bilythekid Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ετοιμος ειμαι να το τσιμπησω.διαθεσιμοτητα λεει τρεις μερες; τα pebble δεν ειναι android εχουν δικό τους λειτουργικο με τεραστια υποστιριξη απο πίσω Απο οτι διαβασα στα χαρακτηριστικά ειναι συμβατο με IOS και android.
Themos3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μην γεμισω ένα ποστ ολόκληρο με smartwatch από alixpress και banggood αμαρτία είναι. Υπάρχουν άπειρα με κάτω από 99€ που είναι πανέμορφα. Το αν είναι προσφορά δεν το ξέρω δεν ανοιξα εγώ το ποστ. Για να μή γεμίσεις ολόκλητο ποστ πες μου ένα κινέζικο "φοβερό smartwatch με ++ χαρακτηριστικά" με 99€.
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Για να μή γεμίσεις ολόκλητο ποστ πες μου ένα κινέζικο "φοβερό smartwatch με ++ χαρακτηριστικά" με 99€. Μάλλον κάτι τέτοιο εννοεί ο stelios: http://www.insomnia.gr/topic/618561-smartwatch-full-android-όχι-wear-no1-d6-6557-ευρώ-από-gearbest/ 1
panormou13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 εγω με ios το δουλευω άψογα .. δονείτε και οταν απομακρυνθεί το τηλεφωνο μην στο κλέψουν πουθενα .. και εχει και notification list να βλεπεις οτι εχει γίνει ολη μερα.. ακόμα και weather wallpappers για να βλεπεις καιρο κλπ.. αλλα θα το ξαναπω το πιο τελειο ειναι η epapper οθονη που ειναι οπως στο ebook που διαβαζετε τελεια κατω απο απλο φως του ηλιου ή του δωματιου και δεν χρειαζετε να πατας κουμπάκια και να φαινεται σαν παιχνιδι 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Για να μή γεμίσεις ολόκλητο ποστ πες μου ένα κινέζικο "φοβερό smartwatch με ++ χαρακτηριστικά" με 99€.Σ απάντησε ο zio10 και όχι μόνο αυτό και πολλά άλλα.Ξέρεις και εσύ ότι υπάρχουν παααρα πολλά με κάτω όχι απλά των 99€ αλλά πανέμορφα smartwatch με κάτω των 60€ αλλά τεσπα. (Εκτός και αν δεν κάνεις αγορές από εξωτερικό αλλά αγοραζεις μόνο από MEDIA MARKT,πλαισιο και κωτσοβολο ή δουλευεις σε ένα από αυτά και το υποστηρίζεις με σθένος λες και είναι η σούπερ υπερπροσφορά και θέλεις να σ προτείνω μερικά από εξωτερικο) Οκ είπαμε μπορεί να είναι διαφορετικό από τα άλλα, οκ αλλά δεν είναι και κατι το φοβερό σε τόσα χρήματα. Σ παραθέτω μερικά όμορφα μοντέλα με σαφώς -50% κάτω τιμή από εξωτερικό. Δεν βάζω λινκ μόνο φωτό με τιμές κτλπ να τα δεις να μ πεις αν έχω άδικο. Αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά το τι θέλει ο καθένας και που θα χαλάσει τα χρήματα του. Καλές αγορές !!
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Κοίτα να δεις που θα αρχίσω να το ψάχνω... Σ απάντησε ο zio10 και όχι μόνο αυτό και πολλά άλλα.Ξέρεις και εσύ ότι υπάρχουν παααρα πολλά με κάτω όχι απλά των 99€ αλλά πανέμορφα smartwatch με κάτω των 60€ αλλά τεσπα. Είναι διαφορετικό πράγμα αυτά τα pebble πάντως απ'ό,τι βλέπω. Έχουν ενδιαφέρον όπως έγραψα (ενώ τα άλλα smart δεν με συγκινούν ιδιαίτερα) αν και τώρα θα αρχίσω να τα ψάχνω! 1
Themos3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μάλλον κάτι τέτοιο εννοεί ο stelios: http://www.insomnia.gr/topic/618561-smartwatch-full-android-όχι-wear-no1-d6-6557-ευρώ-από-gearbest/ Σε αυτό απαντάει υπέροχα ο Panormou13. μιλάς για smartwatch αυτονομιας μιας μερας οχι 10 και χωρις εφαρμογες extra να κατεβασεις και χωρις 2 χρονια εγγυηση και οχι αδιαβροχα.. νομιζω οτι οι οθονες οι αναλυσεις κλπ ειναι για τα κινητα.. τα smartwatches ειναι να βλεπεις την ωρα οποτε θες και να σε ειδοποιει σωστα και να μην φοβασε μην το βαλεις σε νερο Ρητορικές είναι η ερωτήσεις μου επειδή ψάχνομαι τον τελευταίο καιρό για smartwatch και μάλιστα ακόμα και με περισσότερα λεφτά. Απλά μια αοριστολογία στο θέμα μόνο να μπερδέψει κόσμο μπορεί. Επι του θέματος πρίν τρέξετε να αγοράσετε να πούμε ότι το συγκεκριμένο είναι το πρώτο project της Pebble και μιλάμε για τον Ιανουάριο του 2013. Τουλάχιστον ρίξτε μια ματιά στο Pebble Time και τις διαφορές τους. Να πούμε ότι βγαίνει και το Pebble 2(120€ το preorder) και Pebble Time 2 πλέον βέβαια σε πολύ υψηλότερη τιμή(211€). Προσωπικά δε θα το αγόραζα ούτε στα 50€ το συγκεκριμένο, πόσο μάλλον στα 79... Btw Skroutz στα 89€, έχει παίξει και στα 75 ενώ έξω το χω πετύχει πολλές φορές κάτω απο τα 70.... Btw2 Amazon.de Pebble Time =99€ Υγ. Μπράβο το βρήκες δουλεύω στο MM, παίρνω ποσοστά για τις πωλήσεις του pebble και τόση ώρα υπερασπίζομαι το ρολοι.... Αμφιβάλλω αν έχεις φορέσει ποτέ smartwatch στην ζωή σου και όμως νιώθεις οτι έχεις εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος... 2
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ναι δίκιο έχεις κρίμα που δεν έχω φορέσει ποτέ smartwatch Αμαρτία είναι παω να αγοράσω τώρα ένα η δύο pebble να έχω καβαντζα. Πέρα από την πλάκα έχω 2 smartwatch αλλά είναι από εξωτερικό αξίας 50€ και 65€ αντίστοιχα,και έχω εμπεριστατωμένη άποψη δυστυχώς για εσένα επειδή δεν σ αρέσει ή άποψη μου για το άσχημο pebble (τσεκαρε τις αξιόλογησεις μου αν θελεις γιατί κάνω συχνα αγορές και πωλήσεις και από το συγκεκριμένο forum αλλά και από 3 ακομα οπότε έχουν περάσει αρκετα smartwatch και κανονικά ρολόγια από τα χέρια μου) Τεσπα καλές αγορές σε όλους. (Συνήθως τα περναω στο ντουκου όταν κάποιος μου την "λέει" αλλά σε θέματα που έχω μία άποψη επιμενω κάπως και sorry για τα offtopic μου) Peace!
telikiasmenos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το ίδιο το πήρα πριν κανα 2 χρόνια στο ebay στα 95€. Δεν είναι κατι ιδιαίτερο σε προσφορά! Παντως 2 χρόνια δεν βγαίνει απο το χέρι μου. Η μεγαλύτερη διαφορά που έχει σε σχέση με όλα τα άλλα είναι η e-paper οθόνη και ότι το φορτίζω 1 φορά την βδομάδα.
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Βλέπω έχουν και ένα στρογγυλό μοντέλο...οι εφαρμογές στο store είναι δωρεάν, με χρέωση ή εξαρτάται;
panormou13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το ίδιο το πήρα πριν κανα 2 χρόνια στο ebay στα 95€. Δεν είναι κατι ιδιαίτερο σε προσφορά! Παντως 2 χρόνια δεν βγαίνει απο το χέρι μου. Η μεγαλύτερη διαφορά που έχει σε σχέση με όλα τα άλλα είναι η e-paper οθόνη και ότι το φορτίζω 1 φορά την βδομάδα. αυτο τους λεω φιλε μου και μου λενε για ρολογια απο το ali .. πιστευω η epapper οθονη ειναι η μονη οθόνη που πρεπει να υπαρχει σε smartwatch. 1
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Και με λίγο ψάξιμο βλέπω (με έκπληξη ) ότι έχουν βγάλει και οι Κινέζοι παρόμοια μοντέλα.... http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_241274.html 1
panormou13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 οι εφαρμογες στο store ειναι δωρεαν εκτος απο αυτες που δουλευουν σε συνδιασμο με εφαρμογες που αγοραζεις απο το appstore. Και με λίγο ψάξιμο βλέπω (με έκπληξη ) ότι έχουν βγάλει και οι Κινέζοι παρόμοια μοντέλα.... http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_241274.html ωραιο φαινεται αυτο αλλά το store ειναι σημαντικό γιαμενα 1
telikiasmenos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Και με λίγο ψάξιμο βλέπω (με έκπληξη ) ότι έχουν βγάλει και οι Κινέζοι παρόμοια μοντέλα.... http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_241274.html Οι Κινέζοι έχουν βγάλει απομιμήσεις και για τις απομιμήσεις τους! Inception! :D 1
Galaxy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Themos 3 σωστά τα λες . Σύντομα βγαίνει το νεότερο μοντέλο το οποίο δεν μπόρεσα να προπαραγγείλω λόγω οτι δεν δούλευε καμία κάρτα . Την κοιτάω καιρό την συγκεκριμένη μάρκα και νομίζω οτι το pebble 2 που βγαίνει σύντομα θα είναι πολύ καλό . Βασικό προνόμιο η μπαταρία (7 με 10 μέρες αναλόγως μοντέλο ) , και φυσικά ανανεωμένο σε όλα , για μένα αξίζει να περιμένει κάποιος το καινούριο που θα είναι στα 120 περίπου . Οι συγκρίσεις με τα γνωστά ... άγνωστα κινέζικα ειναι τουλάχιστον άδικη για κάποιον που έχει παρακολουθήσει την Pebble και ξέρει τι είναι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα