι καρτες γραφικων στα λαπτοπς και παιζει πολυ παραμυθι. 

Και 1500Ε-1600Ε φτάνουν..... (GTX 970M / GTX 1060)

Τα λαπτοπς που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην αγορα εχουν laptop GPUs 970m και 980m οι οποιες ειναι αντιστοιχες των desktop GPUs 750ti και 950, καρτες των 120 και 150 ευρω αντιστοιχα. Οι νεες σειρες λαπτοπ που φορανε 1060 υπαρχει ελπιδα οτι δε θα ειναι εντελως κομμενες και θα αποδιδουν λιγο πιο κατω απο τις αντιστοιχες desktop εκδοσεις. Αν η 1060 που θα μπει στα λαπτοπς θα ειναι οπως οι πορηγουμνες γενιες 960m και 970m τοτε και η laptop εκδοση της 1060 αντε να αποδιδει οπως μια desktop 960.

Τα 2-3 χιλιαρικα αντιστοιχουν σε λαπτοπ με 980 σε sli που αποδιδουν οσο μια desktop 980.

Γι αυτο λεμε οτι gaming λαπτοπ ειτε δεν οριζεται ειτε θελει ΠΟΛΛΑ λεφτα, ειτε πολλους συμβιβασμους σε αναλυση/settings/fps.

Δημοσ.

αν δεν τον εχεις καιρο θα μπορουσες να το γυρισεις πισω με τη λογικη οτι σου πουλησαν προιον που υποτιθεται θα ειχε αλλες δυνατοτητες αλλα δεν εχει. Γενικως ειναι πολυ μαρκετιστικο οι καρτες γραφικων στα λαπτοπς και παιζει πολυ παραμυθι. 

Τα λαπτοπς που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην αγορα εχουν laptop GPUs 970m και 980m οι οποιες ειναι αντιστοιχες των desktop GPUs 750ti και 950, καρτες των 120 και 150 ευρω αντιστοιχα. Οι νεες σειρες λαπτοπ που φορανε 1060 υπαρχει ελπιδα οτι δε θα ειναι εντελως κομμενες και θα αποδιδουν λιγο πιο κατω απο τις αντιστοιχες desktop εκδοσεις. Αν η 1060 που θα μπει στα λαπτοπς θα ειναι οπως οι πορηγουμνες γενιες 960m και 970m τοτε και η laptop εκδοση της 1060 αντε να αποδιδει οπως μια desktop 960.

Τα 2-3 χιλιαρικα αντιστοιχουν σε λαπτοπ με 980 σε sli που αποδιδουν οσο μια desktop 980.

Γι αυτο λεμε οτι gaming λαπτοπ ειτε δεν οριζεται ειτε θελει ΠΟΛΛΑ λεφτα, ειτε πολλους συμβιβασμους σε αναλυση/settings/fps.

Η 970m και 980m ειναι αντιστοιχες με 960/R9 380 στις desktop. 

post-260446-0-63067700-1472774542_thumb.png

H 970m επιβεβαιωμένα στα 1080p δεν μασάει σε medium/high settings ακομη και σε latest games όπως το Mankind Divided.

Η ίδια η nvidia εχει ήδη δηλώσει εδώ και καιρό οτι οι  1060/1070/1080 για λαπτοπς είναι ολόιδιες με τις desktop εκδοσεις με ελαφρώς χαμηλότερα ρολόγια. Και υπάρχουν ήδη benchmarks και specs που το επιβεβαιώνουν....

post-260446-0-90929900-1472774941_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...