Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το χω από Αμερική είναι εντός του χρόνου εγγύησης

που παίρνω τηλέφωνο και που το πηγαίνω για να μου το φτιάξουνε; (χάλασε το ακουστικό..)

επειδή έχω ακούσει πολλά ευτράπελα αλλά ένα service δουλεύει καλά γι αυτό άνοιξα το topic.

επίσης είμαι από Θεσσαλονίκη τους το στέλνω κάπου με κούριερ; 

Δημοσ.

Πανε στην istorm είναι στο εμπορικό κέντρο επί της Τσιμισκή αριστερά του Κοτσόβολου. Πάνε στο κάτω όροφο άφησε το και θα σου δώσουν σε 2-3 μέρες άλλο.

Δημοσ.

το κινητό μου έχει κολήσει σε headphone mode, μπορεί να χει πάρει υγρασία ξέρω γω.

τι είναι καλύτερο να κάνω;

να τους πω ότι είναι σε headphone mode

η να τους πω ότι το κινητό κλείνει όταν είναι σε 20-25% μπαταρία; (που όντως συμβαίνει.)

ώστε μην έχω ντράβαλα με υγρασία και τέτοια.

Δημοσ.

Το να εχει παρει υγρασια και να μη το βρουν είναι δύσκολο είναι το πρώτο που βλέπουν ότι κι αν τους πεις εσύ.

Αν έχει πάρει υγρασία βάλ το σε ρύζι κάνα δυο μέρες προσπάθησε και με ηλεκτρική σκούπα στις υποδοχες να τη τραβήξεις κάνε και κανένα factory reset μπας και σωθεί.

Δημοσ.

άκυρο τελικά, έφτιαξε το τζακ, δοκίμασα χίλια δυο.

είχε στακάρει σε headphone mode.

δεν μου χει πέσει σε κάνα νερό, απλώς πάντα αυτοί βρίσκουν "υγρασία" στα κινητά από τα topic που έχω δει.

Δημοσ.

Αν βρουν υγρασία σημαίνει πως υπάρχει υγρασία και το 80% όσων κλαίγονται έχουν άδικο. Υγρασία μπαίνει κι από βροχή κι από υδρατμούς στο μπάνιο κι από πολλά άλλα, δε μπαίνει μόνο αν το βουτήξεις στη θάλασσα και κάνεις μπάνιο με αυτό. 

Κάν του ένα facrory reset ή πέρνα του ξανά το firmware μέσω itunes

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...