Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω άμεσα υπολογιστή, βρίσκομαι όμως Γερμανία, σας παραθέτω μια φωτογραφία με χαρακτηριστικά ενός έτοιμου υπολογιστή που βρήκα και διατίθεμαι να αγοράσω..

Δεν γνωρίζω από συνδεσμολογίες για να το φτιάξω μόνος μου όπως επίσης βασικό πρόβλημα και η γερμανική γλώσσα.

Τον υπολογιστή θα τον χρησιμοποιώ για οικιακή χρήση, αμέτρητες ώρες internet (πολλές σελίδες ανοιχτές σε έναν browser), λατρεύω την φωτογραφία και την επεξεργασία της με photoshop (χαλαρά πράγματα), ασχολούμαι με video editing για να ανεβάζω στο youtube, από παιχνίδια δεν ασχολούμε καθόλου παρά μόνο με το Tomb Raider (Lara Croft) όποτε και όταν τύχει να κυκλοφορήσει..

Πιστεύεται είναι υπερ...τούμπανο για αυτές τις ασχολίες μου;

Από την άλλη θέλω ενα τούμπανο σύστημα για πολλά πολλά χρόνια μπροστά που να μπορεί να παίξει και τα επόμενα Tomb Raiders.. να είναι γρήγορο στο Photoshop και το Corel Video Studio..

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστεί να απαντήσω, στη διαθεσιμότητά σας..  :-)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

post-293171-0-60493900-1472382870_thumb.jpg

Δημοσ.

ναι αλλά δύσκολο να βρω κάτι άλλο, πχ αν βρω τη καρτα που λες σίγουρα κάποιο άλλο hardware δεν θα είναι τόσο καλό και πάει λέγοντας αν δε το φτιάξεις μόνος σου το σύστημα..

Διάβασες οτι δεν ειμαι φαν των παιχνιδιών ;

Δημοσ.

Θα μπορούσες να ρωτήσεις ποιο τροφοτικό έχει και αν μπορούν να αλλάξουν την κάρτα με την ανάλογη χρηματική διαφορά. Σε πολλά μαγαζιά με έτοιμους υπολογιστές έχεις την δυνατότητα για τέτοιες αλλαγές.

• Like 2
Δημοσ.

Α γίνεται κάτι τέτοιο; θα το ρωτήσω αύριο άμα είναι.

Άρα συμφωνείς και εσύ φίλε οτι δεν είναι πολύ καλή η κάρτα γραφικών ε;

Δημοσ.

Καλή είναι αλλά θεωρώ πως με μία μικρή υπέρβαση οικονομική μπορείς να βάλεις πολύ ανώτερη, όπως πρότεινε και ο Sheogorath κάποια rx480 ή 1060.

Πάντως για έτοιμο σύστημα είναι αρκετά καλό και μιας και ασχολείσαι με editing θα σου χρησιμεύσει και ο i7 που έχει. Αν όμως μπορείς ρώτα τους για την κάρτα και με τι κόστος θα μπορούσε να γίνει μια αλλαγή και οπωσδήποτε να ρώτησεις και για το τροφοτικό. Κρίμα σε ένα ακριβό pc να βάλουν κανένα τροφοτικό του κιλού.

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχα του κιλού και όχι του κ*λου!  :P

Θα ρωτήσω αύριο και θα ενημερώσω, ευχαριστώ πολύ και τους 2.

Εντωμεταξύ που θα δω διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις κάρτες γραφικών;

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω πως βρίσκεται και την οθόνη που πρόκειται να αγοράσω.. 

post-293171-0-73642200-1472411223_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγω προσωπικά θα έλεγα να το φτιάξεις μόνος...δεν είναι μόνο τα χρήματα που θα κερδίσεις (αφού αφτό μπορεί να μη σε νοιάζει καν) αλλα και οτι θα ξέρεις ακριβός το pc σου... Οι συνδεσμολογίες που λές είναι σαν να φτιάχνεις Lego, και αν ξέρεις εστω και λίγα αγγλικά στο manual της μητρικής θα έχει όλες της οδηγίες. Τελος πάντων αν θες αυτό ντε και καλα ειναι καλό απλα για gpu θα συμφωνήσω με τα παιδια και θα πρέπει να σου πώ οτι δεν μπορεις να φτιάξεις ενα pc που θα παίζει ολα τα μελωντικά tomb raider όπως είπες, γιατι του χρόνου μπορεί να βγεί μια καινούρια game engine που π.χ. θα χρησιμοποιεί κατι δις πίξελ για την κίνηση του νερού και κατι δις για τη μύτη της λαρας...ε κάπου εκει θα σκορτσάρει το pc σου... και δεν λεω οτι θα γίνει απλα αμα γίνει μην ερθεις και πείς οτι το pc που σου προτείναμε δεν ήταν καλό...χαχα παντα φιλικά ε :)

Δημοσ.

Είναι σίγουρα πάνω από την τιμή που θα έπρεπε εννοείται, επίσης δεν αναφέρει ούτε μητρική ούτε κουτί... 

Όσων αφορά τις κάρτες γραφικών δεν θα δεις τεράστια διαφορά, εκτός και αν είσαι απαιτητικός χρήστης και μιλάμε για διαφορές 960 με 1070.. Τότε οκ.. 

Η 960 είναι μία καλή κάρτα γραφικών που θα σου δώσει την δυνατότητα να παίξεις σε medium 60 fps σίγουρα... Άμα θες να παίζεις ultra settings τότε προφανώς και χρειάζεσαι καλύτερη κάρτα γραφικών..

Σε γενικές γραμμές προσωπικά θα έκανα ένα δικό μου υπολογιστή, καθώς στα ίδια λεφτά που βλέπεις θα μπορούσες να κάνεις έναν δικό σου με 100-200 ευρώ παραπάνω κάρτα γραφικών, που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα

Δημοσ.

Φίλε η τιμή που θα τον πάρει είναι καλή. έχει λειτουργικό έχει m2 256gb + 3tb σκληρό 16gb ram . Σαφώς και δεν γνωρίζουμε άν είναι αξιόπιστα τα σωθικά του αλλα απο τη στιγμή που έχει εγγύηση και δεν γνωρίζει ούτε Γερμανικά ούτε να τον συναρμολογήσει εγω θα έλεγα να τον τσιμπήσει. Ιδανικά με καλύτερη κάρτα γραφικών όπως είπαν τα παιδιά και ξεχωρίζω την 1060. Διαφορετικά δεν χάλασε κι ο κόσμος.

Δημοσ.

καλησπέρα σας, επανήλθα όπως σας είχα υποσχεθεί και σας γράφω από το νέο μου PC.

Τελικά, ήμουν τυχερός στην ατυχία μου καθώς ο συγκεκριμένος υπολογιστής είχε.. τελειώσει όπως με ενημέρωσαν και δεν υπήρχε σε κανένα άλλο υποκατάστημα τους. 

Απογοητευμένος προσπάθησαν να μου βρουν άλλα PC και τα κατάφεραν καθώς ήθελα να είναι στις ίδιες περίπου προδιαγραφές..

Τελικά με 200 ευρώ παραπάνω από την προηγούμενη τιμή του άλλου υπολογιστή, απέκτησα έναν GAME PC (ευκαιρεία να αρχίσω να ασχολούμαι με περισσότερα παιχνίδια εκτός της Lara Croft) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά

Ιntel® Core i7-6700K CPU @ 4.00 GHz, 24,0GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 980..

πριν 16 RAM τώρα 24

πριν NVIDIA GeForce GTX 960 τώρα NVIDIA GeForce GTX 980.

πριν Ιntel® Core i7-6700 CPU @ 4.00 GHz τώρα Ιntel® Core i7-6700K CPU @ 4.00 GHz.

σκληρούς δίσκους SSD 2 TB o ένας και 1ΤΒ ο άλλος.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό πρόγραμμα για να δω όλα τα υπόλοιπα specs.

Επίσης την γνώμη σας και πάλι αν και πλέον τον έχω στην ιδιοκτησία μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την οθόνη μου και είμαι σίγουρος πως τα 24 της RAM θα αξιοποιηθούν στα επόμενα χρόνια αν δεν μπορούν τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...