Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοξιμασε το user

Αυτο ηταν, εψαξα στο site της forthnet. Ευχαριστω.

Μπες στο 192.168.1.1 και συνδέσου με τα στοιχεία admin και admin. Αμέσως μετά πήγαινε κάπου που λέει DSL και θα σου βγάλει έναν πίνακα. Στειλτο μας.

πινακα εχει στο advanced setup ->routing και status ->statistics. φαινεται εχει διαφορετικο interface

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Dest IP              Mask      Gateway IP       Metric    Device       Use           Edit      Drop

1     213.16.246.51      32      213.16.246.51           1         poe0              0    

2     192.168.1.0          24      192.168.1.1               1         enet0        4974006    

3       default                0         Node1                       2         poe0         5002681  

routing ^

Transmit Frames                                                 5218364

Receive Frames                                                   5254736

Transmit Multicast Frames                                        5104

Receive Multicast Frames                                         5515

Transmit total Bytes                                              3286046338

Receive total Bytes                                                384510012

Transmit Collision                                                            0

Receive CRC Errors                                                        0

Transmit Error Frames                                                    0

Receive Under-size Frames                                            0

statistics (ethernet) ^

Transmit total PDUs                                             3550007

Receive total PDUs                                                3527526

Transmit total Error Counts                                         0

Receive total Error Counts                                          0

statistics (ADSL) ^

Tx Frames Count                                               22999

Rx Frames Count                                                 23908

Tx Errors Count                                                   2449

Rx Errors Count                                                   84244

Tx Drops Count                                                    2449

Rx Drops Count                                                    84244

statistics (WLAN) ^

Δημοσ.

Εδω:

Με 39 att συνχρονιζεις στα 5 mbps,θεωρητικα θα μπορουσες να πιασεις και 10 mbps οπως ισχυριζεσαι.

Βασικα πρεπει να κοιταξεις με ηλεκτρολογο την δικη σου καλωδιωση,δηλ.να εισαι οκ εσυ απο την δικη σου

πλευρα και μετα να καλεσεις τον παροχο σου για χαμηλη ταχυτητα και βλεπεις....

Δημοσ.

Εγώ δεν θα έμπαινα σε κόπο για ηλεκτρολόγους και ιστορίες από τη στιγμή που είμαι τόσο μακριά.
Ένα τηλ πάρε στη Forthnet και πες τους ότι έπιανες 10 και τώρα πιανεις 5 χωρίς να κάνεις τίποτα και να το κοιτάξουν. 
Αλλιώς δεν αξίζει να μπεις σε έξοδα και ταλαιπωρία μήπως και κερδίσεις 3-4 mbps.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ δεν θα έμπαινα σε κόπο για ηλεκτρολόγους και ιστορίες από τη στιγμή που είμαι τόσο μακριά.

Ένα τηλ πάρε στη Forthnet και πες τους ότι έπιανες 10 και τώρα πιανεις 5 χωρίς να κάνεις τίποτα και να το κοιτάξουν. 

Αλλιώς δεν αξίζει να μπεις σε έξοδα και ταλαιπωρία μήπως και κερδίσεις 3-4 mbps.

3-4 mbit οπως λες οταν πιανεις 5 μιλαμε για σχεδον 2πλασια ταχυτητα εννοειτε οτι πρεπει να δωσει βλαβη να δουνε απο που προερχεται το προβλημα

Βεβαια να ειναι σιγουρος πρωτα οτι δεν φταει κατι στην καλωδιοση της οικοδομης ειτε του σπιτιου του γιατι αλλιως θα του χρεωσουν την βλαβη

Δημοσ.

3-4 mbit οπως λες οταν πιανεις 5 μιλαμε για σχεδον 2πλασια ταχυτητα εννοειτε οτι πρεπει να δωσει βλαβη να δουνε απο που προερχεται το προβλημα

Βεβαια να ειναι σιγουρος πρωτα οτι δεν φταει κατι στην καλωδιοση της οικοδομης ειτε του σπιτιου του γιατι αλλιως θα του χρεωσουν την βλαβη

Εγώ να φέρω δικό μου ηλεκτρολόγο και να πληρώσω το 50άρικο για να ελέγξω την καλωδίωση της πολυκατοικίας και αν όντως έχει πρόβλημα να μπαίνω και σε άλλα έξοδα, για να κερδίσω 3-4 mbps, δεν θα το έκανα. Αυτό είπα.

Να πάρει τη forthnet μήπως κάνουν αυτοί δουλειά, ναι.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ να φέρω δικό μου ηλεκτρολόγο και να πληρώσω το 50άρικο για να ελέγξω την καλωδίωση της πολυκατοικίας και αν όντως έχει πρόβλημα να μπαίνω και σε άλλα έξοδα, για να κερδίσω 3-4 mbps, δεν θα το έκανα. Αυτό είπα.

Να πάρει τη forthnet μήπως κάνουν αυτοί δουλειά, ναι.

Δεν γινεται να τα εχουμε ολα δικα μας , πχ περιπτωση προσφατα σε γνωστο ενω κλειδωνε κοντα 17 -18 ξαφνικα με περνει τηλεφωνο ρε σερνεται το ιντερνετ ελα να βοηθησεις , μετα απο κανα 2ωρο ψαξιμο ενα διαμερισμα στον πρωτο ειχε διαροη νερου και ειχε γεμισει η κεντρικη κλεμα της οικομομης νερα ,

Ναι θα πληρωσεις ηλεκτρολογο οντως , αν δεν θελεις να πληρωσεις μην βγαινεις μετα να γκρινιαζεις οτι η forthnet και καθε forthnet εχει προβληματα με το ιντερνετ (γενικα μιλαω οχι μονο για εσενα)

Αν εσυ εισαι ικανοποιημενος να πιανεις την μιση ταχυτητα απο οτι μπορεις να πιασεις οκ παω πασο

Οι forthnet αν ερθει σπιτι και διαπιστωσει οτι η βλαβη ειναι ειτε στην καλωδιωση της οικοδομης ειτε του σπιτιου σε χρωνει την επισκευψη αν οχι τοτε γινεται συνδιαστικο με τον οτε συνηθως

Δηλαδη αν κλειδωνεις στην εισοδο της οικοδομης στα 10 και επανω σπιτι 10 εισαι κομπλε πανε να βρουνε την βλαβη στο δικτιο, αν ομως κατω κλειδωνεις 10 και επανω 5 και σε χρεωνουν την βλαβη και μετα σου λενε βγαλε ακρη μονος σου

Δημοσ.

Ναι θα πληρωσεις ηλεκτρολογο οντως , αν δεν θελεις να πληρωσεις μην βγαινεις μετα να γκρινιαζεις οτι η forthnet και καθε forthnet εχει προβληματα με το ιντερνετ (γενικα μιλαω οχι μονο για εσενα)

Αν εσυ εισαι ικανοποιημενος να πιανεις την μιση ταχυτητα απο οτι μπορεις να πιασεις οκ παω πασο

Γι αυτό λέω [εγώ προσωπικά]. Είναι άποψη μου :)

Αν έπιανα 800 και ξαφνικά έπεφτε στο 500, όχι δεν θα έδινα λεφτά σε ηλεκτρολόγο. Το μόνο που θα έκανα θα έπαιρνα τηλ να τους πω τι παίζει.

Επίσης, άλλο το μισό του 900 και άλλο το μισό του 20mbps :P που και πάλι, εγώ προσωπικά, σε εκείνη την περίπτωση και ηλεκτρολόγο θα έφερνα και θα το έψαχνα και πολύ.

• Moderators
Δημοσ.

Γι αυτό λέω [εγώ προσωπικά]. Είναι άποψη μου :)

Αν έπιανα 800 και ξαφνικά έπεφτε στο 500, όχι δεν θα έδινα λεφτά σε ηλεκτρολόγο. Το μόνο που θα έκανα θα έπαιρνα τηλ να τους πω τι παίζει.

Επίσης, άλλο το μισό του 900 και άλλο το μισό του 20mbps :P που και πάλι, εγώ προσωπικά, σε εκείνη την περίπτωση και ηλεκτρολόγο θα έφερνα και θα το έψαχνα και πολύ.

Αυτο σου εξηγω αν οντως τερματιζε η γραμμη του εστω και με 9Mbit και ξαφνικα παιζει στα 5 τοτε η διαφορα ειναι μεγαλη , αν επαιζε 6,5 και τωρα στα 5 ισως μην αξιζει να δωσει σημασια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...