γροσερισοπ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 το χω από Αμερική είναι εντός του χρόνου εγγύησης που παίρνω τηλέφωνο και που το πηγαίνω για να μου το φτιάξουνε; (χάλασε το ακουστικό..)επειδή έχω ακούσει πολλά ευτράπελα αλλά ένα service δουλεύει καλά γι αυτό άνοιξα το topic. επίσης είμαι από Θεσσαλονίκη τους το στέλνω κάπου με κούριερ;
SaFiS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Πάνε iStorm (Infoquest) αν και η Document είναι καλύτερη σε εξυπηρέτηση...
dimips Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Πανε στην istorm είναι στο εμπορικό κέντρο επί της Τσιμισκή αριστερά του Κοτσόβολου. Πάνε στο κάτω όροφο άφησε το και θα σου δώσουν σε 2-3 μέρες άλλο.
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 το κινητό μου έχει κολήσει σε headphone mode, μπορεί να χει πάρει υγρασία ξέρω γω.τι είναι καλύτερο να κάνω; να τους πω ότι είναι σε headphone modeη να τους πω ότι το κινητό κλείνει όταν είναι σε 20-25% μπαταρία; (που όντως συμβαίνει.)ώστε μην έχω ντράβαλα με υγρασία και τέτοια.
dimips Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το να εχει παρει υγρασια και να μη το βρουν είναι δύσκολο είναι το πρώτο που βλέπουν ότι κι αν τους πεις εσύ. Αν έχει πάρει υγρασία βάλ το σε ρύζι κάνα δυο μέρες προσπάθησε και με ηλεκτρική σκούπα στις υποδοχες να τη τραβήξεις κάνε και κανένα factory reset μπας και σωθεί.
gRim Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εάν έχουν αλλάξει χρώμα οι αισθητήρες υγρασίας ότι και να του κάνει θα το βρουν..
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 άκυρο τελικά, έφτιαξε το τζακ, δοκίμασα χίλια δυο.είχε στακάρει σε headphone mode. δεν μου χει πέσει σε κάνα νερό, απλώς πάντα αυτοί βρίσκουν "υγρασία" στα κινητά από τα topic που έχω δει.
dimips Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αν βρουν υγρασία σημαίνει πως υπάρχει υγρασία και το 80% όσων κλαίγονται έχουν άδικο. Υγρασία μπαίνει κι από βροχή κι από υδρατμούς στο μπάνιο κι από πολλά άλλα, δε μπαίνει μόνο αν το βουτήξεις στη θάλασσα και κάνεις μπάνιο με αυτό. Κάν του ένα facrory reset ή πέρνα του ξανά το firmware μέσω itunes 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα