Προς το περιεχόμενο

NetFastrer IAD 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει τεστ διαφορές ώρες μέσα στη μέρα. Από τι στιγμή που μπορώ να δουλέψω πάνω στο arduino χωρις προβλημα είμαι μια χαρά. Και στο gaming που το δοκίμασα είμαι κομπλέ.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω κάνει τεστ διαφορές ώρες μέσα στη μέρα. Από τι στιγμή που μπορώ να δουλέψω πάνω στο arduino χωρις προβλημα είμαι μια χαρά. Και στο gaming που το δοκίμασα είμαι κομπλέ.

ε ναι τι διαφορα να δεις με 3Ms διαφορα?απολυτως τιποτα.πιο μεγαλη διαφορα παιζει να δει καποιος αν ειναι με ethernet αντι για wireless που θα ειναι πιο σταθερος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, για να μην ανοιγω νεο θεμα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

Ενας φιλος μετακομισε στον επανω οροφο του σπιτιου του, και θελει να εχει προσβαση στο ιντερνετ, τωρα βεβαια εχει προσβαση μεσω καλωδιου, αλλα δεν πιανει καθολου το wifi, ετσι σκεφτηκα να του δωσω το tp-link 8960n που ειχα παρει και δεν μου χρειαζεται πλεον! 

Σκεφτομαι να το συνδεσω ως εξης: 

Να δωσω στο router ip 192.168.1.100 (στο main ρουτερ ειναι 192.168.1.1) και να ορισω τον DHCP σερβερ οτι θα δινει ip απο  εως 192.168.1.253. 

φτιαχνω ssid και pass και ειναι οκ; Η χρειαζεται κατι αλλο; 

To DHCP να το απενεργοποιησω; Θα δινει ip το κεντρικο ρουτερ; 

Και κατι αλλο; Πρεπει οποσδηποτε να αλλαξω καναλι στο wifi? Το wifi του κεντρικου ρουτερ δεν πιανει καθολου στον επανω οροφο! 

Σημειωση: Δεν θελει να αλλαξει τιποτα απο το κεντρικο ρουτερ! 

Δημοσ.

Καλησπερα, για να μην ανοιγω νεο θεμα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

Ενας φιλος μετακομισε στον επανω οροφο του σπιτιου του, και θελει να εχει προσβαση στο ιντερνετ, τωρα βεβαια εχει προσβαση μεσω καλωδιου, αλλα δεν πιανει καθολου το wifi, ετσι σκεφτηκα να του δωσω το tp-link 8960n που ειχα παρει και δεν μου χρειαζεται πλεον! 

Σκεφτομαι να το συνδεσω ως εξης: 

Να δωσω στο router ip 192.168.1.100 (στο main ρουτερ ειναι 192.168.1.1) και να ορισω τον DHCP σερβερ οτι θα δινει ip απο  εως 192.168.1.253. 

φτιαχνω ssid και pass και ειναι οκ; Η χρειαζεται κατι αλλο; 

To DHCP να το απενεργοποιησω; Θα δινει ip το κεντρικο ρουτερ; 

Και κατι αλλο; Πρεπει οποσδηποτε να αλλαξω καναλι στο wifi? Το wifi του κεντρικου ρουτερ δεν πιανει καθολου στον επανω οροφο! 

Σημειωση: Δεν θελει να αλλαξει τιποτα απο το κεντρικο ρουτερ! 

στο δικο σου ρουτερ δεν αλλαζεις κατι εκτος αν θες να μικρυνεις το pool του dhcp.

τον dhcp στο δευτερο ρουτερ τον κλεινεις.θα παιρνει απο σενα.

στο wifi μπορεις να δωσεις ιδιο ονομα μπορεις και αλλο ονομα(ssid).καναλι αμα δεν πιανει καθολου μπορεις να αφησεις και το ιδιο αν και προτεινεται να μπει σε καποιο καναλι που να μην παιζουν πολλα αλλα ατομα.το ιδιο ισχυει και για σενα.ενα προγραμμα ειναι το inssider που βλεπεις που παιζει ο καθενας.αποφευγεις καναλι 12 και 13 διοτι συσκευες αμερικης δεν τα πιανουν.

