panormou13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.mediamarkt.gr/el/search.html?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=PEBBLE+Original+Smartwatch σε κόκκινο και λευκό.. εχω δοκιμάσει αρκετά smartwarch απλα τα pebble με always on οθόνη και αυτονομια 10 μερες ειναι τα μόνα που παλεύοντε για να ζεις με αυτα Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2016 από panormou13 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αυτά τα pebble γιατί τα έχουν τόσο ακριβά; Με 99€ πχ παίρνεις φοβερό smartwatch με ++ χαρακτηριστικά.
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αυτά τα pebble γιατί τα έχουν τόσο ακριβά; Με 99€ πχ παίρνεις φοβερό smartwatch με ++ χαρακτηριστικά. Ίσως πουλάνε στυλ και αυτονομία!
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Στυλ δεν νομίζω ψιλοασχημα ειναι,αλλα βέβαια ή ομορφιά ακόμα και εκεί είναι υποκειμενικη. Τώρα γ αυτονομία δεν ξέρω. 1
Themos3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αυτά τα pebble γιατί τα έχουν τόσο ακριβά; Με 99€ πχ παίρνεις φοβερό smartwatch με ++ χαρακτηριστικά. Όπως? Και επίσης γιατί είναι προσφορά?
parlapipas25 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Πιο ασχημο δεν μπορουσαν να το βγαλουνε; 2
panormou13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 εχουν epapper όθονη που δεν χρειαζεται να πατας κουμπακι καθε φορα για να δεις την ωρα και ουτε να φορτίζεις καθε μερα.. ακόμα το pebble app center εχει απειρες εφαρμογές για οτι μπορείς να φανταστεις
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Έχουν ενδιαφέρον, αλλά είναι άσχημα ρε γαμώτο! Σαν κάτι ρολόγια - παιχνίδια είναι!
panormou13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 http://www.wareable.com/Pebble/pebble-time-steel-review αυτο πάντως που έχω εγω σε χρυσο και του εχω βαλει καφε δερματινο λουρακι ειναι επικα ωραιο.. οποτε το φοραω μου λενε τι γαματο ρολοι χωρις καν να ξερουν οτι ειναι smartwatch 1
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 http://www.wareable.com/Pebble/pebble-time-steel-review αυτο πάντως που έχω εγω σε χρυσο και του εχω βαλει καφε δερματινο λουρακι ειναι επικα ωραιο.. οποτε το φοραω μου λενε τι γαματο ρολοι χωρις καν να ξερουν οτι ειναι smartwatch Αυτό δείχνει ωραίο όντως!
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Όπως? Και επίσης γιατί είναι προσφορά? Μην γεμισω ένα ποστ ολόκληρο με smartwatch από alixpress και banggood αμαρτία είναι. Υπάρχουν άπειρα με κάτω από 99€ που είναι πανέμορφα. Το αν είναι προσφορά δεν το ξέρω δεν ανοιξα εγώ το ποστ.
panormou13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 οκ ειναι πιο ακριβο απλα σαν λειτουργιες τα ιδια κάνουν και με το απλο και πιστεψε με εχει τοοοσες εφαρμογες το store τους με τεραστια κοινοτητα απο πισω Μην γεμισω ένα ποστ ολόκληρο με smartwatch από alixpress και banggood αμαρτία είναι. Υπάρχουν άπειρα με κάτω από 99€ που είναι πανέμορφα. Το αν είναι προσφορά δεν το ξέρω δεν ανοιξα εγώ το ποστ. μιλάς για smartwatch αυτονομιας μιας μερας οχι 10 και χωρις εφαρμογες extra να κατεβασεις και χωρις 2 χρονια εγγυηση και οχι αδιαβροχα.. νομιζω οτι οι οθονες οι αναλυσεις κλπ ειναι για τα κινητα.. τα smartwatches ειναι να βλεπεις την ωρα οποτε θες και να σε ειδοποιει σωστα και να μην φοβασε μην το βαλεις σε νερο
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 οκ ειναι πιο ακριβο απλα σαν λειτουργιες τα ιδια κάνουν και με το απλο και πιστεψε με εχει τοοοσες εφαρμογες το store τους με τεραστια κοινοτητα απο πισω μιλάς για smartwatch αυτονομιας μιας μερας οχι 10 και χωρις εφαρμογες extra να κατεβασεις και χωρις 2 χρονια εγγυηση και οχι αδιαβροχα.. νομιζω οτι οι οθονες οι αναλυσεις κλπ ειναι για τα κινητα.. τα smartwatches ειναι να βλεπεις την ωρα οποτε θες και να σε ειδοποιει σωστα και να μην φοβασε μην το βαλεις σε νερο Οκ σύμφωνω σε ότι λες.Για εμενα είναι άσχημο όσο δεν πάει αυτό του ποστ,δεν ξέρω αν έχει αλλά ομορφότερα. Σαν παιδικό παιχνιδι-ρολοι ειναι. Άποψη μου βέβαια. 1
bilythekid Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 οκ ειναι πιο ακριβο απλα σαν λειτουργιες τα ιδια κάνουν και με το απλο και πιστεψε με εχει τοοοσες εφαρμογες το store τους με τεραστια κοινοτητα απο πισω μιλάς για smartwatch αυτονομιας μιας μερας οχι 10 και χωρις εφαρμογες extra να κατεβασεις και χωρις 2 χρονια εγγυηση και οχι αδιαβροχα.. νομιζω οτι οι οθονες οι αναλυσεις κλπ ειναι για τα κινητα.. τα smartwatches ειναι να βλεπεις την ωρα οποτε θες και να σε ειδοποιει σωστα και να μην φοβασε μην το βαλεις σε νερο Δεν ειναι android?
panormou13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 τα pebble δεν ειναι android εχουν δικό τους λειτουργικο με τεραστια υποστιριξη απο πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα