Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ο φίλος μου, υδραυλικός στο επάγγελμα θέλει ένα smartphone για την δουλειά. Η χρήση είναι απλή, internet μέσω Cosmote και φωτογραφίες. Έχουμε δει τα παρακάτω:

http://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=9132174%2C7791766%2C9287995

To budget δεν το έχουμε προσδιορίσει αλλά όσο λιγότερα τόσο καλύτερα..

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Από χρήση τι θέλει να τραβαει φωτο τη δουλεια που κανει να ψαχνει τιποτα ανταλακτηκα οταν ειναι στον πελατη?

Δημοσ.

Από χρήση τι θέλει να τραβαει φωτο τη δουλεια που κανει να ψαχνει τιποτα ανταλακτηκα οταν ειναι στον πελατη?

Ναι όπως το πες..

Δημοσ.

Δείτε και το Doogee X5 στα 55-60 ευρώ,(απο εξωτερικό) το έχω και είμαι ικανοποιήμενος , δέν έχει ωστόσο τόσο καλή αυτονομία η μπαταρία.

Βέβαια για ανθεκτικότητα δέν γνωρίζω να σου πώ, έχει πέσει 3-4 φορές , πάντα σε θηκη , δέν έχει τίποτα

Δημοσ.

Ένα είναι το τηλέφωνο για τους μαστόρους Caterpillar

Ποιο προτείνεις; Έχεις δοκιμάσει κάποιο;

Δημοσ.

Όσο για το caterpilla συμφωνω ανετα δες εδω μονο τη τραβαει και ζει ακομα καθως στα μαστορικα ανετα μπορει να γινει κατι απο αυτα

• Like 2
Δημοσ.

Όσο για το caterpilla συμφωνω ανετα δες εδω μονο τη τραβαει και ζει ακομα καθως στα μαστορικα ανετα μπορει να γινει κατι απο αυτα

πραγματικα, το ξυλο που του εδωσε μου εφερε στο μυαλο την μαχη superman με doomsday.

τα καπακια λεει ανοιγουν ευκολα και του πεταξε μεχρι και τουβλο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα καπάκια να μην άνοιγαν θα ήταν το τέλειο.

Γιατί αν ανοίξουν τα καπάκια σε μία πτώση και έχει νερό εκεί κοντά αν μπει μέσα bye bye κινητακι.

Κατά τ αλλά άψογο αντέχει τα πάντα.

Δημοσ.

πραγματικα, το ξυλο που του εδωσε μου εφερε στο μυαλο την μαχη superman με doomsday.

τα καπακια λεει ανοιγουν ευκολα και του πεταξε μεχρι και τουβλο.

Γιατί εκεί που λέει ααα τι έχουμε εδώ μια σκάλα και μια πόρτα για να δούμε

• Like 1
Δημοσ.

Μια διαφορετικη αποψη, να παρει ενα moto g3 που ειναι σκυλι ετσι και αλλιως και αδιαβροχο μαζι με θηκη οπως αυτη http://www.i-blason.com/media/catalog/product/cache/1/image/1200x1200/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/l/black-2_4_89/i-Blason-moto-g-3-unicorn-beetle-slim-clear-bumper-case-black-black-37.jpg

Θα του βγει 130€ και θα βγαζει και την θηκη οταν πινει τα ποτακια του και θα εχει κανονικο κινητο.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...