Προς το περιεχόμενο

huawei honor 5x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα..παιδια μια βοηθεια θελω!! χθεσ βραδυ εκανα reset στο κινητο μου καθως κολλουσε παρα πολυ!! αφου λοιπον γινεται το reset ξεκινανε τα πρωτα βηματα...γλωσσα , αποδοχη πολιτικης κλπ...οταν φτανω στη συνδεση στο λογαριασμο google βαζω το gmail μου...αυτο που ειχα παντα!!και εκει κολλαει και δε μ δεχεται τον κωδικο.... τι κανω????

Δημοσ.

μπηκα απο το laptop στο gmail και αλλαξα κωδικο μηπωσ τυχον οντως τον εβαζα λαθος................... και παλι τιποτα.....σας στελνω και φωτο με τη φαση που βρισκεται τωρα..ειναι λιγο θολη αλλα ειναι απο ενα παλιο κινητο που βρηκα προχειρο

η φωτο......

post-259341-0-63118300-1472380470_thumb.jpg

Δημοσ.

εβαλα και δοκιμαστικα ενα αλλο gmail απο μια φιλη μου....ουτε με τοδικο τησ δουλεψε

με παρεξενευε οτι ανοιγω το mail μου κανονικα απο υπολογιστη και μ δειχνει οτι οντως μια συσκευη συνδεετεαι,,,

Δημοσ.

Μήπως πριν βάλεις το δικό σου λογαριασμό το είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος με διαφορετικό λογαριασμο? 

εβαλα και δοκιμαστικα ενα αλλο gmail απο μια φιλη μου....ουτε με τοδικο τησ δουλεψε

με παρεξενευε οτι ανοιγω το mail μου κανονικα απο υπολογιστη και μ δειχνει οτι οντως μια συσκευη συνδεετεαι,,,

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι αν αλλαξες προσφατα κωδικο,σε 72 ωρες θα καταφερεις να συνδεθεις. Με καθε επιφυλαξη και καθε διορθωση δεκτη

• Like 1
Δημοσ.

Αν άλλαξες κωδικό περιμένεις από 24 έως 72 ώρες και προσπαθείς πάλι.

Έχει ένα Delay ο συγχρονισμός του Google Account Password με τους Server για το Setup της συσκευής.

Δημοσ.

παιδια μακαρι να ειναι ετσι...σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!!σε περιπτωση ομως που δεν γινει κατι που πρπει να απευθυνθω????για να το ξεμπλοκαρω...............

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...