BloodDonor89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το προβλημα που αντιμετωπιζω εχει να κανει με το ρουτερ, οταν συνδεεται το esp8266 module το ρουτερ φαινεται να μπλοκαρει, ναι μεν συνεχιζω να εχω κανονικα ιντερνετ ολα κομπλε αλλα, δεν μπορω να μπω στο interface του router, το τηλεφωνω δεν λειτουργει (εχω voip τηλεφωνια) και οταν ειχα και τηλεοραση δεν δουλευε. Εβαλα ενα H108NS σαν access point αλλα δεν ειδα καμια διαφορα! Ετσι σκεφτηκα για αρχη να αλλαξω router, αλλα δεν ξερω τι παιζει με την τηλεφωνια που ειναι voip! :/ Μπορω το ιντερνετ να το εχω σε αλλο router και το τηλεφωνο στο netfaster?
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 voip σε αλλο ρουτερ δεν μπορεις να σεταρεις .οποτε οπως εχουν πει ή μπαινει δευτερο ρουτερ απο πισω και κανει κληση Pppoe προς το adsl router ειτε μπαινει αλλο μπροστα και το netfaster παιρνει ιντερνετ σε μια wan για να σηκωσει την τηλεφωνια.ο jkoukos μπορει να σου πει παραπανω πραγματα σχετικα με αυτο. PS.αυτα που σου γραψα ισχυουν για το speedport του οτε.με το Netfaster της Hol δεν ξερω αν εχει pppoe passthrough δεν ξερω αν εχει Wan.αν σου πει η Hol οτι με bridge συνεχιζει να παιζει κανονικα η τηλεφωνια τοτε ολα ειναι πιο ευκολα.υπαρχει και η λυση βεβαια να βαλεις παροχο με tdm τηλεφωνια ή να πεις της Hol να σε βαλει σε αλλο οριο αν υπαρχει με tdm τηλεφωνια.
BloodDonor89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πηρα την hol και μου ειπε οτι μπορει να μπει σε bridge το netfaster αλλα δεν ξερω πως... Δεν εχει WAN απ οτι βλεπω. στο VC1 8/35 εχει αυτες τις επιλογες
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 1483 bridge το βαζεις.θεωρητικα θα πρεπει να παιζει η τηλεφωνια μετα. μετα πισω απο το netfaster θα πρεπει να βαλεις ενα routerμε wan.η wan θα συνδεθει σε μια Lan του netfaster(αν καποια γραφει stb ειναι για Iptv οποτε δεν το βαζεις εκει). στο ρουτερ μετα βαζεις να κανει κληση Pppoe προς το Netfaster.οποτε το ρουτερ θα κανει τα παντα και το Netfaster θα ειναι απλα bridge και θα κανει το συγχρονισμο.λογικα και τηλεφωνικα η hol Θα μπορει να το κανει bridge. Πηρα την hol και μου ειπε οτι μπορει να μπει σε bridge το netfaster αλλα δεν ξερω πως... Δεν εχει WAN απ οτι βλεπω. στο VC1 8/35 εχει αυτες τις επιλογες παντως παραξενο να εχεις βαλει access point και να εχεις αυτο το προβλημα που λες.ελπιζω να μην εχει το Module αυτο καμια ιδια Ip με το netfaster και να κανει αυτο το προβλημα.
BloodDonor89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Χθες που μίλησα μου είπαν ότι ναι μεν γίνεται bridge αλλά δεν μπορούν να μου πουν τις ρυθμίσεις. Πιστεύω ότι δεν είναι δύσκολο. Απλά το δεύτερο ρούτερ είναι το zte h108ns και είναι χειρότερο από το νετφαστερ και πιστεύω πως ότι κι αν δοκιμάσω θα είναι μια τρύπα στο νερό.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 α.κανονικα θα πρεπε να το κανουν αυτοι ή να σου πουν εφοσον μιλαμε για δικο τους ρουτερ.β.το zte δεν εχει wan οσο ξερω και ειναι adsl router οποτε δεν σου κανει.το Netfaster δεν θα βγει θα παραμεινει στην γραμμη.μονο αν εχει wan μπορει να παιξει με το Netfaster
BloodDonor89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Με ποιο από τα δύο θα είμαι καλυμμένος; http://www.tp-link.com/en/products/details/TD-W8960N.html http://www.tp-link.com/en/products/details/TL-WR841N.html
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 το πρωτο ειναι Modem router αν και ισως να εχει και wan αλλα δεν εχει καποιο λογο.κατα τα αλλα το δευτερο θα παιξει .ειναι κατι απλο αλλα για την χρηση που θες κανει.γενικως τα tp link ειναι vfm.
BloodDonor89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το adsl router έχει wan μαζί με λαν. Αφού.το δεύτερο θα μου κάνει οκ. Κομπλέ.
jkoukos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Για να μπει το Netfaster σε bridge: Βάζεις στο WAN > ATM PVC > VC1 > σε 1483 Bridging. Του κλείνεις μετά NAT, Firewall, DHCP και το WiFi. Δεν πειράζεις το VC2 που είναι για την τηλεφωνία και το VC3 που είναι για την TV. Και τα 2 σου κάνουν. Το πρώτο είναι modem/router αλλά μπορεί να παίξει και ως κανονικό router, αφού μία θύρα LAN (η Νο4) παίζει ως WAN.
BloodDonor89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εγώ πιστεύω ότι το adsl router ει άι καλύτερο Γιατι θα μου μείνει και για μελλοντική χρήση αν χρειαστεί.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το adsl router έχει wan μαζί με λαν. Αφού.το δεύτερο θα μου κάνει οκ. Κομπλέ. συνηθως τα περισσοτερα tp link adsl/vdsl router μια θυρα παιζει και σαν ewan οπως την αναφερουν αν θυμαμαι σωστα απεξω.δεν προσεξα στο μοντελο σου.αν το σκεφτεσαι ετσι τοτε θεωρητικα μπορεις να πας και σε καποιο που ειναι vdsl για μελλοντικη χρηση αλλα ανεβαινει το κοστος μετα.τωρα βεβαια και ο παροχος θα σου δωσει vdsl router αν βαλεις vdsl. Εγώ πιστεύω ότι το adsl router ει άι καλύτερο Γιατι θα μου μείνει και για μελλοντική χρήση αν χρειαστεί. αν θες κατι για backup σε περιπτωση που αλλαξεις παροχο τοτε ναι.απλα μπορεις να πας τοτε και σε καλυτερο μοντελο πχ 8968,8970,8980 ή και σε αλλη μαρκα πχ asus αναλογως τα χρηματα που θες να δωσεις.
BloodDonor89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Vdsl θα αργήσω πολύ να βάλω γιατί εδώ στην περιοχη μου δεν έχουν καν αρχίσει συζητήσεις με τον δήμο κτλ. Τα χρήματα που σκοπεύω να δώσω γύρω στα 30 (τόσο το έχει το πλαίσιο γιατί το θέλω άμεσα) και για την χρήση που το θέλω (να μην μπλοκάρει όταν συνδέεται το module) πιστεύω ειναι μια χαρά.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 για 30 ευρω ναι μια χαρα ειναι.η κανα asus Παιζει και σε αυτες τις τιμες. 1
BloodDonor89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Για να μπει το Netfaster σε bridge: Βάζεις στο WAN > ATM PVC > VC1 > σε 1483 Bridging. Του κλείνεις μετά NAT, Firewall, DHCP και το WiFi. Δεν πειράζεις το VC2 που είναι για την τηλεφωνία και το VC3 που είναι για την TV. Και τα 2 σου κάνουν. Το πρώτο είναι modem/router αλλά μπορεί να παίξει και ως κανονικό router, αφού μία θύρα LAN (η Νο4) παίζει ως WAN. Τις ρυθμίσεις νατ (κάτι πόρτες που θέλω ανοιχτες) που έχω στο νετ φαστερ θα μπορώ να τις κάνω στο tp-link?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα