petran91 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο σου εξηγω αν οντως τερματιζε η γραμμη του εστω και με 9Mbit και ξαφνικα παιζει στα 5 τοτε η διαφορα ειναι μεγαλη , αν επαιζε 6,5 και τωρα στα 5 ισως μην αξιζει να δωσει σημασια Τέλος πάντων, να πάρει τηλέφωνο την Forthnet αρχικά. Εδώ συμφωνούμε
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τέλος πάντων, να πάρει τηλέφωνο την Forthnet αρχικά. Εδώ συμφωνούμε Αν παρει και στειλουν τεχνικο θα χρεωθει αν ειναι δικο του προβλημα , οποτε παμε 45 αν θυμαμαι καλα που χρεωνουν επισκεψη + οτι παρει μετα ο ηλεκτρολογος, οποτε για εμενα καλυτερα ενας ηλεκτρολογος (σε μεγαλες πολεις θα βρεις τσακαλακια που με ενα 20αρικο θα κανεις την δουλεια σου τουλαχιστον θα ξερεις το προβλημα), αν του επιβεβαιωσουν οτι δεν παιζει προβλημα τοτε ας προχωρησει σε δηλωση βλαβης
tria1999 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Απο οτι φαινεται εχω ενα βραχυκυκλωμα, αλλα αυτο απλα προκαλει αποσυνδεσεις, που και που. Ο τεχνικος μου ειπε οτι η ταχυτητα που εχω ειναι αναλογη της αποστασης απο την κεραια του ΟΤΕ (αμφιβολο, αλλα θα αλλαξω παρχο ετσι κι αλλιως για αλλους λογους). Ευχαριστω σε ολους για τη βοηθεια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα