Προς το περιεχόμενο

RX 480 + DisplayPort = Coil Whine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετσι εκανε και εμενα το παλιο πριν απλα μια μερα δεν ξαναανοιξει ποτε.Καηκε η ασφαλεια του και εκανε στατικο θορυβο.Απλα αλλαξε το θα σου ελεγα

το πιο φθηνο καλο που υπαρχει ειναι αυτο της υπογραφης μου

Δημοσ.

thank you guys! θα δοκιμάσω ένα ακόμα display port καλώδιο και αν μου κάνει τα ίδια, θα πάω για τροφοδοτικό...

Δημοσ.

Επειδή έγραψες για σκοτείνιασμα οθόνης, οι νέοι οδηγοί της AMD αναφέρουν ένα fix. Αν και εσύ λες πως συνέβη όταν έγραφες κείμενο, άρα δεν ήσουν σε παιχνίδι. Από την άλλη αν το τροφοδοτικό κάνει θόρυβο, καλό είναι να αλλαχτεί.

Fixed Issues

• A random blank or colored screen may be experienced intermittently on some Radeon RX 400 series products while gaming.
Δημοσ.

τι τροφοδοτικο εχεις δε μας ειπες.

κι εγω για αλλαγη σε βλεπω παντως.

Ειπε αλλα δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις  :-)

Τροφοδοτικό έχω ένα chieftec με ονομαστική ισχύ 750W, μοντέλο είναι το CFT-750-14CS. Εννοείτα ότι έκανα ξανά εγκατάσταση των windows (clean install etc....)

Και εμενα εκανε ενα παρομοιο θορυβο ενα 450w(αλλης μαρκας) που ειχα και αναρωτιομουν γιατι. μεχρι που μια μερα στρεσαρα το pc και ξαφνικα μαυρισαν ολα. ευτυχως δεν πηρε τιποτα αλλο μαζι του, μονο τροφοδοτικο χαλασε.

Δοκιμασε με ενα αλλο τροφοδοτικο καλυτερα για να εισαι σιγουρος. btw εγω στην θεση σου θα το αλλαζα παντως, δεν ειναι να παιζεις με αυτα, γιατι ετσι και γινει η στραβη να ευχεσαι να μην εχει καψει και τιποτα αλλο.  :shock:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παίδες καλησπέρα,

το τροφοδοτικό μου είναι ένα chieftec με ονομαστική ισχύ 750W, μοντέλο CFT-750-14CS. 

Το τροφοδοτικό φαινομενικά χαίρει άκρας υγείας, αυτό που κατάλαβα είναι ότι μάλλον έφταιγε το καλώδιο displayport

Επεξ/σία από sotirisl
Δημοσ.

@sakiz105 σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Ο υπολογιστής είναι τελείως σβηστός. Τον έχω βάλει απλά στην μπρίζα αλλά δεν έχω πατήσει το Power button. 

Το καλώδιο είναι από μια γνωστή μάρκα, αλλά δεν θέλω να αναφέρω όνομα.

τουρμπο ξ?
Δημοσ.

Καλά μάρκας ποιοτικό τροφοδοτικό και να πάρει κάτι άλλο μαζί του λίγο δύσκολο, αν είναι Κινεζιά βέβαια πολύ εύκολα.

Τροφοδοτικό σαν του ts (chieftec 750αρι) πάντως έσκασε σε φίλο και του πήρε μαζί μητρική

Βέβαια η chieftec δεν είναι κινεζια αλλά η μητρική πάει, αυτό έχει σημασία

Δημοσ.

Τροφοδοτικό σαν του ts (chieftec 750αρι) πάντως έσκασε σε φίλο και του πήρε μαζί μητρική

Βέβαια η chieftec δεν είναι κινεζια αλλά η μητρική πάει, αυτό έχει σημασία

Τυχαινει.

Εχω ενα εδω και πολλα χρονια...

Εχει τραβηξει crossfire με θερμαστρες,oc σε επεξεργαστες θερμαστρες και δεν εχει καταλαβει τιποτα...

Για τα λεφτα τους ειναι τιμια.

Δημοσ.

Tα chieftec γενικά είναι καλά αλλά όλα μπορεί να χαλάσουν.

Εγώ δεν κατάλαβα τελικά κάνει θόρυβο το τροφοδοτικό ή όχι;

Αν κάνει αλλαξέ το το συντομότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...