suffocater Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι τις τελευταίες δεκαετίες είχαν εξαλειφθεί οι λόγοι που καθάριζε το genetic pool. Η τεχνολογία ήρθε να καλύψει αυτό το κενό. Το αναποδο. O λογος που εχουν μειωθει οι λογοι που καθαριζει το genetic pool ειναι επειδή η τεχνολογια γινεται ολο και πιο idiot proof(επειδή βλέπουν με τι έχουν να κάνουν) Απλα κάποιοι ειναι υπεράνω,ακόμα και απο αυτην την ασπίδα "προστασίας". 1
degrelle Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ωραία, νεα πηγή εσόδων για τον τσακαλώτο.....
intos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 χαρη στην μαλακια που μας δερνει καπιοι ξερουν βγαζουν χρηματα απο αυτο ! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Περιμένω πως και πως αναφορές για καταχρεωμένους λογαριασμούς γονέων επειδή τα παιδιά τους έπαιζαν αυτή τη βλακεία. Αμα οι γονεις αφηνουν την πιστωτικη/χρεωστική τους καρτα αδεσποτη να την χρησιμοποιούν τα βλαστάρια τους, έχουν σημαντικότερα προβλήματα.
Regulus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Επειδή η μ@μ@κία σκοτώνει μερικά αντιπροσωπευτικά μέλη του είδους δεν θα μας λείψουν.
gtsip Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Τρολια μου φαινεται κ η ειδηση κ η εφαρμογη! Πως μια εφαρμογη μπορει να τσεκαρει αν πηδηξες απο τον 2ο οροφο μια πολυκατοικιας, ή οποια αλλη μουρλια προταθεισ να κανεισ?
suffocater Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Τρολια μου φαινεται κ η ειδηση κ η εφαρμογη! Πως μια εφαρμογη μπορει να τσεκαρει αν πηδηξες απο τον 2ο οροφο μια πολυκατοικιας, ή οποια αλλη μουρλια προταθεισ να κανεισ? Eντάξει,ήταν και πολλές οι σειρές του αρθρου,σε καταλαβαίνω. 1
hackerW32 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ακουγετε λες και ειναι καποιο sextoy το ονομα του ξερω γω
king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν ιδεα δεν ειναι κακη αλλα πρεπει να υπαρχουν καποια ορια.
lek88 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τι άλλο θα δουμε δηλαδη.... Ειμαι περιεργη :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα