Προς το περιεχόμενο

NetFastrer IAD 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα το tp-link αλλα κολλαω σε ενα σημειο! 

Μπαινω λοιπον στο tp-link επιλεγω quick setup μετα Ethernet WAN και μετα το χαος.... 

Αν επιλεξω pppoe μου ζηταει κωδικους, πραγμα που δεν εχω...δεν ξερω αν τους δινει η vodafone αν καλεσω. 

Σωστα το κανω; 

εφοσον μπει bridge το adsl/vdsl router μετα στο ρουτερ μπαινει Pppoe.

η forthnet εχει στοιχεια.ο οτε επισης εχει.wind ,hol,vodafone δεν εχουν οποτε απλα βαζεις κατι οτι να νε για να μπει στο Internet.

Συνοψίζοντας λοιπον

Ρυθμισεις στο netfaster

1483 bridging

κλεινω DHCP, wifi, nat, firewall

Αλλαζω ip στο router? Αυτη τη στιγμη εχει 192.168.2.1

Για το tp-link θα δω αυριο που θα το εχω στα χερια μου! 

αν θες να εχεις και τα 2 wifi για καποιο λογο γινεται και αυτο με μια μικρη πατεντα.

a

Βάλε άλλο ένα καλώδιο μεταξύ Netfaster και TP-Link (LAN-LAN) και είσαι κομπλέ.

Ο λόγος είναι ότι τα router δεν επιτρέπουν εισερχόμενη επικοινωνία από την WAN θύρα.

αν ειναι διαφορετικο δικτυο ομως ακομα και με το καλωδιο δεν θα τον αφηνει εκτος αν βαλει καρφωτα Ip στην καρτα δικτυου.σωστα?

Λοιπον ας αναφερω πως εχω φυσικες συνδεσεις και ρυθμισεις (τωρα δουλευει αλλα δεν ειμαι σιγουρος χαχαχα)

Φυσικες συνδεσεις 

πριζα τηλεφωνου>splitter>phone και dsl στο netfaster

netfaster LAN1>TP-Link WAN

Υπολογιστης>TP-Link

Ρυθμισεις στο netfaster 

WAN Vc1 8/35 1483 bridging

LAN Disable DHCP, 192.168.2.254

Disable, NAT, Firewal, NAT, WIFI

Ρυθμισεις στο TP-Link 

Quick Setup: Ethernet WAN, κληση pppoe οκ κομπλε, παιρνει ιντερνετ.

Και στο λαν τα εβαλα ετσι. 

Το μονο θεμα που εχω ειναι που δεν μπορω να μπω στο νετφαστερ με την IP 192.168.2.254

ti ip εχει το tp link?

Μπα τιποτα...παλι το ιδιο 

Και κατι αλλο, ειχα σηκωσει μια σελιδα με noip, και πηγα να φτιαξω παλι τις ρυθμισεις για το site. Εβαλα hostname username κτλ.

Αλλα μολις μπαινω στη σελιδα με πεταει στο ιντερφεις του tp-link αυτο πρεπει να το κανω αποκλειστικα μεσα απο το netfaster?

εφοσον το Netfaster ειναι bridge ουτε Noip φτιαχνεις εκει ουτε Port forward ουτε τιποτα.ολα πανε στο tp link πλεον.

αν αλλαξεις την Port τοτε ο αλλος θα πρεπει να μπει σε στυλ Poulinos.no.ip.com:81 αν πουμε οτι εχεις δωσει την πορτα 81.επισης προσεχε με τα firewallτου ρουτερ αν και συνηθως τα Port forward κανουν bypass το firewall.επισης δοκιμασε χωρις το noip αλλα με την Ip απευθειας.προσεχε ποια Ip εχει ο server σου και ποια εβαλες στο Port forward.

Δυστυχώς τίποτα.

Στη ουσία server έχω τον υπολογιστή μου. Και για να φαίνεται δημόσια δηλαδή όποιος θέλει να μπαίνει στην σελίδα είχα την IP που μου δινει η Vodafone και είχα βαλει το noip να ενημερώνεται συνέχεια ή ip.

Άλλαξα ακόμα και port στο Apache σε localhost δούλευε. Έφτιαξα Το conf του apache να ανοίγει δημόσια αλλά παπί τα ιδια

Δίνοντας την wan IP σε έναν φίλο να μπει, του έβγαζε ότι δεν έχει πρόσβαση κτλ δεν του έβγαζε. Μόνο όταν άνοιγα τη πόρτα 80 το έβλεπε.

Αλλά η σελίδα τιποτα.

Δημοσ.

Έχω προσπαθήσει πολλά. Ο υπολογιστής όπου είναι ο σέρβερ έχει την IP 192.168.2.50 και σε αυτή την IP ανοίγω τις πόρτες.

Άλλαξα και port στο Apache, έβαλα την 8079 την άνοιξα κιόλας μέσα από το tp link τίποτα.

Πέρασα το νεοτερο firmware του tp link και απενεργοποίησα το firewall αλλά δεν.

Το tp link είναι στο ίδιο δίκτυο με τo netfaster.

Δημοσ.

βαλε στο server το mtorrent ανοιξε την πορτα πχ 8079 και εχοντας ανοιχτο το Mtorrent πηγαινε στο www.canyouseeme.org Να δεις αν φαινεται ανοιχτη

Δημοσ.

Το ξανα εκανα απο την αρχη, ανοιξα την 81 και με τον τροπο που ειπες η πορτα φαινεται ανοιχτη, απο το xampp αλλαξα και την πορτα του apache. και βαζω στο chrome: 89.210.5.122:81 

Το μηνυμα που μου βγαζει ο chrome ειναι: ERR_CONNECTION_REFUSED

Οριστε και μερικα screenshot

Σωστα δε το κανω; 

post-250754-0-50120400-1473081855_thumb.png

post-250754-0-77461300-1473081855_thumb.png

Δημοσ.

μια χαρα ειναι.εχεις ανοιξει και σε Tcp και σε udp?εκτος αν μετα κατι φταιει στον apache .δεν ξερω αν το Refused που σου πεταει σημαινει οτι δεν μπορει να μπει επειδη δεν βρισκει την αλλη πλευρα ή αν σημαινει οτι δεν σε αφηνει να κανεις Login για καποιο λογο που σημαινει οτι φτανει μεχρι τον apache.

Δημοσ.

Μετα απο μερες, σημερα καταφερα να ξανα ασχοληθώ... εχω ανοιξει και udp 

Αυτο βγαζει ο chrome

This site can’t be reached

141.255.56.56 refused to connect.

ERR_CONNECTION_REFUSED

Επιτελους βρηκα φιλο με ελευθερο χρονο και του εστελνα λινκ και δοκιμαζε αν του ανοιγει. 

του εστελνα αυτο: http://141.255.56.56:8080/

και μου ειπε οτι του ανοιγε κανονικα! Αλλα σε μενα δεν ανοιγε!

Δημοσ.

Μετα απο μερες, σημερα καταφερα να ξανα ασχοληθώ... εχω ανοιξει και udp 

Αυτο βγαζει ο chrome

This site can’t be reached

141.255.56.56 refused to connect.

ERR_CONNECTION_REFUSED

Επιτελους βρηκα φιλο με ελευθερο χρονο και του εστελνα λινκ και δοκιμαζε αν του ανοιγει. 

του εστελνα αυτο: http://141.255.56.56:8080/

και μου ειπε οτι του ανοιγε κανονικα! Αλλα σε μενα δεν ανοιγε!

ελπιζω να μην το ετρεχες μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο γιατι πολλα ρουτερ δεν εχουν Nat loopback οποτε και δεν παιζει αυτο που θες να κανεις.εκει ειτε μπαινεις απο αλλη συνδεση ειτε μπαινεις με Proxy ειτε μπαινεις με 3g

Δημοσ.

καποια υποστηριζουν Nat loopback αλλα για να μην καθεσαι να το ψαχνεις ουτε με Proxy ουτε δεν ξερω με τι καλο ειναι να δοκιμαζεις 3g ή tethering.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη το προβλημα που ειχα με το wifi και το esp module του arduino δεν λυθηκε ουτε και με το 8960 αποφασισα να απευθυνθω ακομη μια φορα στην vodafone. Ευτυχως επεσα σε μια πολυ εξυπηρετικη κοπελα (δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω το ονομα της) και μου εστειλε ενα αλλο ρουτερ το zte zxhn h367, το οποιο ειναι και για adsl, το συγκεκριμενο εχει επιλογη για bridge? γιατι δεν το εχω βαλει ακομα γιατι δεν εχω βρει το χρονο.

Δημοσ.

Επειδη το προβλημα που ειχα με το wifi και το esp module του arduino δεν λυθηκε ουτε και με το 8960 αποφασισα να απευθυνθω ακομη μια φορα στην vodafone. Ευτυχως επεσα σε μια πολυ εξυπηρετικη κοπελα (δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω το ονομα της) και μου εστειλε ενα αλλο ρουτερ το zte zxhn h367, το οποιο ειναι και για adsl, το συγκεκριμενο εχει επιλογη για bridge? γιατι δεν το εχω βαλει ακομα γιατι δεν εχω βρει το χρονο.

θεωρητικα ολα εχουν ΕΚΤΟΣ αν δεν σε αφηνει σαν User να το κανεις και θελει admin στοιχεια που συνηθως ολο και καπου τα βρισκεις.

Δημοσ.

Για ενημέρωση για όποιον ασχολείται με esp8266 και έχει Vodafone το h367 δουλεύει μια χαρά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το μόνο μείον που βρήκα είναι ότι ενώ συγχρονιζει όπως και το netfaster τα ping ανέβηκαν κατά 3ms (από 8 στο 11-12).

Το tp link το έβαλα στο κουτί του. Προς το παρών δεν μου χρειάζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...