το ιδανικο ειναι να εχουμε 5 καναλια διαφορα αναμεσα σε δυο συσκευες αλλα αυτο ειναι σχετικο οταν εχεις και αλλα wifi οποτε εκει προσπαθεις να πας σε ενα καναλι που δεν παιζει κανεις ή παιζουν οι λιγοτεροι ή παιζουν ατομα που ειναι μακρυα.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, επαναφερω το θεμα καθως εχω ενα θεματακι, ενω καταφερα να κανω bridge το net faster με το tp link δεν δουλευε η τηλεφωνια. 

Η διαδικασια που ακολουθησα ειναι η ιδια οπως αναφερονται στα posts. Τι κανω λαθος; :/

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 20/11/2017 at 2:11 PM, BloodDonor89 said:

Καλησπερα, επαναφερω το θεμα καθως εχω ενα θεματακι, ενω καταφερα να κανω bridge το net faster με το tp link δεν δουλευε η τηλεφωνια. 

Η διαδικασια που ακολουθησα ειναι η ιδια οπως αναφερονται στα posts. Τι κανω λαθος; :/

a.εχεις voip τηλεφωνια?

β.σιγουρα παιζει η voip τηλεφωνια αμα ειναι bridge to router? σε Cyta το κανουν και Remotely.αν και στα αρχικα ποστς ειπες οτι σου ειπαν οτι μπορει να μπει σε bridge κανονικα απλα δεν σου εδωσαν ρυθμισεις

γ.μηπως πειραξες κατι στο vc της τηλεφωνιας περα απο το να κανεις bridge to 8/35?

Δημοσ.

H VoIP τηλεφωνία της HOL/Vodafone παίζει σε bridge mode αφού βγαίνει από άλλο VC.

Το VC1 με VPI/VCI 8/35, είναι για την σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό ρυθμίζουμε σε bridge mode ώστε να γίνει η κλήση ΡΡΡ από το άλλο router.

Το VC2 με VPI/VCI 8/36, είναι για την VoIP τηλεφωνία του παρόχου και δεν το πειράζουμε, ώστε να συνεχίσει να παίζει από την ίδια συσκευή.

Δημοσ.
2 minutes ago, jkoukos said:

H VoIP τηλεφωνία της HOL/Vodafone παίζει σε bridge mode αφού βγαίνει από άλλο VC.

Το VC1 με VPI/VCI 8/35, είναι για την σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό ρυθμίζουμε σε bridge mode ώστε να γίνει η κλήση ΡΡΡ από το άλλο router.

Το VC2 με VPI/VCI 8/36, είναι για την VoIP τηλεφωνία του παρόχου και δεν το πειράζουμε, ώστε να συνεχίσει να παίζει από την ίδια συσκευή.

και εγω αυτο ξερω οτι ολοι οι παροχοι εχουν διαφορετικο vc αλλα και η Forthnet το ιδιο κανει σε αλλο vc αλλα για καποιο λογο δεν δινει bridge.εκτος αν απλα δεν το δινουν ασχετα με το αν μπορει να παιξει.

στο speedport δεν ειχες πει η θυμαμαι λαθος οτι αμα το κανεις bridge δεν παιζει η τηλεφωνια μετα?οχι να το βαλεις σαν wan αλλα σαν bridge.και εκει δεν το εχουν σε αλλο vc?

Δημοσ.

Ναι, σε ΟΤΕ σύνδεση στο Internet και τηλεφωνία βγαίνουν από το ίδιο VC. Οπότε βάζοντας bridge την συσκευή,  πάπαλα η τηλεφωνία. Όμως υπάρχουν αρκετές δυνατότητες στο να παίξει η τηλεφωνία είτε στην ίδια είτε σε άλλη συσκευή και είτε πάρουμε είτε όχι τους κωδικούς

Δημοσ.
On 3/1/2018 at 6:56 PM, jkoukos said:

Ναι, σε ΟΤΕ σύνδεση στο Internet και τηλεφωνία βγαίνουν από το ίδιο VC. Οπότε βάζοντας bridge την συσκευή,  πάπαλα η τηλεφωνία. Όμως υπάρχουν αρκετές δυνατότητες στο να παίξει η τηλεφωνία είτε στην ίδια είτε σε άλλη συσκευή και είτε πάρουμε είτε όχι τους κωδικούς

ναι ειδα αυτα που ειχες γραψει στο θεμα για speedport 2i entry.σε forthnet παλια μπορουσαν να βγουν και απο τα 2 vc τωρα δεν γνωριζω.σε cyta ηξερα οτι το ζητας και το κανουν bridge για Hol να το υποστηριζουν αλλα μην σου λενε πως για τα δικα τους ρουτερ ....

τωρα γιατι ο πιο πανω το κανε bridge και δεν παιζει εκτος αν πειραχτηκε και τιποτε αλλο στο ρουτερ.πρεπει να ειναι και σχετικα λιγοι οι οικιακοι χρηστες που εχουν voip se Ηοl/vodafone.Πιο μετα τους ενεργοποιουσαν σε tdm

Δημοσ.

Τελικα εφταιγε το ρουτερ, ειχε φαει κολλημα λογο καποιων πυκνωτών που ηταν στα ορια τους....μετα απο δυο μερα απο το ποστ που ειχα κανει το ρουτερ βγηκε off

Δημοσ.
On 5/1/2018 at 11:02 PM, BloodDonor89 said:

Τελικα εφταιγε το ρουτερ, ειχε φαει κολλημα λογο καποιων πυκνωτών που ηταν στα ορια τους....μετα απο δυο μερα απο το ποστ που ειχα κανει το ρουτερ βγηκε off

η τους αλλαζεις η απλα σου δινουν αλλο εφοσον εχεις voip τηλεφωνια και δεν μπορεις να βαλεις οτι θες.εκτος αν σε γυρισουν σε tdm τηλεφωνια

Δημοσ.

Δεν εχει νοημα να ασχολειθω παραπανω. Καθως εβαλα επανω το h367n και το αφησα στην ησυχια του. 

Πλεον μετακομίζω μονος μου και εχω βαλει cyta, μου εχουν δωσει το h267n για adsl γραμμη! Θα τσεκαρω και κει να δω τι παιζει κυριως για nat loopback που δεν νομιζω να υποστιριζει ουτε κι αυτο! 

Offtopic:

Μπορω να ζητησω απο την cyta να μου κανει την γραμμη fastpath και 6αρι snr? Η θα μου πουν δεν γινεται κτλ?

Δημοσ.
14 hours ago, BloodDonor89 said:

Δεν εχει νοημα να ασχολειθω παραπανω. Καθως εβαλα επανω το h367n και το αφησα στην ησυχια του. 

Πλεον μετακομίζω μονος μου και εχω βαλει cyta, μου εχουν δωσει το h267n για adsl γραμμη! Θα τσεκαρω και κει να δω τι παιζει κυριως για nat loopback που δεν νομιζω να υποστιριζει ουτε κι αυτο! 

Offtopic:

Μπορω να ζητησω απο την cyta να μου κανει την γραμμη fastpath και 6αρι snr? Η θα μου πουν δεν γινεται κτλ?

λιγα εχουν Nat loopback δυστυχως.

δεν χανεις κατι να το ζητησεις αν και δεν ξερω αν θα το κανουν.δες πρωτα και ποσο καλα θα παιζεις εκει που εισαι.αλλο να εισαι στα 19 και να το ζητησεις και αλλο να εισαι στα 5 και να το ζητησεις.αν δεν παιζεις παιχνιδια παντως δεν εχει πολυ νοημα το Fast path και χανεις ταχυτητα και σταθεροτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...