MechaCorn Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 καλησπέρα σας, επανήλθα όπως σας είχα υποσχεθεί και σας γράφω από το νέο μου PC. Τελικά, ήμουν τυχερός στην ατυχία μου καθώς ο συγκεκριμένος υπολογιστής είχε.. τελειώσει όπως με ενημέρωσαν και δεν υπήρχε σε κανένα άλλο υποκατάστημα τους. Απογοητευμένος προσπάθησαν να μου βρουν άλλα PC και τα κατάφεραν καθώς ήθελα να είναι στις ίδιες περίπου προδιαγραφές.. Τελικά με 200 ευρώ παραπάνω από την προηγούμενη τιμή του άλλου υπολογιστή, απέκτησα έναν GAME PC (ευκαιρεία να αρχίσω να ασχολούμαι με περισσότερα παιχνίδια εκτός της Lara Croft) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά Ιntel® Core i7-6700K CPU @ 4.00 GHz, 24,0GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 980.. πριν 16 RAM τώρα 24 πριν NVIDIA GeForce GTX 960 τώρα NVIDIA GeForce GTX 980. πριν Ιntel® Core i7-6700 CPU @ 4.00 GHz τώρα Ιntel® Core i7-6700K CPU @ 4.00 GHz. σκληρούς δίσκους SSD 2 TB o ένας και 1ΤΒ ο άλλος. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό πρόγραμμα για να δω όλα τα υπόλοιπα specs. Επίσης την γνώμη σας και πάλι αν και πλέον τον έχω στην ιδιοκτησία μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την οθόνη μου και είμαι σίγουρος πως τα 24 της RAM θα αξιοποιηθούν στα επόμενα χρόνια αν δεν μπορούν τώρα... Φυσικα και θα αξιοποιηθουν το συζητας κιολας; Αν οχι τωρα σε 5-6 χρονια ισως σου χρησιμευσουν, οταν η gpu σου δεν θα κανει ουτε για low settings στα Games και ο Cpu θα ειναι αρχαιος. Μια χαρα επενδυση δηλαδη, κριμα που δεν εβαλες 32gb. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 cpu-z speccy να βλέπεις και θερμοκρασίες γενικά.
MechaCorn Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 cpu-z speccy να βλέπεις και θερμοκρασίες γενικά. msi after burner για την gpu, επισης το nzxt cam ειναι αρκετα καλο για monitoring κτλ
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 msi after burner για την gpu, επισης το nzxt cam ειναι αρκετα καλο για monitoring κτλ κάτσε να αρχίσει με τα απλά άσε το afterburner για αργότερα
dgts Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 SSD έχω ναι.. θα κατεβάσω τώρα ένα απο τα πολλά που μου προτείνατε και θα σας πω αναλυτικά
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 SSD έχω ναι.. θα κατεβάσω τώρα ένα απο τα πολλά που μου προτείνατε και θα σας πω αναλυτικά φίλε μου μεγειά σου και καλοδούλευτο. Πολύ καλή η τιμή του για ετοιματζίδικο. Χώρια που θα βλέπεις όλες τις καμπύλες της Lara
dgts Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 φίλε μου μεγειά σου και καλοδούλευτο. Πολύ καλή η τιμή του για ετοιματζίδικο. Χώρια που θα βλέπεις όλες τις καμπύλες της Lara χαχαχαχα καλό!!! Κατέβασα το speccy για να δω όλα τα specs, κάποιο καλό για screenshots?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 δεν κατεβάζεις τπτ το έχεις http://www.techster.gr/snipping-tool-screenshots-in-a-minute/
dgts Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Οκ σ ευχαριστώ πολύ φίλε. Δείτε λοιπόν και εσείς και πείτε μου γνώμες..
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ο ssd σου είναι 120gb . Στο άλλο είχες 256. Οι θερμοκρασίες σου είναι άριστες. H μητρική μόνο που είναι oem (κλάϊν) και το τροφδοτικό που μόνο εσύ μπορείς να δείς ποιο είναι. Κατα τα άλλα φυσάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα