Kostandino78 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Αγόρασα πριν λίγες ημέρες, ένα κινητό Lenovo Vibe P1 (P1c58) από την Κίνα {μέσω ebay}. Δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από εργαλεία προγραμματισμού, όμως -παρόλο που έχω εγκαταστήσει επιτυχώς όλες τις εφαρμογές (viber, skype, whatsapp, gmail κτλ), υπάρχουν κάποια γνωρίσματα που με προβληματίζουν, όπως: Στην αρχική οθόνη, έχει κάποιες κινέζικες λέξεις {κάτω χαμηλά στο μενού}, όπως και στην εφαρμογή 'καιρού' (αρχική σελίδα), ΔΕΝ εντοπίζει ΚΑΜΜΙΑ πόλη της Ελλάδας {και οι προτάσεις που έχει είναι στα.. Κινέζικα}. Επίσης, στην καταγραφή κλήσεων, δεν μου λέει ποια επαφή με πήρε (παρά μόνο δείχνει τον αριθμό του κινητού, και κάτω γράφει κάτι κινέζικες λέξεις). Μήπως πρέπει να κάνω κάποιο 'root' όπως ονομάζεται ή να πάω σε κάποιο κατάστημα Lenovo να το κάνουν αυτοί από "Κινέζικη' έκδοση σε Ευρωπαική {ή Ελληνική?} Κώστας Κέρκυρα
111111 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα το κινητό, την έκδοση 3/32gb αλλά το έχω δώσει τώρα. Δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου απλή, ούτε το root λύνει τα προβλήματά σου. Πρέπει να περαστεί η ευρωπαϊκή rom, όχι τόσο εύκολη διαδικασία και λίγο επικίνδυνη να μπρικάρεις το κινητό. Ποια έκδοση έχεις; Κανένα κατάστημα στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνει τέτοια διαδικασία (από τα επίσημα) . Τώρα αν εμπιστεύεσαι τα παραμάγαζα...ή κάποιες αγγελίες που αναλαμβάνουν να τα κάνουν αυτά, δικό σου θέμα. Αλλά δε θα σε συμφέρει λογικά.
adi32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μπραβο στο vickmall που μετα απο παραινεσεις Ελληνων χρηστων δινει το p1 με ευρωπαικη rom και με πληρως Ελληνικο μενου χωρις ιχνος Κινεζικων σε φοβερη τιμη σα να το αγοραζαμε απο Ελλαδα http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html Το κινητο αξιζει με 1000 και κανει 127ε Android 6 Μπαταρια τερας 2 Sim με χωριστη sd που μπορει να επεκτεινει την μνημη σε οσο θελουμε 4G και στη wind Φωτιζομενα πληκτρα Δακτυλικο αποτυπωμα που ρυθμιζεται οπως θελουμε OTG για να συνδεουμε usb η να φορτιζει αλλα κινητα σαν powerbank Gorilla Glass Πυξιδα Ραδιόφωνο που πιάνει καμπάνα τους σταθμούς και έχει δυνατότητα εγγραφής GPS που πιανει σε κλασματα δευτερολεπτου και μεσα στο σπιτι NFC Διπλο αγγιγμα για ανοιγμα οθονης Καλη καμερα Εξαιρετικος ηχος Με τα ακουστικα xiaomi pistons συνεργαζονται και τα κουμπακια ρυθμισης τους Νομιζω οτι ειναι μακραν οτι καλυτερο στα λεφτα αυτα και δε χρειαζεται κανενα πειραγμα root rom κλπ Μόνα αρνητικά ίσως το βάρος και τα όχι κρύα χρώματα (είχα πριν κινητό με πολύ κρύα χρώματα) Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2016 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα